Atkins píše:Pupack: Ten Fokus má velmi rozdílné výrobky, já jsem zrovna vybral velmi slušný kus této kytary - vzhledem k ceně! Protože 8 tisíc za semiakustiku je opravdu limitně málo, pravda v poslední době se objevily i daleko levnější ale taky daleko horší.
Asi joo, to je takový nešvar u těhlech levnějších, bud máš štěstí nebo né. Jen jsem ted zvyklej na toho Fendera tak nejak člověk pak očekává asi víc než má. Když to srovnám se Squierem ve zhruba stejné cenové kategorii tak je Squier kvalitou (teda alespon kus co mám) o dost výše. I když je fakt, že srovnávat semi a strata asi nemá smysl.
Po pravdě, nejvíc mě "nenadchly" snímače, což se dá relativně jednoduše řešit, ale zase na druhou stranu, už to posune cenu kytary k 10 ticícům. a to už neni daleko k nějaké Epině, nebo i Ibanezce a ty jsou zase krapet lepší.
Red Bull píše:Jaký je rozumný důvod hrát cover do živáku? Slyšel jsem 3 minuty řvát fanatické fanoušky. Děkuji znova nechci.
chlape, je to backing track bez kytary, holt je to backing track ze živáku..jediný co jsem sehnal, co ti k tomu mám víc říct

...imho je kytara tak 50% víc hlasitá než diváci..a hlasitostí vévodí v mixu..chápu, není to metal ale "jen" čistá kytara a kombo bez drivu...
Děkuji za "velmi" konstruktivní zhodnocení mé nahrávky globální moderátore...

...ale děkuji, znova nechci