Pedalboardy

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět

Kolik používáte efektových krabiček?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedalboardy

Příspěvek od Dark Axel »

CzechJoker píše:
bubucci píše:No můj názor na pedalboady je takový, že to musí trošku vypadat, ale hlavní je funkčnost.
Obrázek

V tomto případě bych pochyboval o obojím ;)
Pedalboard Mika Cafrreye - hrál s ním na turné 44 s Richardem Müllerem. Obsah: Fulltone Fulldrive 2, Fulltone OCD, Dunlop Uni-vibe, Boss CS-3, Envelope Filter, MXR Stereo Chorus, delay T-Rex Replica a ladička Boss TU-2.
já bych nepochyboval o ani jednom, jen nerad dávám krabičky otočené o 90° :-D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
CzechJoker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CzechJoker »

bubucci píše:Tak jestli má nějakého pohuňka, který mu to před každým hraním staví, tak ho to trápit nemusí. Další věc je v takovém mrdníku kontrolovat nastavení krabiček a funkčnost propojek. :shock:
Obávám se, že toto je finální stav. V tištěným Muzikusu byl vyfocený i pedalboard Hirama Bullocka a bylo to v bledě modrém to samé, akorát že používal pouze Boss.
symar

Příspěvek od symar »

Tak díky všem za postřehy. Ještě to rozmyslím, ale asi to vyhraje ten Kinsman http://www.muzikant.cz/kytary-6/efekty- ... -73272.php. Vypadá dobře, všiml jsem si, že spousta lidí ho tu má. Jaké postřehy, zkušenosti?
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
JohnyWM

Příspěvek od JohnyWM »

symar píše:Tak díky všem za postřehy. Ještě to rozmyslím, ale asi to vyhraje ten Kinsman http://www.muzikant.cz/kytary-6/efekty- ... -73272.php. Vypadá dobře, všiml jsem si, že spousta lidí ho tu má. Jaké postřehy, zkušenosti?
Za tu cenu je super ;)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

JohnyWM píše:
symar píše:Tak díky všem za postřehy. Ještě to rozmyslím, ale asi to vyhraje ten Kinsman http://www.muzikant.cz/kytary-6/efekty- ... -73272.php. Vypadá dobře, všiml jsem si, že spousta lidí ho tu má. Jaké postřehy, zkušenosti?
Za tu cenu je super ;)
škoda, že není větší, do toho bych se nevlezl :( ale za ty prachy vypadá skvěle
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Ale HOG by se do něj tak tak vlezl :-D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Teorge píše:Ale HOG by se do něj tak tak vlezl :-D
8) zas tak daleko jsem ještě s uvažováním nezašel :lol:
Teorge

Příspěvek od Teorge »

To já jen, tak protože jsem právě poslední dobou uvažoval jak velký board bych potřeboval, aby se mi tam vlezly i nějaké budoucí efekty.
symar

Příspěvek od symar »

Díky za reakce, POG opravdu neplánuji. Tu velikost bych taky unesl o něco větší, ale myslím, že se vejdu i s nějakou maličkou rezervou do budoucna (nikdy neříkej nikdy), i když to bude asi trochu nahňácané. No myslím, že není nad čím váhat a je čas udělat objednávku.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

symar píše:Díky za reakce, POG opravdu neplánuji. Tu velikost bych taky unesl o něco větší, ale myslím, že se vejdu i s nějakou maličkou rezervou do budoucna (nikdy neříkej nikdy), i když to bude asi trochu nahňácané. No myslím, že není nad čím váhat a je čas udělat objednávku.
co tam plánuješ dávat?
symar

Příspěvek od symar »

co tam plánuješ dávat?
No takovou tu hardrockovou klasiku. 2x overdrive (jeden klasika jemný, druhý pekelně hutný) 2x distortion (jedna pila a jeden metalový hutný), chorus, delay, ladičku. Přemýšlím ještě o noise gatu. No říkám, že to bude trochu zahuštěné.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

rotten77 píše:
McKozias píše:pokud tech efektu nemas moc (asi kolem 5) muzes zkusit todle http://www.naradi-alcon.cz/hlinikovy-ku ... fd2e0e7ca6 mam to, je to pevny kufr, oproti tem predrazenym vecem z hudebnin je docela fajn
Docela fajn to je, akorát je to malý a těžký, víko asi nepůjde sundat a krabičky budou utopený tak 5 cm uvnitř.
efewkty mam v plytcim viku, je to docela lehoucke..
symar

Příspěvek od symar »

McKozias píše:
rotten77 píše:
McKozias píše:pokud tech efektu nemas moc (asi kolem 5) muzes zkusit todle http://www.naradi-alcon.cz/hlinikovy-ku ... fd2e0e7ca6 mam to, je to pevny kufr, oproti tem predrazenym vecem z hudebnin je docela fajn
Docela fajn to je, akorát je to malý a těžký, víko asi nepůjde sundat a krabičky budou utopený tak 5 cm uvnitř.
efewkty mam v plytcim viku, je to docela lehoucke..
Co je prosím tě "v plytcím víku" ? Jen doufám, že ne to co mě napadlo první :oops: :oops: :oops: .

Jinak Kinsman je na poště, tak jsem na to zvědavý. Chlapi v Muzikantovi pracují opravdu rychle a furt, svátky nesvátky. Velká pochvala.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

sory jsem trocha vykaleny a nemohl jsem najit vhodnejsi spojeni...no proste ta strana kufru ktera je nizsi, tam jsou ty efekty potopene asi 1-2 cm
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Tak zase celý pedalboard úplně jinak. Příští týden příjde delay a bude to snad komplet.
Přílohy
DSC00017.JPG
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

bubucci: prosimte, co ej to velke modre?
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

McKozias píše:bubucci: prosimte, co ej to velke modre?
Line6 MM4
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

bubucci píše:Tak zase celý pedalboard úplně jinak. Příští týden příjde delay a bude to snad komplet.
to začíná vypadat dost zajímavě :) co za delay jsi zvolil?
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Dneska jsem psal týpkovi na Artec ADL, zvuk je v pohodě a za málo peněz, ještě byl na bazaru ten bílý Digitech. K té MM4 musí být zvlášt trafo, má odběr 1200mA, takže to zabralo taky dost místa a navíc jsem tam přidělal napevno i zásuvku, takže na moc efektů to není, navíc já to každou chvíli celé překopu. Chtěl jsem samostatný chorus, ale když jsem viděl na bazaru tu MM4, tak mi to přišlo jako ideální řešení, když používám dost i phaser. Kompresor jsem dostal od přítelkyně na vánoce, takže tím nepohrdnu :D Budu to zapojovat wah-tuner-comp před zesilovač a delay+MM4 do smyčky.

Tady dám ještě jednu fotku, to už je někdy na slušný tanec :)
Přílohy
DSC00018.JPG
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Hele, máš dobrý, že máš vypínatelnou smyčku :) můžeš si ve volné chvíli předchystat Artec a případně i něco z MM a na sólo zapneš boost a efektovku, to máš dobrý

(osobně bych MM dal před aparát, ale kam patří modulace je silně subjektivní záležitost :) )

každopádně si myslím, že s tím MM jsi chybu neudělal :)
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“