Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

ja vedel ze do tohodle topicu nemam psat pac to vodseru Ba ne to video je davno na youtubu ale bojim se to sem dat mam strasnej zvuk moc digitechhhh By ste mně ukamenovali ...

Nezlob a šup sem s tím :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Už ho tam máš, o post níž, hodil jsem ho tam za Nukera... :lol:

Ještě jednou promin, ale myslím, že se není za co stydět...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

Nero píše:Sorry, Nukere, to video je tady:

http://youtube.com/watch?v=6VXdsoA2RTY
hmm, hooooodne dobrý... jak dlouho hrajes?
elektroakustika Tenson Dreadnought D10-CE, elektrika Ibanez SA260FM, Fender Frontman 15G, ladička Marshall MT-1, kupa trsátek ale především Jim Dunlop USA-Big Stubby
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Tak diky mno :) Nepřijde mi to tohle je zrovna docela lehkej song (nechci se povyšovat !) no zitra to bude rok a mesic
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Jen něco málo - potrénuj na vybrnkávání... Jak tam chvilku brnkáš prstama, nevypadá to moc vzhledně... Jinak je to podařený...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Nuker1993 píše:Tak diky mno :) Nepřijde mi to tohle je zrovna docela lehkej song (nechci se povyšovat !) no zitra to bude rok a mesic
Ehm,mohl bys mi prosím vysvětlit jak hraješ ty slide v těch solech-evidentně podle zvuku hraný vibrapákou-když jí na kejtře nevidím :?:

To bych se rád naučil :!: A taky ty 3přírazy tlumeně na kobyle před 2hým solem,který tam zní,ale ruka se ti nehejbá :idea:
To bych taky moc rád uměl :lol: :lol: :lol:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
pehve

Příspěvek od pehve »

Jimator píše:... Cely sme to zmixovali, nechali tam i misto pro zpev na kterej nakonec nedoslo...
ok, tohle odpovídá přesně popisu vzniku :D , chybí výrazovej prvek (zpěv, sola) jako křovíčko good, jsi muzikant a taky praktik to je jasnačka.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

pavel68 píše:
Nuker1993 píše:Tak diky mno :) Nepřijde mi to tohle je zrovna docela lehkej song (nechci se povyšovat !) no zitra to bude rok a mesic
Ehm,mohl bys mi prosím vysvětlit jak hraješ ty slide v těch solech-evidentně podle zvuku hraný vibrapákou-když jí na kejtře nevidím :?:

To bych se rád naučil :!: A taky ty 3přírazy tlumeně na kobyle před 2hým solem,který tam zní,ale ruka se ti nehejbá :idea:
To bych taky moc rád uměl :lol: :lol: :lol:
OOo tak počkej chvily , ja neumim parit a jeste do toho hrat nahraval sem to v sedě tak klidek pak sem blbnul na kameru a jestli si dobre vsimnul nemam ani struny :-D (tenhle starej strat se mi vali v koutě washburna sem mněl na chatě tak co sem mněl dělat ...) PS : Ted už mam struny i tu zmíněnou vibrapaku ale to si asi poznal
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Jo tak to je jiná :lol:
Postup sice divnej,radši bych tě videl to zahrát na prudko,jestli je to jak říkáš tak je to DOST DOBRÝ :twisted: :twisted: :twisted:
A zvuk docela schůdnej :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

pavel68 píše:Jo tak to je jiná :lol:
Postup sice divnej,radši bych tě videl to zahrát na prudko,jestli je to jak říkáš tak je to DOST DOBRÝ :twisted: :twisted: :twisted:
Jestli ti to uděla radost nahraju to v sedě a pěkně v klidku jestli teda chceš , ja mam před kamerou depresi jako "kráva" :-D , s tim zvukem bych to nepřehaněl do kvality to ma jeste hodně dlouhou cestu :D
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Nuker1993 píše:
Jestli ti to uděla radost nahraju to v sedě a pěkně v klidku jestli teda chceš , ja mam před kamerou depresi jako "kráva" :-D , s tim zvukem bych to nepřehaněl do kvality to ma jeste hodně dlouhou cestu :D
CHCI a radost mi to udělá,protože seš asi vážně dobrej :twisted:
Na depky se vyblajzni a nadrť to :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

pavel68 píše:
Nuker1993 píše:
CHCI a radost mi to udělá,protože seš asi vážně dobrej :twisted:
Na depky se vyblajzni a nadrť to :wink:
Ok zejtra až přijedu ze skoly tak ti to milé rad nahraju pokud mně zas nepřepadné mladá ona ráda Hilarku xD
messer

Něco k posouzení

Příspěvek od messer »

Můj 12 letý syn sice jen kopíruje, ale zatím nechtěl nic zveřejnit. Tak jsem to poslal k posouzení za něj. Nahráno v Cubase, Amlitube, bicí Battery. Kytary, basu a ? zpěvy ? si nahrál sám.

Potřebuje kritiku, kterou ode mne nebere . . .

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/978 ... .09MB.html
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Kytary dobry, ale ten vokal se tam fakt nehodi :D Jestli to fakt nahraval cely sam, tak je docela maser... Ani se mi tomu nechce verit :) Nemas v tom nahodou prsty ty sam? Jak dlouho hraje?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
messer

Příspěvek od messer »

Hraje 3 roky. 2 roky na ele a já už na něj nemám, kdysi jsem hrál basu a tu si hraje už taky sám
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

No-nedá mi to a přidávám se k Wohmovi,taky se mi nezdá že tohle dává 12ti letej capart...
Pakliže ovšem jo-piš si že z něj roste něco VELKÝHO :twisted:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 25.11.2011 14:29, celkem upraveno 1 x.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Tak to je dost dobrej typek , abych zahral sandmana tak se musim hodně soustředit ... Hodně dobry roste ti doma novej Hammet :wink:
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 25.11.2011 14:29, celkem upraveno 1 x.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

r0nn!e píše:
Nuker1993 píše:Hammet

HAMMETT VO*E! JE TO HAMMETT! :DDDD
Sorry :D ja metallicu neposlouham ... Se omlouvam , že sem to napsal špatně
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“