Ruby
Re: Ruby
ten trandak ma bejt obracene otoc ho o 180stupnu. a kondenzator C3 ma bejt svitkovej ne elektolit a taky si zkontroluj jestli si si někde něco nepropojil cínem co propojený bejt nemá.
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

a to vadi že je to elektrolit?
když ten tranzistor otočim tak to nedělá nic
elektrolit je polarizovanej (má +a-)je to nanem oznaceny a vyžicky musí bej umístěnej podle osazovaciho planku jenak se ti muze stat zě ti bouchne nebo bude dělat nějokou neplechu se zvukem . slídovej , svitkonej kondenzator polarizovany nejsou takze je muzes davat jak chces

tak je asi uz odpalenej . co je natom trandu napsano za oznaceni ?syneda píše:když ten tranzistor otočim tak to nedělá nic

245 je na tom napsano a ten prodavac rikal že je to jedno jestli je to elektrolit nebo slidovej nebo keramickej a ze ma akorat nejakej nevim jakej ale byl velkej a hranatej
a co kdybych ten kondik skusil ototčit? třeba to dělá on
no zase trak jedno to neni . ale tady by to vaddit nemelo .no zkus to otocit ale zadnej rozdil tam nebude to bude asi odpalenej trand

takže musim zasekoupit jinej jo? to mam radost, fakt to nemuže bejt nic jinyho?
a to to ani nějak nevrci když sahnes na vstup ? a co potenciometry ? sou ok ? jak si delal ten plosnak kreslil fixem ?

jokreslil jsem to lihovkou a kdyz mam ten trandak tak jak pises tak to nedala fakt vubec nic ani kdyz se toho dotknu proste nic
zajimavysyneda píše:jokreslil jsem to lihovkou a kdyz mam ten trandak tak jak pises tak to nedala fakt vubec nic ani kdyz se toho dotknu proste nic

kdy predtim?
kdyz jsem to tam dal poprvy?
nebo kdyz jsem to mel obracene?
no kdyz si to sestavil jestli to neco delalo ?syneda píše:kdy predtim?

tak to hraje ale strašně potichu když jsem dal ten tranzistor podle originálu
a ten trandik je hrozne horkej
jo cvaklo to v reprakucore88 píše:no kdyz si to sestavil jestli to neco delalo ?syneda píše:kdy predtim?
tak jsem tamten kondik vymenil za nejakej ze setopboxu otočil jsem ten trandik jak jsi rikal a chytam na to německý rádio
ale hrozně potichu
už to hraje!!!!!!! zjistil jsem že v kabelu mam špatnej kontakt ale nějak to chrastí