Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od Atkins »

Vůbec nevím o čem hovoříš! Komentoval jsem nahrávku j.j. a ten tam o žádných bendech nepíše! Poprosil bych o trochu pozornosti...minimálně při čtení.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

Díky za reakci. Budu dělat, že o těch bendech vím, aby nevyšlo najevo, že jsem hluchej jak poleno :D. Jinak s tím funky jsem nepochopil, jestli si děláš srandu nebo ne. Zkoušel jsem ten stejnej harmonickej postup hrát ve dvojnásobným tempu ve funky rytmu a přijde mi to furt na jedno brdo. Asi jsi to myslel jinak. Zkusím popustit uzdu fantazii.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Nedělám si srandu - a harmonii samozřejmě změň, třeba jenom tím, že první akord ve frázi bude mollovej...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

J.J : vyborny zvuk, cez co si to nahraval?
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

Behringer UCG102 + Guitar rig 4
EDIT: Tak to zkouším rozvést v tom funky stylu. No akordy už bych měl, ale jsem poněkud na štíru s tím funky rytmem. Musím to krapet potrénovat.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

To je dobře, Evropská klasickoromantická "banka" už je v podstatě vybagrovaná, a přiznejme si upřímně, že punkové, metalové, popové, elektronikové, technové, DńBassové, folkové a kotlíkové-bluegrassssové v podstatě v ničem jiném netvoří, je fajn když se objeví alespoň náznak něčeho neotřelého nebo zajímavého, obzvláště zde, v covery překypujícím fóru. Fandím lidem s vlastními nápady, proto jsem taky rád, že se Oliheň dostal na konzervu, na komposici.
huxd

Příspěvek od huxd »

J.J: Taky mě to oslovilo, hned na první poslech mě napadl Steve Vai. Vlastní tvorba si každopádně zaslouží všeobecného uznání. Pěkná barva toho sóla. Když už víme že to je Guitar Rig, ještě kdybys prozradil jméno efektu a třeba i DAW. DÍÍÍK a budeme se těšit na final verzi :wink:
Gibson LP Special SC TV Yellowsize=70, Ibanez ARX320, Ibanez AFJ91 JLF - Jet Blue Burst Flat, FURCH D21 SO, Gretsch G9126 ACE Guitalele Natural, CORT Earth 70-12 NS, Kombo Fender G-DEC + Footswitch Fender MS4, DAW Samplitude Se9, Cubase 4 essential, M-Audio ozone, In-tone Guitar pro....
Obrázek
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

Dík. Myslím, že k Vaiovi to má ještě dost daleko. K těm efektům, jsem většinou línej vymyšlet vlastní nastavení, takže tam naklikám nějakou předvolbu a s tou to nahraju. Doprovod je myslím nazvanej edged without you, sólo je hraný přes Gods love - MC a ta "basa" je přes Octaver bass
huxd

Příspěvek od huxd »

J.j. To jsme na tom stejně, taky používám tovární presety, jsem línej, ale přes to se mi pár vlastnoručních presetů podařilo nakroutit. Já z GR hodně používám efekt nr.005 - 80s-Solo.
Gibson LP Special SC TV Yellowsize=70, Ibanez ARX320, Ibanez AFJ91 JLF - Jet Blue Burst Flat, FURCH D21 SO, Gretsch G9126 ACE Guitalele Natural, CORT Earth 70-12 NS, Kombo Fender G-DEC + Footswitch Fender MS4, DAW Samplitude Se9, Cubase 4 essential, M-Audio ozone, In-tone Guitar pro....
Obrázek
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Mám trochu jinou prosbu - mohli byste si to prosím poslechnout a říct, jestli ta melodie není vykradená, nebo jestli ji odněkud neznáte?
Vymyslel jsem to kdysi dávno, když jsem si při nudných hodinách kreslil komixy a potřeboval jsem totální textovou ptákovinu, a teď jsem vzpomínal, a napadlo mě, že bych to mohl rozvinout do nějakého songu.
Ale vůbec si nepamatuju, kde jsem na to přišel a jestli to není jenom něčí cizí melodie, co jsem tenkrát poslouchal nebo tak. Teď prosím neberte v úvahu chyby, rytmus, jde mi jenom o to, jestli jsem si tu melodii nepřivlastnil někde jinde.

Přílohy
ht.mp3
(661.53 KiB) Staženo 461 x
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Nemá to žádnou dynamiku. Je to jako kdyby to hrálo Guitar Pro...
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Četl jsi můj post? :| Tohle není vůbec nic, jde mi o to, jestli to nemám odněkaď vykrradené, to je všechno.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Jaj, promiň, přiznám se, že jsem ho jen přelétl očima a v podstatě nečetl.
K tvé otázce: Podle mě právě kdyby to bylo nahráno s větší dynamikou a nějakým frázováním, tak si více lidí uvědomí, jestli jim to něco připomíná. Takhle je to těžko říct. Nic to neodděluje od průměru, u kterého to jen tak nezjistíš.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Nic mi to neříká a ani mě to nezaujalo. Ale čeho jsem si všiml... nedrnčí ti náhodou struny až moc? - či co to bylo za zvuky? :D ...
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

Novy cover od Phila Collinsa.
Naposledy upravil(a) Tubular dne 16.02.2011 23:17, celkem upraveno 1 x.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
Janaj

Příspěvek od Janaj »

mtmccox: Připomíná mi to jeden song od RHCP... nevzpomenu si na název.

Edit: Už vím.. Dani California.. zpěvová linka.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

No, máš pravdu, a to bych se vsadil, že ten song ani neznám.. :idea:
(než jsem si to teď poslechl)
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

take zle? :(

Dalsi cover, Samba Pa Ti od Santany.

http://soundclick.com/share.cfm?id=10271337
fixja
last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou

Příspěvek od fixja »

Tak jsem si zaimprovizoval. Poslechl jsem si ten backing a pak do něj hned začal hrát, bez žádné přípravy, tak to taky tak vypadá, ale o to jde... Zvuk nic moc, ale momentálně bohužel nemám lepší nahrávací podmínky. Co na to říkáte?

http://www.box.net/shared/93xf9pbp8t
panedge

Příspěvek od panedge »

Tubular-poslechnul jsem si toho Collinse..no seš výbornej improvizátor,líbí se mi i tvoje technika.Proti tomu nic,ale mám furt jeden a ten samej problém-a to je výběr hudby,kterej mě osobně nic neříká a furt mi to připadá jako kulisa k šachům,místo toho abych se soustředil na skvělej song.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“