Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
panedge

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od panedge »

tele.kom píše:panedge: Hraju přes Amplitube mno a zkoušel sem těch nastavení jak gainu tak korekcí docela dost, ale blíž už se mi nepodařilo se dostat. V originále je tam toho zkreslení asi míň, když to teď tak srovnávám zpětně... No nicméně nejsem takovej zvukovej perfekcionista a nemám s tím takovou trpělivost jako tady pupack třeba evidentně :D
Já si myslím,že určitě míň gainu a hlavně to chce hrát přes pořádnou lampu :wink: No jo Pupack,to je šílenec :mrgreen:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Pupack: Dobře zahráno, ale nevím... Je tady deset chlapů, kteří kopírují Edge a to je alespoň pro mě silně unavující.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Nik 555

Příspěvek od Nik 555 »

Zdravim,
snažim se nějakým způsobem namixovat bicí a kytary ale nejsem si jistej jestli je to úplně tak dobrý, jak by bejt mělo :wink: Přikládám kousek nahrávky.. Uvítám jakýkoliv tipy a rady..

http://www.uloz.to/8664425/mix-wma
Hudba si vyžaduje své přednosti, které nemají kompromisy.
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Fade píše:Pupack: Dobře zahráno, ale nevím... Je tady deset chlapů, kteří kopírují Edge a to je alespoň pro mě silně unavující.

jojo ja vim :) proto sem hazim videa už jen sporadicky, protoze je mi jasny ze je toho tady moc, radsi se tu jen divam a posloucham ostatni byt nekomentuju. I tak dikec za koment :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

pupack píše:
Fade píše:Pupack: Dobře zahráno, ale nevím... Je tady deset chlapů, kteří kopírují Edge a to je alespoň pro mě silně unavující.

jojo ja vim :) proto sem hazim videa už jen sporadicky, protoze je mi jasny ze je toho tady moc, radsi se tu jen divam a posloucham ostatni byt nekomentuju. I tak dikec za koment :)
Tuším, že jsi tady házel Hendrixe (nebo jiný z Edgemanů :) ). Na to bych se třeba podíval stokrát raději.
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Fade měl jsem jednou něco jiného Troggs - Wild thing (to hrál i Hendrix, pravda). Já se holt začal učit na kytaru jenom proto, že jsem si chtěl hrát U2, takže po pravdě co se elektrické týká fakt nic jiného nehraju. Na akustiku ale hraju všechno možný, to sem ale neházim, resp. už to ani nenahrávám.
A i ty U2 už mi je sem blbý házet, tak jen občas za pár měsíců sem něco přihodim. Kdo rád ten zvuk a hraje to taky, tak mě odebírá a to mi stačí.

Ono by to taky bylo lepší, kdyby i ostatní lidi sem víc házeli, pravdou je, že sem pořád prispívá pár stejných lidí dokolečka, přitom v Undegroundu tam všem huba jede :mrgreen: :lol: ale aby něco nahráli, to néé :lol:
to mě mrzí no, protože jsme přeci jenom hlavně kytarové, nebo hudební forum, je to škoda že se ostatní bojej nebo nechtěj. Zhodnoťte naše nahrávky by mělo bejt denně nacpaný spousty nahrávkama, to by bylo super.

To nemluvim o tom, jak totálně umřelo Jamm Session vlákno, RIP :shock:
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Jojo, je to tak. Je to tu mrtvé co se nahrávek týče. Nadruhou stranu já jsem tu taky dlouho nic nehodil, protože nemám už doma jak nahrávat, ale je tu nějaký Satriani a Vai. Před nedávnem jsem tu hodil akorát nahrávky Rockwella do příslušného topicu a jinak nic. A s tím Undergroundem jsi to opravdu trefil! :D

EDIT: Jam topic už odpočívá v pokoji, ale alespoň já jsem si to vynahradil tak, že chodím na Jamy ve Frýdku-Místku. Seznámil jsem se se spoustou muzikantů a zahrál si s opravdovými profíky. Není lepší škola!
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Dlouho jsem nic ke konci nesesmolil, ale když sem tu něco házel, jako jeden z mála přispívajících, tak jste na to stejně házeli bobek... A to jsem tu především házel svou tvorbu, cover jen jednou a to pro srandu. Nikdo si ho nevšiml, ale ten mne netankoval, to jsem nahrál stejně jen kvůli známému. :mrgreen:

Pak tady nahrávky projdu a poslechnu nové přírůstky, dlouho jsem tu nebyl.
Nik 555

Příspěvek od Nik 555 »

Nik 555 píše:Zdravim,
snažim se nějakým způsobem namixovat bicí a kytary ale nejsem si jistej jestli je to úplně tak dobrý, jak by bejt mělo :wink: Přikládám kousek nahrávky.. Uvítám jakýkoliv tipy a rady..

Mohli by jste mi k tomu jen něco říct ? :)
Uncle

Příspěvek od Uncle »

Nik 555 píše:
Nik 555 píše:Zdravim,

Mohli by jste mi k tomu jen něco říct ? :)
Je to dobrý, ale kytaru bych možná trošku zvedl .. .zkus jí zdvojit
Nik 555

Příspěvek od Nik 555 »

Kytara je tam 4x :lol: možná trošku přidat volume no..
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

pupack píše:To nemluvim o tom, jak totálně umřelo Jamm Session vlákno, RIP :shock:
:shock:
Asi jsem tu ještě nebyl, o co šlo? Zní to lákavě..
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Vždy se na nějakou dobu nahodil danej backing a každej, kdo měl zájem, se předvedl (ne soutěž), co s ním vymyslel... :)
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

MLorenzo píše:Vždy se na nějakou dobu nahodil danej backing a každej, kdo měl zájem, se předvedl (ne soutěž), co s ním vymyslel... :)

přesně tak, prostě třeba http://www.guitarbackingtrack.com/play/ ... _in_dm.htm házim backing, kdo chce nahraje do toho svoji improvizaci a postne :) takhle to bylo... ale taky se tam motalo jen pár lidí dokolečka. nešlo o kvalitu, kolikrát to byla i tragedia, ale o to vlastne šlo, dostat zpetnou vazbu (bez urážek) od druhejch lidí. No a ze ti da takovyhle jamovani, treba v pentatonickym boxu víc nez smrdlani nothing else matters je jasny :D
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

Ahoj, tak sem konečně začal něco dělat s tim mikrofonem co sem si koupil. :D

Tak si prosim poslechněte a následně zdrbněte můj cover na Soul On Ice u mě na http://bandzone.cz/ryde :twisted:

Díky :wink:
Uncle

Příspěvek od Uncle »

nbs píše:Ahoj, tak sem konečně začal něco dělat s tim mikrofonem co sem si koupil. :D

Tak si prosim poslechněte a následně zdrbněte můj cover na Soul On Ice u mě na http://bandzone.cz/ryde :twisted:

Díky :wink:
šlape to!! :wink:

Tiki bomb bych se nestyděl dát do filmu ;-)

Ten cover je perfektní.... kytara dobře zahraná, jako celek ta nahrávka zní dost dobře a ten projev tomu dodal štávu ...
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

Uncle píše: Ten cover je perfektní.... kytara dobře zahraná, jako celek ta nahrávka zní dost dobře a ten projev tomu dodal štávu ...
Ďakujem pěkně, pořád si nejsem úplně jistej, jestli se mi ten můj hlas v tom líbí :)
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

Som skusal klucovanie. :oops:

.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
Uncle

Příspěvek od Uncle »

Tubular píše:Som skusal klucovanie. :oops:

Perfektní jako vždy, až na pár chybiček ale jen minoritní. Nejvíce se mi líbila ta improvizačka ke konci.

Koukni se někde na techniku zvanou "Rubato". Mylsím, že by tě mohla zajímat.
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

Uncle: Dik :) A co sa tyka tej rubato techniky, tak si to myslel tak, ze som tou technikou hral tento cover ?
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“