Na co hrajete?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
gorax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gorax »

hej nemám, ale ve čtvrtek na zkušebně vyfotím každý místečko detailně :)
Ibanez RG 270DX
Laney TF700

-"kid: I've heard that alcohol makes people stupid."-
-"Fry: No I...doesn't."-
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

gorax píše:hej nemám, ale ve čtvrtek na zkušebně vyfotím každý místečko detailně :)
dekuji, budu se tesit :lol:
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Po hraní na Jazzmastera a Jaguara jsem se vratil ke starymu dobrymu Toronadu, ktery jsem nastesti neprodal.Ted bych si to fakt vycital.Kazdopadne po tech vsech experimentech jsem zjistil, ze potrebuju humbackery a struny skrz telo.Navic jsem si u Toronada vymenil krkovy humbacker za S.D. Phat Cat, coz je vlastne P-90ka ve velikosti HB a kytara ma ted daleko lepsi zvuk.Take diky tomu, ze jsem vymenil potaky 250k za 500k.Nevedel jsem, ze to muze mit tak velky vliv na zvuk.Tady pro neznalky Fender Toronado
http://www.obrazky.cz/detail?id=eJxtzMF ... m%0A&s=img

Co se tyce apara, tak Marshall JCM 900 + Marshall box 1960B (kam se hrabou vsechny kopie tehlech boxu) a na doma Fender Champion 600.Je to 5W lampa a na doma fakt idealni.
No a efektu mne pod nohama proslo hafo.Momentalne mam MXR Micro amp na jemny overdrive, MXR GT Overdrive na velky zkresleni a Line 6 echo Park na chujoviny..
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Nozaki: jj mel jsem jednu chvili na tveho Toronada na inzeratu velky zalusk a nechybelo malo abych ti o nej napsal svuj vazny zajem. :)
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

wikxzen píše:Nozaki: jj mel jsem jednu chvili na tveho Toronada na inzeratu velky zalusk a nechybelo malo abych ti o nej napsal svuj vazny zajem. :)
Ufff, jeden zajemce si ho dokonce uz zkousel na sucho.Takovej trochu vocas a nastesti ho nekoupil.Bylo to v dobe, kdy jsem mel cerstve jaguara a byl jsem fakt rozhodnutej, ze to toronado prodam.Ta kytara ke mne proste patri :) Je to osud :D
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

:lol: Uplne to vidim kdyby:
"Hele, nechtel bys nakonec toho Toronada vymenit zpet za myho novyho Jaguara?" :lol:
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

wikxzen píše::lol: Uplne to vidim kdyby:
"Hele, nechtel bys nakonec toho Toronada vymenit zpet za myho novyho Jaguara?" :lol:
asi tak :D
alkaba

Re: Na co hrajete?

Příspěvek od alkaba »

Musím se pochlubit.. :D Dneska jsem měnil pickguard a vypadá to fakt libově: http://img40.imageshack.us/gal.php?g=dsc00014e.jpg
Aspoň teda mě se líbí :oops:
Squier Stratocaster® + 2x Lace Hot Gold + Hot Rails™ for Strat SHR-1
Make love, not war...
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od simonwalker »

Tak ja tady mam:
1994 Epiphone Explorer
Epiphone LP Standard Cherry
ProCo Rat Deucetone
G Lab Wah
Electro Harmonix Knockout

a to vse do BlackHeart BH5H Little Giant.
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

kytara: Ibanez GAX 30 (Dimarzio A.N. u kobyly, pocmaranej pickguard, struny ernie ball 11)
Basa: Bach 5M (struny ernie ball 45)
Komba: George Dennis Blue Beetle 15W
Epiphone Regent 50R 50w
stojany: hohner
pásy: Jackson a nejakej neznamej kozenej s hadem
trsatka: GD 1.3mm
slide, kapo
bagy: šiba a jaeger
kabeláž: PW a Proel(neutrik)
ladička: klipovka Sencor
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
woro90

Příspěvek od woro90 »

alkaba píše:Musím se pochlubit.. :D Dneska jsem měnil pickguard a vypadá to fakt libově: http://img40.imageshack.us/gal.php?g=dsc00014e.jpg
Aspoň teda mě se líbí :oops:
Já mám lepší, heč :wink: Fotky bohužel nemám, ale mám černého pseudostrata, kryty snímačů a knoby také bílé, pickguard mám ale z gramodesky :P
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

Můj nerozladitelný* Squier Bullet Strat píchnuvší skrz kvalitní kábly od Warwicku přes BOSS-SD1 do Marshallu MG15 nehraje zas tak špatně....
*nedělám si srandu, není sice nerozladitelný, ale mám dobrý kus
Tak jsem se ''pochlubil'' a můžu jít spát :D
mnemicmunky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mnemicmunky »

ESP-LTD SC-607B, Schecter Damien 7 a Stagg F300 (véčko)...
Metal Johny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metal Johny »

tak stále platí to, co je v mém podpisu. Jen bych asi přidal, že používám popruh ORX, napájení efektů PowerPlant, kabely Warwick a trsátka Dunlop Tortex (0.60, 0.88, 1.00mm).
Shortly
Guitars
B.C. Rich Mockingbird Evil Edge
Ibanez Talman TCM-50

Bass Trombone
Stagg 77-TDB (Bach 2G Mouthpiece)

Tenor Recorder
Yamaha YRT-304B C
bilos

Příspěvek od bilos »

Jako total metloš mám samozřejmně kytary Jackson RR3 pro Japan a RR1 1997 USA Pro Series
Kombíčko Marshall MG 15 CD na domácí brnkání
Marshall JCM 800KK a k tomu Marshall 1960 AV
Kable Cordial s koncovkama neutrik
Vysilačku AKG WMS 40 flexx
trsatka Jim Dunlop 060
a struny GHS Boomers 010-060
Stálo to celé k***a HODNĚ PENĚZ, ale nelituju. :twisted:
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

tak sem trochu taky pozměnil výbavu takže jsem dokoupil
Fender strat v bílé barvě . to prostě by byl hřích ji v tom obchodě nechat. Kramer pacer : kvalitní hořovický nástroj s tremolem který má cenu celý kytary :D , Ibanez zůstává
Dále kombo peavey envoy : no na doma stačí ale už sháním 5150 . Efektíky : Boss metalzone, Digitech Black 13, A od Behringeru chrastítko Ultrametal ale ten zvuk se mi líbí. Dále spoustu Kablíků a jeden zdroj. Jeden kufr na kytaru a dva povlaky na záda a tři věšáky na kytary na stěnu. sice levý ruce ale chut velká :D
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Dark Fender

Příspěvek od Dark Fender »

Na co hraju? Nejdřív to byla do začátku Vintage VP6 a LINE6 Spider III 15. Vcelku slušná kombinace za rozumnou cenu. Kytara hraje fakt krásně, taky mi ji pomohl vybrat člověk znalý. Pak jsem dokoupil Behringer LX 110 45W. Zdálo se mi, že 15W je málo. Nevím ten Behringer má víc věcí, ale ten Line6 Spider mi přijde agresivnější. Pak se splnil můj sen. Brácha, kterej bydlí v USA mi poslal Fender Stratocaster A Deluxe Black Rosewood (2xSC+ 1xHB) + 100W Fender Frontman new edition. Kytara hraje asi krásně, akorát je mi teď líto tý Vintage. Zasloužila by si slušnýho člověka, který ji ocení. Myslím si, že by udělala hodně radosti. Byla pečlivě vybrána. Jsem ale sentiment a asi ze slušnosti, že je to dárek si nechám Fendera. :?
Gibson Les Paul Custom Wine Red GHW, Fender Stratocaster Deluxe Fat Strat HSS Black Rosewood, VHT Classic 6, Peavey ValveKing 212
motycka.majk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od motycka.majk »

Squier Bullet Strat (to je celkem nic moc, ale nechal jsem si hodit ke kobylce krytý humbucker a hned to má zvuk :-) )
kombo - Soundking AK60GR
trsátko - 1,05

momentálně však plánuji koupit si nějakou pořádnou kytaru třeba od od Ibanezu (super strat)
Ty o sobě víš, ale oni vědí lépe :-) (přeberte jak chcete)
xaero

Příspěvek od xaero »

Od včerejška mám Jackson DK2M - Bílá (D'addario 0,10)

Dean Vendetta - Černá (Ernie Ball 0,10)

A hraju přes Roland Cube 15X
Časem by to ještě chtělo dokoupit zkreslení a nějaký delay.
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Nevrin

Příspěvek od Nevrin »

Danelecro Dano 59 (burgundy), Ibanez Talman TCY10 a španělka Cremona.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“