ale tyhle zvuky nejsou žádnej zázrak
v mixu se ztratí...
Neztratí, pokud nestahuješ středy, jako to kdekdo dělá. Ale až nahraju nějakej demáč, uslyšíme. Samozřejmě středové Marshally prolézají líp, tohle je JEN Mesa.hyenik píše: 25.07.2022 10:27 mám rád metal i rum,
ale tyhle zvuky nejsou žádnej zázrak
v mixu se ztratí...
No DDM není špatnej, ale ta jedovatost mi vadí. Preamp je nevýhoda? No jistě, hlava - komplexní aparát - to není. Ale od toho jsou preampy, aby se spojily s koncákem, Impulsem a td.innerself píše: 25.07.2022 11:39 Taky to neni určený na nějakou nahrávku. Nicméně je pravda, že by to chtělo zvukově dostat nějak blíž. Takhle mi to přijde jako by všechno mělo jinej reprobox. A ještě krabky maj "nevýhodu" že to jsou jenom preampy. Každopádně se mi nejvíc líbí ubzučenej death metal![]()
Jo je tam lineární pot 100K, napojen na C10 a spodní kontakt odporu R16, jinak je R16 venku.. Před C10 je přidanej ještě 10K odpor.torst píše: 19.08.2022 10:17 to jsem přehlíd. To byl rychlej bastl! Gratulace! Tak to máme asi teď stejný DDM. Proto mi byl ten zvuk povědomej.
No to jo ale záleží s jakym koncákem. Už to tu rozebírat nechci, protože bych byl za pintlicha, ale já mam osobní zkušenost s kříženim a vim, že to někde prostě moc nefungujetorst píše: 19.08.2022 10:21No DDM není špatnej, ale ta jedovatost mi vadí. Preamp je nevýhoda? No jistě, hlava - komplexní aparát - to není. Ale od toho jsou preampy, aby se spojily s koncákem, Impulsem a td.innerself píše: 25.07.2022 11:39 Taky to neni určený na nějakou nahrávku. Nicméně je pravda, že by to chtělo zvukově dostat nějak blíž. Takhle mi to přijde jako by všechno mělo jinej reprobox. A ještě krabky maj "nevýhodu" že to jsou jenom preampy. Každopádně se mi nejvíc líbí ubzučenej death metal![]()
No jo, loňské sněhy. Nahrávka je POD je vyšitej, ale kdyby byl trochu ostřejší, ne až takový bláto, byla by to zajímavá alternativa, jak píše volf.hyenik píše: 19.08.2022 12:49 bohuzel ztratí
zeptej se cherredy jak pečlivě vybraný micro Mooer (s jinak super zvukem), po prvni zkousce letel do šuplíku a pak na bazar.
ukazka na poslech zni docela fajn, ale mela zacat samotna kytara, protoze ty "bubny" me doslova vyděsily
akorat je to jak si to pamatuju s PODem, zvuk docela fajn, dokonce sem delal na i-mentu blind testy aby lidi poznali co je POD a a co lampa... kdyz si to poslechnu dnes tak nevim jak sem mohl byt tak hluchy(vylozene me to irituje
napr. tohle sem tenkrat namastil na PODa a prislo nam to OK![]()