Chybí vám v tomto e-shopu něco?

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Re: Chybí vám v tomto e-shopu něco?

Příspěvek od mtmccox »

Skořepný Šokátor píše:Jo! Kytaru ve tvaru srdíčka jsem vždycky chtěl! :shock: Mohu poprosit o přibližnější fotku? Ty Orange tam dost zavazejí.
Obrázek
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

WhiteKeys píše:...btw je to basa...
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! :cry: :cry: :cry:
Obrázek
fekál.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tak už jsou tu...

Obrázek

Jen se musí počkat na dodání... :)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dayslypper »

Návrh na vylepšení uživatelského účtu:

Docela silně bych ocenil, kdyby Dodací adresa se nesmazala po zrušení zaškrtnutí volby Zboží mi dodejte na jinou dodací adresu, než je fakturační adresa.

Někdy si nechávám zasílat zásilku domů, jindy do práce, jindy ještě do mojeho rodiště. Vůbec nejlepší by bylo, kdybych mohl mít v účtu uloženo více adres a a volit si je (jen jednoduše překliknout mezi nimi) až při potvrzení objednávky. Samozřejmě by nemělo chybět nastavení výchozí adresy, kterou používám nejčastěji, ale ta možnost pohotové změny při objednávce by byla výborná.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Na e-shopu a zejména košíku se aktuálně pracuje. Nevím, co vše se bude měnit a vylepšovat, ale uvidíme, jak to pak dopadne.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

No já bych se nerad nechával překvapit, mohl byses jich, prosím, zeptat, jestli s touto funkcí počítají? Je třeba to zmínit co nejdřív. Až to budou mít hotové, tak na tom nic moc už měnit nebudou.
AndyW

Příspěvek od AndyW »

nevim jeslti to sem patri, ale docela se mi libila jedna funkcionalita na jinych shopech a zde ji velmi postradam. Tou jsou uzivatelske recenze. Kratke jedno dvou odstavove textiky, spis formou diskuze + hvezdickove ohodnoceni. to muze hodne pomoci ve vyberu, tusim ze audiotek to ma hezky udelane.
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Nejsi jediný. Já zkoušel i navrhnout propojení s fórem, ale takový záměr e-shopu není, přestože na tom některé e-shopy zakládají svůj merchandising, např. http://www.czechcomputer.cz/.
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eizor »

Už se těším na Orange :) Kdy už je dodají? :wink:
tady hraju teď KOSMONOPOL
AndyW

Příspěvek od AndyW »

dayslypper píše:Nejsi jediný. Já zkoušel i navrhnout propojení s fórem, ale takový záměr e-shopu není, přestože na tom některé e-shopy zakládají svůj merchandising, např. http://www.czechcomputer.cz/.
tak ja sem programator a funkcni analyza takovych systemu je muj denni chleba. dokazal bych to navrhnout opravdu dobre. ale tady slo o konkretni vec, protoze sem si chtel koupit kytaru na tomhle serveru, ale u kazde sem musel hledat na audioteku ci na muzikeru a samozrejme tady (jenze je to praktictejsi, kdyz to clovek ma primo k tomu produktu na serveru kde to kupuje) nejake zkusenosti uzivatelu, abych tu kytaru mohl umistit do usiho vyberu. dost nepohodlne. no zvladnul sem to nakonec samozrejme, ale jako kupujici mi ten system nepripada vychytany v tomto smeru.
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

dayslypper píše:Nejsi jediný. Já zkoušel i navrhnout propojení s fórem, ale takový záměr e-shopu není, přestože na tom některé e-shopy zakládají svůj merchandising, např. http://www.czechcomputer.cz/.
Nesrovnatelný. U hardwaru jde na základě parametrů o něčem debatovat, ale hudební nástroje jsou většinou spíš o pocitech, předsudcích a taky cenovkách. Sám to můžeš vidět na fóru. Číst pod kytarou na e-shopu názory typu "fuuuuj teleclasteri nesnasim woe", "pjekná,ale drahá:-(:-(" a "tuhle má khamarád a je to fakt beestovní kejtřička!!1!" se mi moc nechce.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Kamahl píše:Sám to můžeš vidět na fóru. Číst pod kytarou na e-shopu názory typu "fuuuuj teleclasteri nesnasim woe", "pjekná,ale drahá:-(:-(" a "tuhle má khamarád a je to fakt beestovní kejtřička!!1!" se mi moc nechce.
+1
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ono to je videt i na tom Audioteku. Obcas tam jsou rozumny nazory, ale holt s Gaussovou krivkou bojovat nelze.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
AndyW

Příspěvek od AndyW »

zrovna na tom audioteku sem u tech kytar o ktere sem se zajimal tyhle k**** nevidel. ale je pravda, ze takove nebezpeci samozrejme hrozi, jsou ovsem nastroje jak to uhlidat. nicmene to zvysuje naroky na administratory.
idealni by samozrejme bylo, kdyby se ke kytare vyjardovali pouze nejaci odbornici, ale to by nikdo nezaplatil, a nakonec by se to tomu shopu nevyplatilo, protoze by spousta lidi chodila pro rozumy ale ne vsichni by to pak odmenili nakupem.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Nesmysl, placeny odbornik = zaujaty odbornik.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Beru svůj návrh s komentáři zpět. Nalezl jsem ideální řešení pro shromažďování názorů - Heureka.cz.

- Je to na neutrální půdě (není to součástí e-shopu).
- je tam možnost přidávat jak krátké recenze přímo na Heureku, tak jen odkazy na recenze na jiných portálech

Tady jsem tak učinil a je to hodně dobře použitelné, dokonce vám to "kontroluje" kvalitu recenze dle délky textu:

http://prislusenstvi-ke-kytaram.heureka ... -g-system/

Tedy návrh administrátorovi a moderátorům:

Co takhle dát aspoň do fóra Recenze nějaké info o Heurece, že kdo chce udělat jednoduchou recenzi, ať jde tam, aby se to trochu i začlo plnit názory? Vím, Heureka, určitě není neziskový projekt, ale momentálně to splňuje vše, po čem tady byla poptávka, tak proč tomu neudělat nějakou propagaci.

Případně když lidé mají zájem o nějaký nástroj, můžou si na Heurece sami sjednotit všechny zdroje informaci a naházet tam linky na kvalitnější recenze ze všech možných serverů.

http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-testy/
http://www.music-store.cz/main.asp
http://www.instrumento.cz/clanky.php

recenze-vasi-vybavy-f55/
http://baskytara.com/forum/viewforum.php?id=22

P.S.: Při registraci na Heurece nemusíte zaškrtávat ten souhlas.
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eizor »

ještě Hiwatt aparáty, kdyby byli, zajímal by mě zvuk :)
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Opravdu nevím, zda se již někdo neptal, ale:

Nehodlají kytary.cz třeba začít prodávat věcičky od Orange, nebo Hughes a Kettner? :-) Na audioteku je mají (myslím kettnery, Orange mají zas jinde) :-P
EDIT: Orange, aha, aha, vidím :-) těším se.

Taky by mě zajímalo nějaké info o B.C.Richkách, jestli někdo něco nepochytil od doby co se tu o tom krátce mluvilo..

A co kytary Fernandes?

Díky za případné vysvětlení proč jo, ne, či cokoli.
LicH
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eizor »

Demilich píše:Opravdu nevím, zda se již někdo neptal, ale:

Nehodlají kytary.cz třeba začít prodávat věcičky od Orange, nebo Hughes a Kettner? :-) Na audioteku je mají (myslím kettnery, Orange mají zas jinde) :-P
EDIT: Orange, aha, aha, vidím :-) těším se.

Taky by mě zajímalo nějaké info o B.C.Richkách, jestli někdo něco nepochytil od doby co se tu o tom krátce mluvilo..

A co kytary Fernandes?

Díky za případné vysvětlení proč jo, ne, či cokoli.
LicH
na audioteku myslím nemají kettnery, ty mají v hudebnimraji . Orange, když někde je v katalogu, tak stejně není skladem na vyzkoušení. A fernandes kytary jsou v audioteku.

Každý obchod má něco.. :)
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tak po delší odmlce trochu hromadně...

O dayslypperových nápadech ohledně adres byl spraven VladaM, ted je na něm, jak se k tomu postaví.

Ohledně recenzí na e-shopu - o tom se tu vedly debaty již několikrát, třeba zde. Postoj kytar.cz je k tomuto odmítavý a já to docela chápu. Podle mě užitečná hodnota neodpovídá riziku nesmylných komentářů. zmíněný audiotek v tomto ohledu nesleduju prakticky vůbec, ale třeba muziker s tím míval značné problémy a zejména u kytar nižších cenových kategorií to byla fakt žumpa namísto sbírky recenzí a postřehů. Mimochodem, recenze z fora (a i debaty) google hází dost vysoko, takže není problém najít názory místních.

Pokud jde o propagaci heuréky, tak to opravdu ne. Je to komerční server a nevidím důvod ho propagovat. Plus pochybuju, že by s tím souhlasil provozovatel fora.

Kdy budou Orange fyzicky k dispozici, netuším.

Jestli budou Hiwatt, to nevím, ale silně pochybuju. Hiwatty jednu dobu byly, ale moc se neprodávaly a navíc byly dost poruchové. (Vím o jednom člověku, co z kytar Hiwatt koupil a musel ho 2x reklamovat, prý nebyl jediný s takovým štěstí.)

HK těžko říct, nevím o tom, že by tomu cokoli bránilo, ale záleží to na postoji produktového managera. To samé Fernandes, i když tam si nemyslím, že to je reálné, minimálně v dohledné době.

O BC Rich žádné nové info nemám.

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „E-shop Kytary.cz“