Já ty fotky viděl, jak ses snažil se jí držet, ale to byla zas jiná akceKamahl píše:prostě 'sem se snažil držet Martiny a nakonec to dopadlo tak jak to dopadlo.
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
-
woro90-1
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
lol... tak ja celou dobu premejslel nad strunama nebo kytarama znacky Martin a furt mi to nejak nedavalo smysl... boze muj 
Hodně budem někde...
Tubular: Paráda, nečekal bych, jak se dá zneužít taková prostá melodie
*thumbs_up*
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Vím že můj názor jakožto břídila nemá moc váhu, nic méně imho až příliš moc Delaye .. mám na mysli melodickou kytaru..
A taky jedna věc která se týká pouze mě... ta zkreslená kytara je moc hutná a nechává tu rytmickou vzadu... já to nemám rád, ani v Count of Tuscany od Dream Theateru to moc nemusím .. ale to je čistě můj názor ..
Edge-pro mě ste klepší VY
úplně na mě padla skvělá nálada,takhle nějak jsme hráli zamalada s kámošema!
Tubular-sorry ,ale kýč jak prase
Tubular-sorry ,ale kýč jak prase
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- ...EDGE...
Tak ja jen doplnim, je to takova sranda, Tubularova nahravka je bez pochyby na jine urovni
Doufam, ze nad nasi jste se alespon pobavili, obvykle hrajeme lepe.
Doufam, ze nad nasi jste se alespon pobavili, obvykle hrajeme lepe.
Šťastné a veselé, smradi!
Šťastné a veselé, císaři a moderátoři.
Šťastné a veselé Žebrákovi.
Šťastné a veselé nebývají ve Zlatých Horách.
Snad jsem vám poslechem tohoto nezpůsobil nějakou duševní újmu, je to narychlo splácaná recese.
Až teď jsem si všiml že sem někdo házel inkriminovanou koledu přede mnou, snad tím nikoho nepohorším.
Jinak ...EDGE... a spol: pro mne jste lepší vy, kucí :-*
Šťastné a veselé, císaři a moderátoři.
Šťastné a veselé Žebrákovi.
Šťastné a veselé nebývají ve Zlatých Horách.
Snad jsem vám poslechem tohoto nezpůsobil nějakou duševní újmu, je to narychlo splácaná recese.
Až teď jsem si všiml že sem někdo házel inkriminovanou koledu přede mnou, snad tím nikoho nepohorším.
Jinak ...EDGE... a spol: pro mne jste lepší vy, kucí :-*
Naposledy upravil(a) Prejdák dne 24.12.2010 14:30, celkem upraveno 1 x.
- ...EDGE...
Ty ses magor Prejdo
Paradni koleda. Zvlast po tom, co jsem tady rozmekly dohral svou osmiminutovou verzi Rain Song
Paradni koleda. Zvlast po tom, co jsem tady rozmekly dohral svou osmiminutovou verzi Rain Song
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
prejdak dobre ty dobre 
- ...EDGE...
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
EDGE: Jsi moc zbrklej, chce to dodržet tempo, lépe frázovat a taky sis vybral špatný tab, mnoho tónů tam chybí a některé naopak, tam nemají co pohledávat. Ale technika se zlepšuje a líbí se mi, že už máš slušnou jistotu.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
hej edge kajs nechal ksichty,
bez tech je to nuda
- ...EDGE...
Jako by jich tam nebylo dost prosimte 
Jinak dekuju za kritiku
Jinak dekuju za kritiku
- fixja
- last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
- Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou
Edge: Super výběr písničky... Strašně jsi mě navnadil si jí zahrát, ale v tuhle dobu už asi nebudu moct. Nicméně, zítra se do ní pustím a třeba se mi ji podaří i přes volno nahrát. 
Teď k té nahrávce. Přišlo mi to takové trhané. A taky, že tam jsou některé části delší dobu, než vlastně mají a jiných jsem se zase nedočkal vůbec. Ale sám do toho nemám moc co mluvit...
Teď k té nahrávce. Přišlo mi to takové trhané. A taky, že tam jsou některé části delší dobu, než vlastně mají a jiných jsem se zase nedočkal vůbec. Ale sám do toho nemám moc co mluvit...
Tak po delší odlmce jsem zase něco zbastlil
...
a další...
a další...
- dusty159
- Kontaktovat uživatele:
Mám takové nutkání nahrát Purple Haze od Jimiho Hendrixe 
Kytara El.: AXL Headliner černá Stratocaster
Kytara Ak: Strunal
Kombo: AXL 22WE tranzistorové
Kytara Ak: Strunal
Kombo: AXL 22WE tranzistorové
Mlorenzo-Vietcong jsem neposlouchal,ale Guns super
Je vidět,že to sólo máš rád a máš ho dobře naposlouchaný.Jinak kdybych chtěl bejt fakt rejpal,možná mi tam vadí asi ve dvou případech trochu jiný vibráto-ale to je třeba záměr?-a doclea mi tam chybí jak je konec sóla,tak tam je takovej ten poslední krásnej tón,na kterej se sjede z bendu a nechá se znít,ale to jsou jen drobnosti.Dobrá práce 
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Hele díkpanedge píše:Mlorenzo-Vietcong jsem neposlouchal,ale Guns superJe vidět,že to sólo máš rád a máš ho dobře naposlouchaný.Jinak kdybych chtěl bejt fakt rejpal,možná mi tam vadí asi ve dvou případech trochu jiný vibráto-ale to je třeba záměr?-a doclea mi tam chybí jak je konec sóla,tak tam je takovej ten poslední krásnej tón,na kterej se sjede z bendu a nechá se znít,ale to jsou jen drobnosti.Dobrá práce
- fixja
- last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
- Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou
MLorenzo: Vietcong super. To jsi odposlouchával, nebo to máš z tabů? Koukám, že hraji nějákou příšerně složitou verzi a ještě to nezní tak hezky jak toto...
Taby nemám, ale přímo odposlouchané taky nefixja píše:MLorenzo: Vietcong super. To jsi odposlouchával, nebo to máš z tabů? Koukám, že hraji nějákou příšerně složitou verzi a ještě to nezní tak hezky jak toto...