Line6 - Spider III
Pravidla fóra
Re: Line6 - Spider III
mam tohleto kombo doma (30w) a zaclo mi to delat cosi, co by to nejspis delat nemelo. Pokazde kdyz prepnu na jakykoliv zkresleny kanal zacne to vydavat divne zvuk(jako by nekdo jel s nejakym koleckem, ktere mu pri kazde otocce piskne) a porad dokola. Kdyz uberu gain , tak to prestane, kdyz ho pridam tak zase. Zkousel jsem i jine kytary, jine kable ale dela to porad. Nevite nekdo co s tim muze byt?
haha...aha...jdu to zkusit:D
tak jo bylo to tim:D...diky moc ja uz jsem premyslel ze to pujdu reklamovat....tohle by me fakt nenapadlo:D..diky:)
-
lukashenzl
Zdar.
Mám tohle kombo přes dva roky, spokojenost (Line 6, 15 W). Zvuk dobrej na zkušebnu, pokud to neni řev, do třičtvrtě volume (master a chanel) v pohodě. Dokonce s ním i odehrál koncert, když mi bouchl zesák. 4 možnosti zkreslení hrajou čistě, jen to někdy moc zařve (záleží na nastavení těch dvou volume vůči sobě). Možná nevýhoda, že nejde připojit nožní přepínač (v tom modelu, co mám, u jiných to ale jde. Zdířka výstupu pro Line 6 pedál vypadá jek pro internet). Dobré je tremolo a echo, ketré se dají vytočit. Volitelná je i časová prodleva u echa - má to příjemný dozvuk.
Hraju s ním ale teď víc na doma, nicméně slouží dobře...
Mám tohle kombo přes dva roky, spokojenost (Line 6, 15 W). Zvuk dobrej na zkušebnu, pokud to neni řev, do třičtvrtě volume (master a chanel) v pohodě. Dokonce s ním i odehrál koncert, když mi bouchl zesák. 4 možnosti zkreslení hrajou čistě, jen to někdy moc zařve (záleží na nastavení těch dvou volume vůči sobě). Možná nevýhoda, že nejde připojit nožní přepínač (v tom modelu, co mám, u jiných to ale jde. Zdířka výstupu pro Line 6 pedál vypadá jek pro internet). Dobré je tremolo a echo, ketré se dají vytočit. Volitelná je i časová prodleva u echa - má to příjemný dozvuk.
Hraju s ním ale teď víc na doma, nicméně slouží dobře...