Telecaster - jaké se vám líbí?
Pravidla fóra
Re: Telecaster - jaké se vám líbí?
Nádherná kresba a finish.
Jen nemám rád na telatech tyhle pickguardy.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Pokud jde o kresbu a finish, tak je ten kryt vážně na škodu. Hodí se vlastně jen k černému nátěru.
Přesně. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Slint, slint, první tele hezčí než to moje..
Tak to je paráda. jen nemám rád ty klasické kobylky se třemi kameny, ale to je maličkost
.
jj, popelník je malinko nepraktická věc..
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
A je to tu, jsem majitel nejkrásnějšího teleteTak to je pradání, ale počkejte ještě tak týden a vytřu vám tu zrak svým

Naposledy upravil(a) Wocass dne 13.02.2015 16:20, celkem upraveno 1 x.
-
GanjaShaman
ESP a ještě růžové

Zajímavé, tvoje práce?Wocass píše:A je to tu, jsem majitel nejkrásnějšího telete![]()
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ne ne, místního uživatele J.J. na mé přání.Sajmon píše:Zajímavé, tvoje práce?Wocass píše:A je to tu, jsem majitel nejkrásnějšího telete![]()
Málo snímačů, málo poťáků a špatná kobylka.
Ne, hlavní je, že vyhovuje tobě. Je to velmi pěkná práce, ať slouží! 
JJ se vytáhl, to všechna čest. Hlava je otázka vkusu, jinak je to bezvýhradná krása. Temně modrej javor s dokonalým lakem, hmm...
Nechápu tu předimenzovanou šachtu, když máš jen 1 pot. Co v tom ještě máš za elektroniku?
Chci foto ze stavby, detail hlavy a voluty!
Kobylka je nějaká lepší, žejo. To není jen ohnutý plech.
Nechápu tu předimenzovanou šachtu, když máš jen 1 pot. Co v tom ještě máš za elektroniku?
Chci foto ze stavby, detail hlavy a voluty!
Kobylka je nějaká lepší, žejo. To není jen ohnutý plech.
Nebude to skrz ty LEDky na místě pozičních značek?kmensik píše:Nechápu tu předimenzovanou šachtu, když máš jen 1 pot. Co v tom ještě máš za elektroniku?
Bude. Záměr byl nacpat to všechno do jedný dutiny, ale vrtat díru pro vlákna přes celý tělo moc nešlo, takže jsem to vyřešil větší dutinou, do který jsem nacpal všechno včetně baterky. Uvnitř je ještě poťák na úpravu intenzity svícení a změnu barvy na červenou. Fotek ze stavby moc není, ale až bude čas a chuť, tak to snad společně s dalšími projekty zas nějak hromadně naházím do toho svýho vlákna v homemade.Sajmon píše:Nebude to skrz ty LEDky na místě pozičních značek?kmensik píše:Nechápu tu předimenzovanou šachtu, když máš jen 1 pot. Co v tom ještě máš za elektroniku?
Kobylka je Ebay China za 200 Kč/ks. Nečekal jsem od toho zázraky, ale byl jsem velmi mile překvapen. Žádnej naohýbanej plech. Základna dokonale rovná, materiál neodhadnu přes povrchovku, ale je to poměrně dost těžký. Jediná vada, že díry pro stavěcí šrouby kamenů jsou ve stejný výšce jako vrchní plocha základny, takže když chce člověk dát kameny níž, tak tam tomu šroubu překáží pružina, která ten kámen nadzvedává. Naštěstí to výškově vyšlo tak, že to vadilo jen u spodního E, který je kvůli oktávám posunutý dozadu, takže tam se musela pružina oddělat. Ale tak zas, co by člověk nechtěl za dvě kila.
Hlava a voluta
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Fakt suprová práce, klobouk dolů. 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že to píšete a J.J. mi uvěří, že to není jen můj názor. Prostě je to super a všechna čest. 
Tak dík kjucí. Jsem rád, že se líbí a hlavně, aby dělala majiteli radost. 
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
prosimte na kolik te vysla ta dyha a odkud? Jestli to je dyha
diky.
Jinak moc pekny
Jinak moc pekny
To růžový ESP je skvělý. Škoda, že už mam doma přetelýno. Ale nejvíč se mi líběj ty moje. Využiju všechny, každá hraje jinak.

American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.