Tak co másla ještě nic?
mám tu svůj počin, poměrně dost jsem se tam v jednu chvíli netrefoval rytmicky a taky jsem dvakrát něco hledal ale jinak jsem s tím celkem spokojenej, takže do mně http://www.box.net/shared/hepm5859c1
a ne že to tu zas bude měsíc zapomenutý! aspoň jeden komentář (i kdyby měl bejt od pupacka )
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
to rasomaso: tak jsem tu hehee noo tys poslal odkaz na youtube a ja si nemam jak to audio z toho vytahnout abych to mohl hodit do multitracku a nahravat k tomu
ale k tve nahravce: jednim slovem SUPER sem se trosku bal co do té zběsilosti vymyslíš a musim rict ze paráda zni mi to jak nakej fatboyslim hustý fakt, smekam, nazivo na nejaky party by to muselo bejt orgasmický
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Ohodnotil! Ne sorry tak já si to poslechnu a řeknu ti
Pupack: úúú tak díky moc, taky mi to přišlo jako dobrej backing track, jsem si sed včera na postel a čekal než se mi připojí modem, tak jsem tam hodil CD co bylo zrovna ve věži a začal do toho hrát nasucho. Tahle písnička totiž byla v úplně prvním wipeoutu, launchový hře na Playstation 1. Prostě mega klasika
jinak sorry, nahodim backing... http://www.box.net/shared/5g9h4kbv4o
aha tak sorry já to nějak přehlíd, nebo to spíš bylo tim že sem byl v práci takže jsem nemoh poslouchat a pak zapomněl
no tak ten poslední tón je divnej ale to před tim je dobrý, dobře se to poslouchá, getting high every day is easy... even the jellyfish will agree to that
to Giof: ja to poslouchal uz hned jak jsi to dal ale nevim co k tomu rict tak jsem nic nepsal, po technicke strance hrajes paradne, jen mi vadil takovy ten zahuhlany zvuk, jinak pohoda jamík
P.S. zabi už konečně toho mravence v podpisu
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
rasomaso: helee dochází mi trpělivost jasne sme rekli ze zadnej track nemame tak misto "tak co hoši, nadhodime neco?" proste neco postni nebo ti poslu vira po ICQ
sorry já mám samýho Jimiho no hele můžu něco zkusit najít na youtube, tam jsou taky backing tracky. Tak já sem hodim něco a vy řeknete jestli ok nebo ne a já vám to (těm co to neuměj) pak nahraju z youtube a postnu tady v mp3 platí?
ja to taky umim ale sem linej si nainstalovat program na stahnuti videa z youtube a pak z toho vyexportovat mp3, pac moje zvukovka nejde prepnout do "what you hear" zdroje abych mohl video z youtube spustit a zaroven recordovat
Začátek uplně super, fakt jo - cca do necelé jedné minuty paráda, pak mi to přislo už zmatečné a postupy tóny se mi nelíbily (ja bych to teda nezahral ani z poloviny jako ty ale jsem tu abych hodnotil )
jo a líbí se mi že používáš ty zdvojené tóny co hezky troubí
to Giof: mozna by to chtelo trochu vic promyslet v nekterejch castech, fakt to nekdy znelo trochu zmatene. Jinak tam kde ne to bylo dobry, hrajes fakt dobre.
Ja teda co se tyce jamovani tak dneska ode mne nic necekejte, kamos vcera prines powerball co dostal k narozeninam a sice jsem prekonal jeho rekord o 2000 otacek, ale ted moc nemuzu hejbat pravackou tak snad zitra
rasomaso píše:to Giof: mozna by to chtelo trochu vic promyslet v nekterejch castech, fakt to nekdy znelo trochu zmatene. Jinak tam kde ne to bylo dobry, hrajes fakt dobre.
Ja teda co se tyce jamovani tak dneska ode mne nic necekejte, kamos vcera prines powerball co dostal k narozeninam a sice jsem prekonal jeho rekord o 2000 otacek, ale ted moc nemuzu hejbat pravackou tak snad zitra
hehe ten powerball jsem jednou zkusil, je to masakr
Díky za komenty Zmatené to asi bylo, protože v tom Céčku fakt moc neumím
P.S. Udělal jsem teda druhou verzi, která asi není tak zmatená.. tak jestli byste chtěli, tak ji sem taky upnu.. jen je problém u ní mám potichu podklad a kytara je strašně nahlas oproti němu, takže jde slyšet jakákoliv maličká chybka
(btw z toho tracku cos dával na ten backing na jůtůb raso jsem kliknul na tu funky girl v related videos... dop*dele té to hraje... http://www.youtube.com/watch?v=9cqW-WU5Usk takhle chci taky někdy umět funkovat O_o )