Nevimproč jsem si myslel, že je to rychlejší.
(holt todle LP naposlouchané nemám, mě bavila Metallica až od Ride The Lightning)
Souhlasim se vším, co píšeš! Ten zvuk by musel bejt nevím jakej, abych si fakt řekl, že je něco.cherreda píše: 26.10.2020 19:26 OT:
Ono z čeho se tak vlastně dneska pos*rat žejo...To už musí bejt fakt NĚCO.
Frimla osobně neznám, ale tady působí spíš jako vstřícnej a ochotnej srdcař, žádné nafrněné pako.
Každej takhle zkušenej člověk je zvyklej dělat věci svým osvědčeným způsobem a když mu to evidentně funguje a výsledky mají smysl, proč se neinspirovat, že...
Mě se ten zvuk líbil víc když ten paranormal vypnulfrytol píše: 29.10.2020 10:38Souhlasim se vším, co píšeš! Ten zvuk by musel bejt nevím jakej, abych si fakt řekl, že je něco.cherreda píše: 26.10.2020 19:26 OT:
Ono z čeho se tak vlastně dneska pos*rat žejo...To už musí bejt fakt NĚCO.
Frimla osobně neznám, ale tady působí spíš jako vstřícnej a ochotnej srdcař, žádné nafrněné pako.
Každej takhle zkušenej člověk je zvyklej dělat věci svým osvědčeným způsobem a když mu to evidentně funguje a výsledky mají smysl, proč se neinspirovat, že...
Jen na mě působí malinko až moc jako stará škola, co se týče tvorby kytarovýho zvuku. Je hodně ovlivněnej kapelama, který má rád nebo ho inspirujou.
Ale na druhou stranu, musím fakt uznat, že je to kvalita.
Čekal jsem na rejpala, kterej dá příklad, co jsem dokázal já, když si dovoluju něco komentovat. Jak ostatně bejvá zvykem lidí u všeho. Když se nám něco nelíbí, tak vlastně vždycky jenom závidíme a neumíme ocenit toho druhýho. Nebo rovnou tomu nerozumímecherreda píše: 4.11.2020 17:36 Tvl, nojo, nejspíš neví co dělá, tak to doje*bal. Zavolej mu a vysvětli mu to všechno. A my ostatní se mezitím budeme těšit na Maťův další díl o tobě.
Jo, samozřejmě, že to tak je, jak jinak by to mělo být?innerself píše: 4.11.2020 18:20Čekal jsem na rejpala, kterej dá příklad, co jsem dokázal já, když si dovoluju něco komentovat. Jak ostatně bejvá zvykem lidí u všeho. Když se nám něco nelíbí, tak vlastně vždycky jenom závidíme a neumíme ocenit toho druhýho. Nebo rovnou tomu nerozumímecherreda píše: 4.11.2020 17:36 Tvl, nojo, nejspíš neví co dělá, tak to doje*bal. Zavolej mu a vysvětli mu to všechno. A my ostatní se mezitím budeme těšit na Maťův další díl o tobě.Klidně ať přijde Mišík k nám do undergroundu udělat díl o lidech, který nikdo nikdy neslyšel a poslechne si, že hrajou na jinej metalovej gear, kterej vlastně taky funguje, ale zní trošku jinak a tak, jak se líbí osobně mně. Já píšu akorát, že paranormal neni tak blbuvzdornej jako klasickej OD a že ten zvuk můžeš dojebat, když nevíš co děláš. Jeho zvuk se mi sice nelíbí, stejně jako jeho EMG snímače. Ve videu nevěděl ani jaký pásmo posiluje, nicméně tohle se týká pouze a jen zvuku, kterej vytváří charakter zkreslení, takže jsem psal o jedný jediný sekci z mnoha. A to je to, co se mi tam nelíbí. To jak nabírá výslednou barvu a jak s tim umí pracovat v postprodukci mu neberu. To si ani nedovolim nějak do hloubky hodnotit. Umí to pro moje uši standardně, jako zbytek světa. Já to neumim. A hlavně, kdyby nevěděl v tomhle celku co dělá, tak těžko může mít studio. Jestli máš zájem tak ti můžu poslat zvuky kytar, který se mi líbí a uslyšíš, že jsou totálně odlišný. Hlavní je, že taky fungujou a jak to i Dan zmínil, tka je to o osobní preferenci. Za mě to tim paranormalem prostě vyhnal někam, kde mi je to nepříjemný a pro moje uši to už přehnal a dojebal. Furt se ale bavíme o charakteru zkreslení, kterej neni tak důležitej, jako zbytek celýho nazvučení.