já bych nepochyboval o ani jednom, jen nerad dávám krabičky otočené o 90°CzechJoker píše:bubucci píše:No můj názor na pedalboady je takový, že to musí trošku vypadat, ale hlavní je funkčnost.
V tomto případě bych pochyboval o obojím
Pedalboard Mika Cafrreye - hrál s ním na turné 44 s Richardem Müllerem. Obsah: Fulltone Fulldrive 2, Fulltone OCD, Dunlop Uni-vibe, Boss CS-3, Envelope Filter, MXR Stereo Chorus, delay T-Rex Replica a ladička Boss TU-2.
Pedalboardy
Pravidla fóra
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pedalboardy
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že toto je finální stav. V tištěným Muzikusu byl vyfocený i pedalboard Hirama Bullocka a bylo to v bledě modrém to samé, akorát že používal pouze Boss.bubucci píše:Tak jestli má nějakého pohuňka, který mu to před každým hraním staví, tak ho to trápit nemusí. Další věc je v takovém mrdníku kontrolovat nastavení krabiček a funkčnost propojek.
Tak díky všem za postřehy. Ještě to rozmyslím, ale asi to vyhraje ten Kinsman http://www.muzikant.cz/kytary-6/efekty- ... -73272.php. Vypadá dobře, všiml jsem si, že spousta lidí ho tu má. Jaké postřehy, zkušenosti?
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
Za tu cenu je supersymar píše:Tak díky všem za postřehy. Ještě to rozmyslím, ale asi to vyhraje ten Kinsman http://www.muzikant.cz/kytary-6/efekty- ... -73272.php. Vypadá dobře, všiml jsem si, že spousta lidí ho tu má. Jaké postřehy, zkušenosti?
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
škoda, že není větší, do toho bych se nevlezlJohnyWM píše:Za tu cenu je supersymar píše:Tak díky všem za postřehy. Ještě to rozmyslím, ale asi to vyhraje ten Kinsman http://www.muzikant.cz/kytary-6/efekty- ... -73272.php. Vypadá dobře, všiml jsem si, že spousta lidí ho tu má. Jaké postřehy, zkušenosti?
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Teorge píše:Ale HOG by se do něj tak tak vlezl
-
Teorge
To já jen, tak protože jsem právě poslední dobou uvažoval jak velký board bych potřeboval, aby se mi tam vlezly i nějaké budoucí efekty.
Díky za reakce, POG opravdu neplánuji. Tu velikost bych taky unesl o něco větší, ale myslím, že se vejdu i s nějakou maličkou rezervou do budoucna (nikdy neříkej nikdy), i když to bude asi trochu nahňácané. No myslím, že není nad čím váhat a je čas udělat objednávku.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
co tam plánuješ dávat?symar píše:Díky za reakce, POG opravdu neplánuji. Tu velikost bych taky unesl o něco větší, ale myslím, že se vejdu i s nějakou maličkou rezervou do budoucna (nikdy neříkej nikdy), i když to bude asi trochu nahňácané. No myslím, že není nad čím váhat a je čas udělat objednávku.
No takovou tu hardrockovou klasiku. 2x overdrive (jeden klasika jemný, druhý pekelně hutný) 2x distortion (jedna pila a jeden metalový hutný), chorus, delay, ladičku. Přemýšlím ještě o noise gatu. No říkám, že to bude trochu zahuštěné.co tam plánuješ dávat?
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
efewkty mam v plytcim viku, je to docela lehoucke..rotten77 píše:Docela fajn to je, akorát je to malý a těžký, víko asi nepůjde sundat a krabičky budou utopený tak 5 cm uvnitř.McKozias píše:pokud tech efektu nemas moc (asi kolem 5) muzes zkusit todle http://www.naradi-alcon.cz/hlinikovy-ku ... fd2e0e7ca6 mam to, je to pevny kufr, oproti tem predrazenym vecem z hudebnin je docela fajn
Co je prosím tě "v plytcím víku" ? Jen doufám, že ne to co mě napadlo prvníMcKozias píše:efewkty mam v plytcim viku, je to docela lehoucke..rotten77 píše:Docela fajn to je, akorát je to malý a těžký, víko asi nepůjde sundat a krabičky budou utopený tak 5 cm uvnitř.McKozias píše:pokud tech efektu nemas moc (asi kolem 5) muzes zkusit todle http://www.naradi-alcon.cz/hlinikovy-ku ... fd2e0e7ca6 mam to, je to pevny kufr, oproti tem predrazenym vecem z hudebnin je docela fajn
Jinak Kinsman je na poště, tak jsem na to zvědavý. Chlapi v Muzikantovi pracují opravdu rychle a furt, svátky nesvátky. Velká pochvala.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
sory jsem trocha vykaleny a nemohl jsem najit vhodnejsi spojeni...no proste ta strana kufru ktera je nizsi, tam jsou ty efekty potopene asi 1-2 cm
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Tak zase celý pedalboard úplně jinak. Příští týden příjde delay a bude to snad komplet.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
bubucci: prosimte, co ej to velke modre?
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Line6 MM4McKozias píše:bubucci: prosimte, co ej to velke modre?
Hraju na kytary a mašinky
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
to začíná vypadat dost zajímavěbubucci píše:Tak zase celý pedalboard úplně jinak. Příští týden příjde delay a bude to snad komplet.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem psal týpkovi na Artec ADL, zvuk je v pohodě a za málo peněz, ještě byl na bazaru ten bílý Digitech. K té MM4 musí být zvlášt trafo, má odběr 1200mA, takže to zabralo taky dost místa a navíc jsem tam přidělal napevno i zásuvku, takže na moc efektů to není, navíc já to každou chvíli celé překopu. Chtěl jsem samostatný chorus, ale když jsem viděl na bazaru tu MM4, tak mi to přišlo jako ideální řešení, když používám dost i phaser. Kompresor jsem dostal od přítelkyně na vánoce, takže tím nepohrdnu
Budu to zapojovat wah-tuner-comp před zesilovač a delay+MM4 do smyčky.
Tady dám ještě jednu fotku, to už je někdy na slušný tanec
Tady dám ještě jednu fotku, to už je někdy na slušný tanec
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Hele, máš dobrý, že máš vypínatelnou smyčku
můžeš si ve volné chvíli předchystat Artec a případně i něco z MM a na sólo zapneš boost a efektovku, to máš dobrý
(osobně bych MM dal před aparát, ale kam patří modulace je silně subjektivní záležitost
)
každopádně si myslím, že s tím MM jsi chybu neudělal
(osobně bych MM dal před aparát, ale kam patří modulace je silně subjektivní záležitost
každopádně si myslím, že s tím MM jsi chybu neudělal