Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
r0nn!e

Re: Metallica

Příspěvek od r0nn!e »

Já bych byl spokojen se setlistem podobného ražení. Ale vzhledem k tomu, že půjde o fest, tak nejspíš budou chlapci otvírat za A) Creeping Death za B) Blackened za C) Battery za D) Fight Fire With Fire. Já bych volil možnost D) nicméně ten setlist by mi nevadil ani takovej....

That Was Just Your Life
The End Of The Line
For Whom The Bell Tolls
The Shortest Straw
Fade To Black
Broken, Beat And Scarred
Cyanide
Sad But True
One
The Judas Kiss
The Day That Never Comes
Master Of Puppets
Battery
Nothing Else Matters
Enter Sandman
- - - - - - - -
Too Late, Too Late
Trapped Under Ice
Seek and Destroy
holkoun

Příspěvek od holkoun »

Wocass píše:
holkoun píše:No S&M je zbytecna deska (jedna z nejzbytecnejsich co znam) - ale ty skladby jsou tam vetsinou skvely (jen hrozne udelany, IMHO jeden z nejhorsich Kamenovych vytvoru)...ale St.Anger je totalni pruser, kdyby to nenatocila Metla tak tu desku nekoupi ani noha....a ty kecy kolem toho, jak vazne je mysleli je videt kam se priklonili na DM
Nesouhlasím... St. Anger mě příjde jako jedna z jejich nejlepších desek. Našel jsem jsi k ní cestu a ta agresivita a elán co z tohoto alba srší je neuvěřitelný.
Tak souhlasit nemusis, to je tvoje pravo....:-) ale pruser to je....a treba zmineny Load je mezi "kovanymi" fanousky nedoceneny album, pritom je hudebne asi o 5 trid lepsi nez cely St.Anger...Reload neresim protoze to je "zbytek" toho co se neveslo na Load....
Leatherface

Příspěvek od Leatherface »

na ten koncer bych strašne rád jel , snad to výjde , ale .... nevím ještě jak to bude s časem a penězama , snad výjdou všechny přijímačky na vyskou v klidu a peníze se snad taky seženu
Kytary : ESP LTD KH-203 Kirk Hammett Signature + Peavey Raptor
efekty : Zoom 506II + Pro Co RAT
Kombo : Behringer AC 108
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

r0nn!e píše:....
Myslíš, že budou hrát až tak dlouho? Je na to jeden den aby se tam vystřídalo cca 6 kapel kdyby každá měla takhle dlouhý setlist tak se to podle mě nedá stihnout :D
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Né že by mě nějak sralo DM, ale možná bych byl radši, kdyby ho nehráli půlku a narvali tam víc klasiky...a i ten St.Anger bych chtěl slyšet klidně naživo!! A jako votvírák bych bral Creep nebo Blackened. Fire bych dal taky, ale pozdějc :) A voni někdy votvírali koncík s Battery?
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

Wocass píše:
r0nn!e píše:....
Myslíš, že budou hrát až tak dlouho? Je na to jeden den aby se tam vystřídalo cca 6 kapel kdyby každá měla takhle dlouhý setlist tak se to podle mě nedá stihnout :D
tak nedivil bych se tomu....budou hrát určitě poslední...vem si třeba takovej Rock Am Ring...
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

tak já bych byl rád kdyby tam zahráli hodně věcí z DM...a z té klasiky by tam mohli hodit nějaký věci co nezazněli před dvěma roky v Praze...např. Welcome home..,Wherever I my roam,Harvester of Sorrow,Battery....
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Mě by stačila Battery a Enter Sandman :D
fekál.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

kytarákjames píše:tak já bych byl rád kdyby tam zahráli hodně věcí z DM...a z té klasiky by tam mohli hodit nějaký věci co nezazněli před dvěma roky v Praze...např. Welcome home..,Wherever I my roam,Harvester of Sorrow,Battery....
+1 :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Teď jsem zjistil , že moje matka v roce 1993 byla na Metallice , když hráli v Brně v Boby. Já byl v té době ještě malej smrad , tak mě nevzala , teď ji za to proklínám , ikdyž bych z toho nic neměl , ještě by mě tam zašlapali :D . Prej tam měli ještě všici dlouhý hára .. hej závidím ji .. tam musela bejt ku*va atmosféra ! :)
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Mirus píše:Teď jsem zjistil , že moje matka v roce 1993 byla na Metallice , když hráli v Brně v Boby. Já byl v té době ještě malej smrad , tak mě nevzala , teď ji za to proklínám , ikdyž bych z toho nic neměl , ještě by mě tam zašlapali :D . Prej tam měli ještě všici dlouhý hára .. hej závidím ji .. tam musela bejt ku*va atmosféra ! :)
Lol to jsme se zrovna narodil :D :D :D
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Wocass píše:
Mirus píše:Teď jsem zjistil , že moje matka v roce 1993 byla na Metallice , když hráli v Brně v Boby. Já byl v té době ještě malej smrad , tak mě nevzala , teď ji za to proklínám , ikdyž bych z toho nic neměl , ještě by mě tam zašlapali :D . Prej tam měli ještě všici dlouhý hára .. hej závidím ji .. tam musela bejt ku*va atmosféra ! :)
Jako možná někoho svým příspěvkem teďka naštvu , ale podle mě koncerty Metalliky v letech 99 a zpět .. měli stokrát větší sťávu než teď .. jako koncerty jako Woodstock , San Diego (alias live sh*t) či podobně , to musely bejt koncerty jak prase , jak to tak se slinama sleduju na youtube .. ikdyž takovej Jason Newsted je proklínanej všeobecně , já bych nějaký jeho živý sólo sakra chtěl vidět a slyšet ! A vidět Metallicu co by chlápy né tak starý jako dnes a hlavně ještě s pořádně dlouhým hárem ! .. :D
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Mirus píše:
Wocass píše:
Jako možná někoho svým příspěvkem teďka naštvu , ale podle mě koncerty Metalliky v letech 99 a zpět .. měli stokrát větší sťávu než teď .. jako koncerty jako Woodstock , San Diego (alias live sh*t) či podobně , to musely bejt koncerty jak prase , jak to tak se slinama sleduju na youtube .. ikdyž takovej Jason Newsted je proklínanej všeobecně , já bych nějaký jeho živý sólo sakra chtěl vidět a slyšet ! A vidět Metallicu co by chlápy né tak starý jako dnes a hlavně ještě s pořádně dlouhým hárem ! .. :D
proč by si měl naštvat......? ty koncerty museli být fakt super....třeba už zminovaný San diego.....wow...jak tam nastoupili s Enter Sandman....ten koncert je něco nádhernýho..
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Pff, nejdřív zajděte na koncert současné Metallicy, a potom něco říkejte, o tom, jakou to má šťávu. V současné chvíli to má stejnou ne-li větší štávu jako na začátku devadesátek :-))
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Možná nejde o šťávu dnešní a minulou ale prostě o ty songy a jejich atmosféru. Přeci jen DM se starejm trashovkám nevyrovná :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Wocass píše:Možná nejde o šťávu dnešní a minulou ale prostě o ty songy a jejich atmosféru. Přeci jen DM se starejm trashovkám nevyrovná :twisted:
Přesně tak .. songy z DM nemaj na Four Horsemen , Ride The Lightning , For Whom The Bell Tolls a další ..
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Navíc hodně dělal ten Jamesův hlas .. dřív byl brutální,skvělej ... dnes už je to jen slabej odvar , je to sice časem , ale prostě dřív to byl větší nářez s jeho dřívějším hlasem ..
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

r0nn!e píše:Pff, nejdřív zajděte na koncert současné Metallicy, a potom něco říkejte, o tom, jakou to má šťávu. V současné chvíli to má stejnou ne-li větší štávu jako na začátku devadesátek :-))
tak na koncertě současné metallici jsem byl ale i přesto....Seatle,San Diego....forever...:D
Vilcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilcek »

Mirus píše:Navíc hodně dělal ten Jamesův hlas .. dřív byl brutální,skvělej ... dnes už je to jen slabej odvar , je to sice časem , ale prostě dřív to byl větší nářez s jeho dřívějším hlasem ..
Naprostý souhlas :) Teď se mě zdá že to James tlačí z uplně nadoraz ale už to není tak "brutální" jak píše kolega. :wink:
Kytary: Jackson DK2; Ibanez GSA
Aparát: Peavey ValveKing 112; Ibanez 15W
Efekty: Boss SD-1, LS-2; CryBaby Kirk Hammett signatre; Marshall EH-1; ladička PlanetWaves
Struny: Ernie Ball 9-10

http://www.youtube.com/user/Vilcekcovers
http://bandzone.cz/fan/vilcek
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tak přeci jen je to už taky stařík :wink: Ale každopádně hudbu mají skvělou pořád... jen staré časy jsou staré časy :D
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“