Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od pupack »

J.J. píše:
Enzom píše:pokus o zhudebnění textu co vymyslela kámoška :lol: :P http://www.youtube.com/watch?v=A_hY1XuQHlo
Tomu nejde nic vytknout. Dokonalej punk. Stupidní text, tragickej "zpěv", rozladěná kytara, rytmus úplně v řiti a tomu všemu vévodí příšerná kvalita nahrávky.
EDIT: Málem bych zapomněl. Ten název je taky libovej. Punk ne mrtvý. :wink:

:lol: myslel si, že je to známka punku

Ne ale rozumně, je to fakt špatný Enzome, pust si to a zaposlouchej se. Zpev je spise vypraveni bez intonace, rozladenost, rytmus není (mlátí se ti to).. kvalitu nahrávky vem čert, každej má jiný možnosti, ale ten obsah je hroznej. Ale ber to jako kritiku a s nadhledem, mákni a postni casem jak jsi pokročil ;)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

OndrejCvrk píše:Traveling to Yourself?

http://profile.ultimate-guitar.com/MrCoreyGuitarM/

Děkuju =)
hele čoveče, to je dost dobrý podle mě. Teda myslim nápad, melodie ten riff a vůbec jak je ta skladba postavená. Zpěv beru jako "pracovní" a mix taky, ale skladba sama o sobě se mi moc líbí, taková.. vintage :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
OndrejCvrk

Příspěvek od OndrejCvrk »

Ty jo, děkuju moc... Je to jedna z prvních věcích, kterou dělám skoro sám... :)
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

pokus o zhudebnění textu co vymyslela kámoška
Obrázek
Své k svému :lol: :lol:
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

tady pisnicka co jsem nahral s kamosem, bici bohuzel z GP no :lol:

http://www.box.net/shared/9m9qex5iuo
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Tak jsem si zablbnul. :mrgreen: Snad si jednou ten mikrofon a webkameru pořídím. :lol:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
VítekBJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VítekBJ »

Tubular píše:Novy cover: Glasgow Kiss - John Petrucci. Zaujimal by ma hlavne nazor na to, ako je to technicky zahrate a co tykajuce sa techniky by som mal zlepsit.

Když soluješ, zkus se dívat na kytaru a nezavírat oči. Možná že seš tak zvyklý, ale je to blbost. Nikdy si nemůžeš být 100% jistý že se trefíš. Jinak docela čisté tóny. :)
piranha90
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha90 »

VítekBJ píše:
Tubular píše:Novy cover: Glasgow Kiss - John Petrucci. Zaujimal by ma hlavne nazor na to, ako je to technicky zahrate a co tykajuce sa techniky by som mal zlepsit.

Skus hrát poverchordy ukazováčkem a malíčkem (myslím že je to méně křečovité), a taky skus zapojit malíček do hry. V budoucnu se ti to bude náramně hodit. :)

Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
VítekBJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VítekBJ »

piranha90 píše:
VítekBJ píše:

Skus hrát poverchordy ukazováčkem a malíčkem (myslím že je to méně křečovité), a taky skus zapojit malíček do hry. V budoucnu se ti to bude náramně hodit. :)

Nicméně zkus si dát výše kytaru, abys nemusel mít levou ruku více jak 90 stupňů, to se ti taky bude hodit :lol:
piranha90
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha90 »

[quote="VítekBJ"][quote="Tubular"]Novy cover: Glasgow Kiss - John Petrucci. Zaujimal by ma hlavne nazor na to, ako je to technicky zahrate a co tykajuce sa techniky by som mal zlepsit.

V momentě kdy jsi udělal chybu ti vlasy zabránily pohledu na hmatník, takže v prvé řadě si udělej culík ! :)

Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
VítekBJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VítekBJ »

piranha90 píše:
VítekBJ píše:

V momentě kdy jsi udělal chybu ti vlasy zabránily pohledu na hmatník, takže v prvé řadě si udělej culík ! :)
Nejlépe bys udělal, kdyby sis je ostříhal. Metalistům a tobě nesluší, holky jednou po bluesmanech! :D
frajerik
last.fm: http://www.last.fm/user/nerbo

Příspěvek od frajerik »

Tubular: Tie powery s prehnutým prstenníkom sa mi nepáčia fujky :D. Niekedy v sóle sa mi to zdalo falošné neviem či ti tak má byť alebo nie tak hovorím len svoj pocit. S tým malíčkom by si to mohol aspoň skúsiť prst navyše sa hodí ale v podstate je to jedno ak to stíhaš. A ešte k zvuku - ten sa mi nepáčil, strašne "zablatený".
A odstrihni si tie fúzy :D.

Vitek: Imho blbosť, a gitaru ma imho tiež v normálnej výške a keď ho to neobmedzuje a je mu to pohodlné tak neviem prečo by si mal dávať gitaru vyššie alebo pozerať na hmatník.

edit/ a mohli by ste prestať citovať to video je to strašne neprehľadne :D :D.
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Tubular: Chybí ti tam trošku ty části, které jsou například hned ze začátku. To dělá tu skladbu více zajiímavou než to, jak jsi to zahrál ty. Zvuk byl ale dobrý, akorát bych ho udělal ostřejší jako v originále.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Mam na tyden pujčenou (po roce přesně) Fokusku WH300, tak jsem s ní zkusil něco nahrát. Před rokem se mi tak zle nejevila...ale osobně bych si ji nekoupil, čekal bych od kytary za téměr 8 tisíc trošku víc. má jen jedno pozitivum, je hezká. Design se těm levnějším výrobcům daří, ostatně na to taky hřeší, že si to lidi koupí bo je to hezké 8) Jinak je to jen Fokus do Vox Pathfinder 15

Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Jaký je rozumný důvod hrát cover do živáku? Slyšel jsem 3 minuty řvát fanatické fanoušky. Děkuji znova nechci.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Pupack: Ten Fokus má velmi rozdílné výrobky, já jsem zrovna vybral velmi slušný kus této kytary - vzhledem k ceně! Protože 8 tisíc za semiakustiku je opravdu limitně málo, pravda v poslední době se objevily i daleko levnější ale taky daleko horší.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

VítekBJ píše:...holky jedou po bluesmanech! :D
Zlatý voči... :|
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Atkins píše:Pupack: Ten Fokus má velmi rozdílné výrobky, já jsem zrovna vybral velmi slušný kus této kytary - vzhledem k ceně! Protože 8 tisíc za semiakustiku je opravdu limitně málo, pravda v poslední době se objevily i daleko levnější ale taky daleko horší.
Asi joo, to je takový nešvar u těhlech levnějších, bud máš štěstí nebo né. Jen jsem ted zvyklej na toho Fendera tak nejak člověk pak očekává asi víc než má. Když to srovnám se Squierem ve zhruba stejné cenové kategorii tak je Squier kvalitou (teda alespon kus co mám) o dost výše. I když je fakt, že srovnávat semi a strata asi nemá smysl.

Po pravdě, nejvíc mě "nenadchly" snímače, což se dá relativně jednoduše řešit, ale zase na druhou stranu, už to posune cenu kytary k 10 ticícům. a to už neni daleko k nějaké Epině, nebo i Ibanezce a ty jsou zase krapet lepší.
Red Bull píše:Jaký je rozumný důvod hrát cover do živáku? Slyšel jsem 3 minuty řvát fanatické fanoušky. Děkuji znova nechci.

chlape, je to backing track bez kytary, holt je to backing track ze živáku..jediný co jsem sehnal, co ti k tomu mám víc říct ;) ...imho je kytara tak 50% víc hlasitá než diváci..a hlasitostí vévodí v mixu..chápu, není to metal ale "jen" čistá kytara a kombo bez drivu...
Děkuji za "velmi" konstruktivní zhodnocení mé nahrávky globální moderátore... 8) ...ale děkuji, znova nechci ;)
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 6.02.2011 9:44, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Spojeny příspěvky pod sebou, požívej upravit.
shmootik

Příspěvek od shmootik »

a jéje tubular strikes back. když jsem to viděl poprvý tak jsem chtěl bejt zlej, ale pak jsem si řikal že je to jeho věc. mě to trošku příde jako dítě co neumí chodit jedoucí na kole... sólová technika na vysoký úrovni ale jak dojde na na nějakou rytmickou pasáž tak je to takový nějaký špatný. prsteníček v těch powerech je hodně nestabilní a táhnout ,v tý pasáži oklo třetí minuty, na pravý ruce veškerej pohyb jenom z prstů mi příde taky divný. nevim no, mam problem bejt v tomhle případě konstruktivní protože mě ten song sám o sobě neba.
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

a to už neni daleko k nějaké Epině, nebo i Ibanezce a ty jsou zase krapet lepší.
Sice jsme v blbém vlákně ale ještě odpovím, ještě než jsem koupil Fokusku, zkoušel jsem DOTa, byl právě kolem desítky (tenkrát) a byl horší! Jak zpracováním, tak zvukem, takže ani toto srovnávání není zcela směrodatné. No, a pokud tedy srovnáváš s Fenderem, tak to se Ti mohou zdát špatné i daleko dražší kytary. Všechny tyhle levné kytary Epi, Fokus, Bach, Squier mají zpravidla špatný krky - krk je to co dělá elektriku elektrikou a když je přilepený, dooost těžko jej vyměníš. Myslím si, že kytary Fokus jsou v pohodě srovnatelné např. s Epi - Oba výrobci mají dobré a špatné kusy.
Ano, Epiphone bývávala kvalitní ale tak před patnácti lety.

A z globálních moderátorů si nedělej těžkou hlavu - jsou holt globální :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“