Line6 - Spider III

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
andrej17

Re: Line6 - Spider III

Příspěvek od andrej17 »

mam tohleto kombo doma (30w) a zaclo mi to delat cosi, co by to nejspis delat nemelo. Pokazde kdyz prepnu na jakykoliv zkresleny kanal zacne to vydavat divne zvuk(jako by nekdo jel s nejakym koleckem, ktere mu pri kazde otocce piskne) a porad dokola. Kdyz uberu gain , tak to prestane, kdyz ho pridam tak zase. Zkousel jsem i jine kytary, jine kable ale dela to porad. Nevite nekdo co s tim muze byt?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

nemáš v kapse u kytary mobil? :)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
andrej17

Příspěvek od andrej17 »

haha...aha...jdu to zkusit:D
andrej17

Příspěvek od andrej17 »

tak jo bylo to tim:D...diky moc ja uz jsem premyslel ze to pujdu reklamovat....tohle by me fakt nenapadlo:D..diky:)
lukashenzl

Příspěvek od lukashenzl »

Zdar.
Mám tohle kombo přes dva roky, spokojenost (Line 6, 15 W). Zvuk dobrej na zkušebnu, pokud to neni řev, do třičtvrtě volume (master a chanel) v pohodě. Dokonce s ním i odehrál koncert, když mi bouchl zesák. 4 možnosti zkreslení hrajou čistě, jen to někdy moc zařve (záleží na nastavení těch dvou volume vůči sobě). Možná nevýhoda, že nejde připojit nožní přepínač (v tom modelu, co mám, u jiných to ale jde. Zdířka výstupu pro Line 6 pedál vypadá jek pro internet). Dobré je tremolo a echo, ketré se dají vytočit. Volitelná je i časová prodleva u echa - má to příjemný dozvuk.
Hraju s ním ale teď víc na doma, nicméně slouží dobře...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“