Automatický kvákadlo je náhodou skvělá věc, dává to kytaře takovej house-ovej nádech. Nevím, jestli znáš třeba Daft Punk (který pravda všechno řešej syntetizátory) nebo Rinocerose, ale přesně něco takového mám na mysli. Stejný repetitivní a minimalistický rytmus jako funk, ale okořeněný hodně krabičkama jako jsou autokvákadla a frekvenční filtry.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Dark Axel píše:nějak mi tam nesedí to echo... proto jsem ho taky zamítl na svojí nahrávce podle mě se sem nehodí
ale jinak to máš hezký, vůbec bych nehádal že hraješ tak dlouho jak hraješ
jojo je fakt ze se tam moc nehodí použil jsem preset co sem si vytvoril pro bullet the blu sky nechtel jsem vytvaret novej zvuk - lenost a cas. jinak dikec, no uz to bude na vanoce rok co mam elektrikuuu ahooj
all: jamujte az dorazim z worku chci tu poslouchat dalsi a dalsi
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
no vzhledem k tomu že se chceš ve hře jistě zlepšit tak ti nebudu psát ty dobrý věci ale jenom ty špatný . Ach ty bendy, málo jich tam vyšlo a to byly zrovna tak rychlý release že to v tom člověk ani nepostřehne, a ty poslední dvojzvuky, to si tam vždycky vytách upně jinak. Pak se ti tam vobčas stávalo že si se snažil toho nacpot moc do taktu a vono se to tam už nevešlo. No a pak ještě doporučim používat na odložení trsátka zuby. Jinak o těch drobnejch chybách určitě víš, no hlavně ty bendy a trochu poladit zvuk a pak to bude supr a už jenom čekat na hvězdičky !!!!!
jo a ještě me napadlo, když už chceš mít 5 minut stejnej zvuk tak aspon vobčas přepni snímač
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
dodám i svoje, už i něco mám, bohužel je to velice podobné frázováním tomu tvému... zkusím k tomu přistoupit trochu jinak
jasan tak to pak hod sem, s tim frazovanim, ono u toho reggae je to takovy ze to taha k urcitemu no.. navic jsem omezen svou technickou pomalosti a neschopnosti takze nic moc jineho nevymyslím
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge