Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 25.11.2011 14:24, celkem upraveno 1 x.
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Tak to se mě teda neklepou ruce, nechce se mi chcát ale přesto sem nervozní :D :D .. jj nahraj :wink:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

pavel68 píše:
Alcarmo píše:Tak jsem si taky něco dovolil. Jen tak jsem si brnkal a napadlo mě, že by nebylo marné zkusit co zvládnu na co nejméně tónech. Vybral jsem si jich 5, asi minutku jsem si to zkoušel a pak jsem hned nahrával, hodnoťte tuhle blbůstku:) http://www.uloz.to/275434/5tonubasa.wav
Tak příště těch tonů zkus vybrat víc,jak jsi sám napsal-blbůstka :wink:
Já vim, prostě mě jenom napadlo, jestli se dá na tak málo tónech něco zahrát:)
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 25.11.2011 14:23, celkem upraveno 1 x.
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Smazano
Naposledy upravil(a) *Twisted.Brother* dne 15.04.2008 20:01, celkem upraveno 1 x.
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

*Twisted.Brother* píše:Tak mala ukazka ze zkusebny .. verily by jste ze to jde s integrovaneho mikraku v notasu? Na žádost autora smazáno
Chteli jsme si nahrat hrani aby jsme vychytali chybi .. takze zadna slava .. ale at se vam to libi :D
AAAAAAUUUUUUUUVVVAAAJS :lol:

Ale při 2hém poslechu už jsem se řezal,jako nikdy :lol:

RYTMUS-RYTMUS-RYTMUS :idea:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

SMAZANO
Naposledy upravil(a) *Twisted.Brother* dne 15.04.2008 20:14, celkem upraveno 2 x.
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

No nástupu bicích přece :twisted:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Když budeš psát "chybi" tak se jich nikdy nezbavíte :P :D
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

*Twisted.Brother* píše:Tak mala ukazka ze zkusebny .. verily by jste ze to jde s integrovaneho mikraku v notasu? Na žádost autora smazáno
Chteli jsme si nahrat hrani aby jsme vychytali chybi .. takze zadna slava .. ale at se vam to libi :D
Veril :)
Bici jsou dost mimo rytmicky, fakt jo. Nejenom pri nastupu :) Prijde mi, ze kdyby basak nedrzel jakz takz rytmus, tak se bicmen totalne ztrati. Jinak slusny :wink: Akorat kajtra neni moc slyset...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Bohuzel ..... Bicmen hraje teprve 3 měsíce ... a vsichni tka neak zaciname ... nejzkusenjesi jsem nejspis ja ... samochvala smrdi jiste , ale myslim si , ze za 3 mesice jsme toho stihly dost :D
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

*Twisted.Brother* píše:Bohuzel ..... Bicmen hraje teprve 3 měsíce ... a vsichni tka neak zaciname ... nejzkusenjesi jsem nejspis ja ... samochvala smrdi jiste , ale myslim si , ze za 3 mesice jsme toho stihly dost :D
Tak jestli tam máš samý holčiny,za 3 měsíce jste toho STIHLY dost :?
A teď vážně-bicmena nepárej tupou kudlou-taky jsem zažil kluky kterejm jel rytmus o vagon jinde,než zbytku kapely-to jsou ty metronomy ve spojitosti s upachtěností...
Myslím si,že až se ten klučina usadí bude dobrej-odsejpá to dopředu-a že momentálně neslyší zbytek světa-lhostejno proč,to ho přejde :twisted:
Chybí mu něco,pro co není výstižnější slovo než "feeling"-dej mu ještě půl roku,ale bacha-když se to po týhle době nezmění tak PÁPÁ :?
Pan Pehve by ti jistě uměl poradit líp :lol:
Kejtra byla v poho-ať tu nejsem za kata :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Nuker1993 píše:Sorry na to sem zapomněl du na to Muck :-D
tak co bude stim videjkem..?
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
pehve

Příspěvek od pehve »

joj, rokec, to mám rád, cením snahu ! ale z repra se na mě valí nečitelnej bordel, je to škoda
bicí a basa - namakat to sami spolu dle nějaký mašinky, hlavně nástupy a stopky, ten doprovod musí bejt jak hodinky, potom přidat kejtru a ostatní a naučit se držet všichni spolu v rytmu.
Nakonec namontovat zpěvy.
Bicí drží zatím základ a nesnaží se sypat brambory, to je na 3 metry rozumný, později se ale bez těch breaků neobejde tak makat, hlavně nástupy a šestnáctky na snare.
Kejtra kapku nečitelná ale cítím správnej směr!
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

impact

Příspěvek od impact »

Red Bull píše:Tak sem se pomalu pustil do nahrávání sama sebe a je naprosto jasý to co mi bylo ajsný už kdysi - když se soustředim na nahrávání tak hraju nejhůř jak umim - mé nej nej nej výkony sou s kapelou bohužel - mam tři videa kde to fakt dost mrvim improvizuju riffy za pochodu a pak je mrvim a pak blbnu s tremolem nepřesně bléééééééééé možná to jednou hodim na youtube aby všichni viděli jak to nemá vypadat :wink:
Obvykle to spíš bývá tím, že když člověk hraje, tak si to dost idealizuje a nevnímá chyby, ale když se nahrává a pak se poslouchá, tak si těch chyb všimne.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

impact píše:
Red Bull píše:Tak sem se pomalu pustil do nahrávání sama sebe a je naprosto jasý to co mi bylo ajsný už kdysi - když se soustředim na nahrávání tak hraju nejhůř jak umim - mé nej nej nej výkony sou s kapelou bohužel - mam tři videa kde to fakt dost mrvim improvizuju riffy za pochodu a pak je mrvim a pak blbnu s tremolem nepřesně bléééééééééé možná to jednou hodim na youtube aby všichni viděli jak to nemá vypadat :wink:
Obvykle to spíš bývá tím, že když člověk hraje, tak si to dost idealizuje a nevnímá chyby, ale když se nahrává a pak se poslouchá, tak si těch chyb všimne.
Neni to pravda. Kdyz jsme nahravali bici, tak bicmen pri rozcvicovani zahral celou pisnicku bez chyb (schvalne jsem to poslouchal), ale kdyz vedel, ze se nahrava, tak to musel nekolikrat opakovat.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 25.11.2011 14:30, celkem upraveno 1 x.
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Ten harvester je poněkud řekněme podivný... :D ale jinak se to aspoň trošku dá jak dlouho vůbec hraješ?
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“