Jak docílit tohoto zvuku? (sběrné téma)

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
xHonzik.M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xHonzik.M »

Právě že tohle téma jsem už navštívil , ale pořád jsem se jakoby nedozvěděl nic pro mě důležitého. Myslím třeba to, jak člověk má hrát jen dvě struny a rychle nahoru a dolů, myslím rychlejší písně v metalu atd. Protože, když hraju trsátkem rychle nahoru a dolů, tak to zní zaprvé strašn a zadruhé se mi zasekává trsátko do strun.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

xHonzik.M píše:Právě že tohle téma jsem už navštívil , ale pořád jsem se jakoby nedozvěděl nic pro mě důležitého. Myslím třeba to, jak člověk má hrát jen dvě struny a rychle nahoru a dolů, myslím rychlejší písně v metalu atd. Protože, když hraju trsátkem rychle nahoru a dolů, tak to zní zaprvé strašn a zadruhé se mi zasekává trsátko do strun.
trenuj
xHonzik.M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xHonzik.M »

Dobře no :idea: jestli to je tím teda
samedi

Příspěvek od samedi »

Hm docela by me zajimalo jak na tom byli tenkrat za bolsevika s vybavenim. Vsechno se asi jen tak sehnat nedalo. Zejmena v uplnejch zacatcich.
Jolana strat > RM neck a F1 >, Jackson Kelly KE3, Vox Bulldog distortion, Dunlop GCB95F Crybaby Classic, Peavey valveking 50W
pehve

Příspěvek od pehve »

samedi píše:Hm docela by me zajimalo jak na tom byli tenkrat za bolsevika s vybavenim. Vsechno se asi jen tak sehnat nedalo. Zejmena v uplnejch zacatcich.
dalo ale musel jsi si to dovézt nebo nechat dotáhnout zvenku a krutě zaplatit :evil:
samedi

Příspěvek od samedi »

No právě :D Dnes si to lidi ani nedokazou predstavit. Tenkrat museli bejt muzikanti vdecny za to co maj.
Jolana strat > RM neck a F1 >, Jackson Kelly KE3, Vox Bulldog distortion, Dunlop GCB95F Crybaby Classic, Peavey valveking 50W
miklop1

Visací zámek - efekty

Příspěvek od miklop1 »

Nazdar, nevíte jaké používají vysáči efekty??
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Vysací zámek - efekty

Příspěvek od rotten77 »

miklop píše:Nazdar, nevíte jaké používají vysáči efekty??
Žádné, jedou přes zkreslení v aparátech, teda pokud se nemýlím :-)
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

no tyjo visaci, zajimalo by me co pouzivali na albu three locks, to je old school sound jak prase.. jinak skupina meho mladi!
JanHokl
Bandzone: http://bandzone.cz/utopencivevlasech

Příspěvek od JanHokl »

Tak Pixa používá jen a pouze svýho Peaveyho 5150 a veškerý zkreslení z něho.. No a Ruth má zase Fender Hot Rod a dokrmuje to myslím BOSS Sd-1. Toť vše.. Oni si vystačí s málem:)
kennedys

Příspěvek od kennedys »

čim míň krabek, tim líp... natožpak, když se jedná o lampy... A víte, co je to vysáč? pohlavní orgán impotenta... a když někdo neumí napsat ani název kapely, tak to je taky "známka punku"? omlouvám se, ale nedalo mi to :wink:
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

kennedys píše:čim míň krabek, tim líp... natožpak, když se jedná o lampy... A víte, co je to vysáč? pohlavní orgán impotenta... a když někdo neumí napsat ani název kapely, tak to je taky "známka punku"? omlouvám se, ale nedalo mi to :wink:
To Y je tam jako pěst na oko, doufal jsem, že to nějaký moderátor opraví...
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

rotten77 píše:
kennedys píše:čim míň krabek, tim líp... natožpak, když se jedná o lampy... A víte, co je to vysáč? pohlavní orgán impotenta... a když někdo neumí napsat ani název kapely, tak to je taky "známka punku"? omlouvám se, ale nedalo mi to :wink:
To Y je tam jako pěst na oko, doufal jsem, že to nějaký moderátor opraví...
Budiž. Zkulturněno. :wink:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Na opravdu tvrdý hraní je opravdu lepší mít GAIN stažené. Jinak si můžeš zkusit poskládat todle:(http://korn.cz/main.php?load=12)
nodj

Příspěvek od nodj »

to jo no,na podladění je taky třeba dobrej fuzz..
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

a pak taky snímače se slabým výstupem - lepší čitelnost hlubokých tónů
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

zvuk korn je takovej bez stavy.. dost nevyrazny pro me.. napriklad zvuk u NASUM/helvete/ nebo nyctophobic/insects/ je daleko lepsi :)
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Tak ty valíš kanální zvuky tohel je taky zas něco jiného i když se mi ty kanální zvuky líbí mnohdy víc GRIND forever!!!!Munky má ve výbavě metalmaster tak zkusit ho navíc v popis je napsané že umožnuje takřka nekonečné zkreslení :?:
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

hardcore guitarist píše:Tak ty valíš kanální zvuky tohel je taky zas něco jiného i když se mi ty kanální zvuky líbí mnohdy víc GRIND forever!!!!Munky má ve výbavě metalmaster tak zkusit ho navíc v popis je napsané že umožnuje takřka nekonečné zkreslení :?:
Dyť je to na nic, nakoupíš i hafo giga mega super ultra distortionu a overdrivu a za pár roku z toho vyrosteš a budeš o ty kraviny doma zakopávat. STŘEVA 4EVER!!!
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

nemyslim nekonecne zkresleni, musi to proste trhat p***l, pregainovanej bordel taky nemusim, tezko se to popisuje, musi se to zazit :)
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“