Jak docílit tohoto zvuku? (sběrné téma)
Pravidla fóra
Právě že tohle téma jsem už navštívil , ale pořád jsem se jakoby nedozvěděl nic pro mě důležitého. Myslím třeba to, jak člověk má hrát jen dvě struny a rychle nahoru a dolů, myslím rychlejší písně v metalu atd. Protože, když hraju trsátkem rychle nahoru a dolů, tak to zní zaprvé strašn a zadruhé se mi zasekává trsátko do strun.
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
trenujxHonzik.M píše:Právě že tohle téma jsem už navštívil , ale pořád jsem se jakoby nedozvěděl nic pro mě důležitého. Myslím třeba to, jak člověk má hrát jen dvě struny a rychle nahoru a dolů, myslím rychlejší písně v metalu atd. Protože, když hraju trsátkem rychle nahoru a dolů, tak to zní zaprvé strašn a zadruhé se mi zasekává trsátko do strun.
Visací zámek - efekty
Nazdar, nevíte jaké používají vysáči efekty??
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vysací zámek - efekty
Žádné, jedou přes zkreslení v aparátech, teda pokud se nemýlímmiklop píše:Nazdar, nevíte jaké používají vysáči efekty??
Hraju na kytary a mašinky
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
-
JanHokl
- Bandzone: http://bandzone.cz/utopencivevlasech
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To Y je tam jako pěst na oko, doufal jsem, že to nějaký moderátor opraví...kennedys píše:čim míň krabek, tim líp... natožpak, když se jedná o lampy... A víte, co je to vysáč? pohlavní orgán impotenta... a když někdo neumí napsat ani název kapely, tak to je taky "známka punku"? omlouvám se, ale nedalo mi to
Hraju na kytary a mašinky
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Budiž. Zkulturněno.rotten77 píše:To Y je tam jako pěst na oko, doufal jsem, že to nějaký moderátor opraví...kennedys píše:čim míň krabek, tim líp... natožpak, když se jedná o lampy... A víte, co je to vysáč? pohlavní orgán impotenta... a když někdo neumí napsat ani název kapely, tak to je taky "známka punku"? omlouvám se, ale nedalo mi to
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Na opravdu tvrdý hraní je opravdu lepší mít GAIN stažené. Jinak si můžeš zkusit poskládat todle:(http://korn.cz/main.php?load=12)
- Jens Ludwig
- Odborník
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Dyť je to na nic, nakoupíš i hafo giga mega super ultra distortionu a overdrivu a za pár roku z toho vyrosteš a budeš o ty kraviny doma zakopávat. STŘEVA 4EVER!!!hardcore guitarist píše:Tak ty valíš kanální zvuky tohel je taky zas něco jiného i když se mi ty kanální zvuky líbí mnohdy víc GRIND forever!!!!Munky má ve výbavě metalmaster tak zkusit ho navíc v popis je napsané že umožnuje takřka nekonečné zkreslení
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele: