Kemper Profiling Amplifier

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
subroofer

Re: Kemper Profiling Amplifier

Příspěvek od subroofer »

Já bych se ve srovnání z AXE taky držel zpět, přeci jen efektová jednotka u Kempera mě vyloženě nenadchla (celkově vzato). Pokud bych si dovolil nové a podle mě výrazně lepší než dosavadní presety srovnávat, tak mne napadl TC Flashback nebo Line6...

NSWC: a ty je máš fakt pod sekcí DELAY? Čili ti svítí zeleně? - Pár novejch jich tam je, ale ty co mě se líbí jsou v nové sekci LOOP DISTORTION a svítí bledě modře :)
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
NSWC

Příspěvek od NSWC »

subroofer píše:Já bych se ve srovnání z AXE taky držel zpět, přeci jen efektová jednotka u Kempera mě vyloženě nenadchla (celkově vzato). Pokud bych si dovolil nové a podle mě výrazně lepší než dosavadní presety srovnávat, tak mne napadl TC Flashback nebo Line6...

NSWC: a ty je máš fakt pod sekcí DELAY? Čili ti svítí zeleně? - Pár novejch jich tam je, ale ty co mě se líbí jsou v nové sekci LOOP DISTORTION a svítí bledě modře :)

Asi si to nepochopil.
Kolikátá verze Axe už je ?
Teď dokonce prý už nebudou dělat nové FW. Právě kvůli tomu , že starší modely to nezvládají.
Proti Axe nic nemám.Určitě je lepší než KPA na efekty i jako celek á dá se editovat v PC.
A to KPA nemá a taky to pořád kritizujeme, ale zatím se nic neděje.Prý to není na pořadu dne. Možná se bojí , že mu to pak někdo může hacknout.!? Což chápu.
Naposledy upravil(a) NSWC dne 1.11.2016 12:26, celkem upraveno 1 x.
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Já spíš nechápu, co by mělo jít z Kempra editovat v PC, když na všechno máš fyzický ovladače, nevidím důvod, proč dělat GUI jen proto, aby někdo nemusel šahat rukama na knoflíky, ale mohl krouti myší... Přijde mi užitečnější utráce peníze v upgrade třeba těch efektů :)
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
NSWC

Příspěvek od NSWC »

subroofer píše:Já spíš nechápu, co by mělo jít z Kempra editovat v PC, když na všechno máš fyzický ovladače, nevidím důvod, proč dělat GUI jen proto, aby někdo nemusel šahat rukama na knoflíky, ale mohl krouti myší... Přijd emi užitečnější utráce peníze v upgrade třeba těch efektů :)
JJ.Souhlas.
Ale už je těch nastavení dost.Takže je to někdy vopruz. Ale Pc editor je asi v dnešní době standard.
subroofer píše: NSWC: a ty je máš fakt pod sekcí DELAY? Čili ti svítí zeleně? - Pár novejch jich tam je, ale ty co mě se líbí jsou v nové sekci LOOP DISTORTION a svítí bledě modře :)
Ne.
DL presety mám mezi ostatními Stomp Preset. Svítí zeleně a můžu je dávat i na ABCD.
NSWC

Příspěvek od NSWC »

NSWC píše:
subroofer píše:Já spíš nechápu, co by mělo jít z Kempra editovat v PC, když na všechno máš fyzický ovladače, nevidím důvod, proč dělat GUI jen proto, aby někdo nemusel šahat rukama na knoflíky, ale mohl krouti myší... Přijd emi užitečnější utráce peníze v upgrade třeba těch efektů :)
JJ.Souhlas.
Ale už je těch nastavení dost.Takže je to někdy vopruz. Ale Pc editor je asi v dnešní době standard.
subroofer píše: NSWC: a ty je máš fakt pod sekcí DELAY? Čili ti svítí zeleně? - Pár novejch jich tam je, ale ty co mě se líbí jsou v nové sekci LOOP DISTORTION a svítí bledě modře :)
Ne.
DL presety mám mezi ostatními Stomp Preset. Svítí zeleně a můžu je dávat i na ABCD.
Je jich 50.
torst

Příspěvek od torst »

https://www.kemper-amps.com/rig-manager
tohle je jen pořadač hotovejch presetů? Jako ZoomLib pro ZOOM G1on ? (laickej dotaz).
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
NSWC

Příspěvek od NSWC »

torst píše:https://www.kemper-amps.com/rig-manager
tohle je jen pořadač hotovejch presetů? Jako ZoomLib pro ZOOM G1on ? (laickej dotaz).
Jj.Je to vlastně adresář ,kde jsou jen hotové presety.
Chybí adresáře na efektové presety a pod.
Tohle prostě není dotažený.
Ale na druhou stranu jsem línej pořád něco nastavovat,takze o to víc hrají.Mám už svých pár presetů.
NSWC

Příspěvek od NSWC »

NSWC

Příspěvek od NSWC »

NSWC

Příspěvek od NSWC »

subroofer

Příspěvek od subroofer »

Něco absolutně čerstvýho. Všechny kytary uvařený z tý zelený pekelný krabice...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

moc pekny !
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Dík!
NSWC

Příspěvek od NSWC »

subroofer píše:Něco absolutně čerstvýho. Všechny kytary uvařený z tý zelený pekelný krabice...
Super. :P :P :P

Víte co mi, ale trochu vadí na dnešní muzice ?
Postrádám skoro u všech ,,sólové party".

Mluvil o tom i Pavlíček.
Tenhle ,,kus" viz. video je kvalitní, ale prostě alespoň pár taktů sóla by to chtělo!!!

Neberte to jako kritiku, ale jen stesk posluchače.
Naposledy upravil(a) NSWC dne 15.11.2016 12:10, celkem upraveno 2 x.
NSWC

Příspěvek od NSWC »

subroofer

Příspěvek od subroofer »

NSWC píše: Víte co mi, ale trochu vadí na dnešní muzice ?
Postrádám skoro u všech ,,sólové party".
Já ti rozumím, rok zpátky jsme měli song v rádio soutěži, kde bylo tradičnější sólo a kritici s ujížděli na tom, jak je tam to sólo zbytečný, furt dokola... Jinak, já moc neumím hrát, nějaký složitý sóla atd., to pro mě není, ale na první desce je myslím dost takovejch partů, vybírám jeden příklad, kde se mi dodnes líbí zvuk i obsah druhé půlky "sóla" na konci https://www.youtube.com/watch?v=VWUB350 ... hvxuncR7Wn

SORRY za OT
NSWC

Příspěvek od NSWC »

Hele. super muzika :D
Ty sóla jsou jednoduchý, kopírujou vlastně zakladní melodii, takže můžou znít pro někoho jakoby nudně nebo zbytečně.
Ale to je jedno.
Já trochu ulítávám na improvizaci a sóluju ostatní do nahrávek :D :D :D a nakonec z toho vyleze všechno podobně.
Hraju , ,Hard and Heavy 70´- 80´, takže si asi dovedeš představit , jak takové sólo /např. Skid Row/ zní v tom tvým songu :D :D :D :D
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Haha, tak to jo. No, na to sem nikdy nebyl ani sem po tom netoužil to umět, ke mě se to nehodí, jí sem n atakový ty šmohuy, jednodušší emoce, jedna dvě struny, třetí už je průser _)
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

subroofer píše:Něco absolutně čerstvýho. Všechny kytary uvařený z tý zelený pekelný krabice...
Dobre to je!
a jakou vahu mají najednou argumenty podeprene skutečnou praci proti nekonecnym kecum...
(nezavisle na tom jakou znacku lamp si pouzil;)
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
vladan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vladan »

MarshallJMP1C.7z
(4.74 KiB) Staženo 106 x
Tak jsem vyzkoušel teda to profilování.Zapůjčil jsem si Marshall JMP-1C . Je to jednowatový aparátek limitované edice.Vyměněn původní repro za Greenback 10´.Nazvučeno do PA KV2 Audio přes Shure sm57 .Kytara Gibson Les Paul Standard 1960,snímače Gibson Clasic 57.Profily přiloženy tak vyzkoušejte.

Jinak jsem řešil pro kolegu(nekonečný příběh s Line6) levnější variantu ala Kemper.Zkusili jsme amplifire a musím říct pecka .Budu dělat testík.
Přílohy
IMG_20161113_145242_HDR.jpg
Gibson Les paul standard 94´,Gibson Custom Shop 1958 Les Paul Plaintop Reissue VOS - Faded Tobacco,Sratocaster 1960 Dakota red ,Telecaster 1950 relic-Jurča guitars,Kemper profiler,Marshall JTM45,Marshall 2x12 2061X.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“