EDIT: Hlavně u starších inzerátů
Nápady, připomínky, stížnosti
Re: Nápady, připomínky, stížnosti
U některejch inzerátů mi nejde rozkliknout obrázek, buďto si ho musim otevřít na nový okno, nebo otevřít detail inzerátu a tam už to de. Je to sice hloupost, ale přecejenom... 
hOI!!!
http://hudebnibazar.cz/rss/rss.php?cena=1Bummer píše:VladaM: Mohl bych mít ještě jeden námět? Nešlo by dát tu cenu do nadpisu RSS položky (třeba volitelně přes GET parametr)?Ona je to docela důležitá věc, ale teď je zahrabaná až dole v textu, takže člověk musí ten inzerát stejně rozkliknout.
Takhle?
Špica! Děkuju moc! 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Existuje i moznost odebirat RSS pouze z jedne kategorie?
Hodně budem někde...
Upravil jsem to. Mělo by to být OK.krasty píše:Nejde mi nastavit počet inzerátů na stránku, pořád jen 25. Je to jen u mě?
Chodí to, moc dík.
Pro klávesy:SUK píše:Existuje i moznost odebirat RSS pouze z jedne kategorie?
http://hudebnibazar.cz/rss/rss.php?cena ... rie=140000
ID kategorie zjistíš z URL příslušné stránky bazaru.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, jestli to tu bylo nebo ne, ale perfektni a diky! 
Hodně budem někde...
Ještě mám prosbu - počet inzerátů jde nastavit, ale mohlo by se nastavení "pamatovat"? Po odchodu z bazaru a zase návratu na něj má nastaveno 25 inzerátů na stránku bez ohledu na předchozí nastavení.
Dík
Dík
Přátelé, rád bych oslovil vezdejší programátory a HTML kodéry: Najde se mezi vámi, zkušený HTML kodér, který umí v Bootstrapu či podobném responzivním Frameworku? Rád bych dotáhnul "gumovou" verzi bazaru, ale sám na to nestačím. Pokud se najde někdo hodně šikovný, budu rád. Měl bych pro něj i další práci, tak na dva roky dopředu. Samozřejmě za peníze 
Taková pre alfa v hodně ranném stádiu je k vidění zde: http://www2.hudebnibazar.cz
Pokud si měníte šířku okna prohlížeče, obsah by se měl přizpůsobovat. Na mobilu by to mělo být ve finále max. čitelné.
Taková pre alfa v hodně ranném stádiu je k vidění zde: http://www2.hudebnibazar.cz
Pokud si měníte šířku okna prohlížeče, obsah by se měl přizpůsobovat. Na mobilu by to mělo být ve finále max. čitelné.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
VladaM píše:Taková pre alfa v hodně ranném stádiu je k vidění zde: http://www2.hudebnibazar.cz
Samozřejmě že bude. Je to nedodělané.Hendrek píše:VladaM píše:Taková pre alfa v hodně ranném stádiu je k vidění zde: http://www2.hudebnibazar.czNějaké podrobnější třídění jako na současném bazaru nebude? Např. když chci zobrazit jen kytarové efekty nebo snímače?
Zkusil jsem to na Opeře Mobile na Androidu (600x1024, tuším) a moc pěkný.
A hned bych měl postřeh... tlačítka pro výběr stránky úplně dole jsou na doteky docela titěrná, ještě tak o čtvrtinu bych je zvětšil.
Jinak s vývojem nového bazaru rád pomůžu, ale asi spíš formou nějaké zpětné vazby, protože webový kodér nejsem nic moc a s těmi frameworky neumím.
Jinak s vývojem nového bazaru rád pomůžu, ale asi spíš formou nějaké zpětné vazby, protože webový kodér nejsem nic moc a s těmi frameworky neumím.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Thumb upVladaM píše:Samozřejmě že bude. Je to nedodělané.
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
S prodlevou bych moc rád poděkoval za realizaci spousty mých návrhů!!!
Jen šlo by, prosím, ještě předmět u odpovědi zasílané přes webový formulář změnit z:
"Reakce na inzerát: (název inzerátu) "
na praktičtější s názvem na začátku?
"(název inzerátu) - hudebnibazar.cz"
P.S.: Náměty na NOVÝ BAZAR
Snad již jsou v plánu i uživatelské profily, které umožní:
* zadávání inzerátu bez CAPTCHA
* automatické předvyplnění kontaktních údajů při odpovědích na inzeráty
* správu inzerátu (inzerát se po vypršení natvrdo nevymaže, ale jen skryje do uživatelova profilu)
* implementace do zbozi.cz - u bazarových položek
Rád bych se už konečně vyprdl na MIDI.cz, a měl všechny inzeráty jen zde.
Jen šlo by, prosím, ještě předmět u odpovědi zasílané přes webový formulář změnit z:
* správu inzerátu (inzerát se po vypršení natvrdo nevymaže, ale jen skryje do uživatelova profilu)
Našel jsem nepěkný bug ve vyhledávání. Chtěl jsem hledat repra Rola Celestion, ale při zadáno "rola" mi to našlo hlavně Rolandy, tak jsem za to slovo zkusil zadat mezeru, pak druhou a i třetí. Výsledky jsou na obrázcích:

- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Ještě u těch uživ. profilů by mělo být veřejné hodnocení. Poslední dobou je to stále větší opruz. Lidé se ani neobtěžují odpovídat.dayslypper píše:S prodlevou bych moc rád poděkoval za realizaci spousty mých návrhů!!!
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli to dělalo i dřív ale mám takový pocit, že ne. Když hledám v nejvyšší kategorii "Kytary a baskytary" tak se neprohledávají podkategorie (elektrické, akustické, snímače atd.) ale jenom to co bylo vloženo do té nejvyšší kategorie.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas, toto je naprd. Prosím také o opravu, aby to prohledávalo i podkategorie.Smrťokvítek píše:Nevím jestli to dělalo i dřív ale mám takový pocit, že ne. Když hledám v nejvyšší kategorii "Kytary a baskytary" tak se neprohledávají podkategorie (elektrické, akustické, snímače atd.) ale jenom to co bylo vloženo do té nejvyšší kategorie.