Kytara do 10 000,- na rock až metal

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Re: Kytara do 10 000,- na rock až metal

Příspěvek od Fuckub »

Red Bull píše:
Wohma píše:Vybirat kytary podle vzhledu je opravdu fundovany zpusob :-)
Toto je trefa do černého.

Pokud se necháš ovlivnit vzhledem, tak automaticky tvůj názor není objektivní, protože se do tvého vnímání zvuku promítne subjektivní zabarvení k tvaru kytary.

Tak úplě bych to neodsuzoval.Tak jak to bylo myšleno je to asi blbost ale já si taky kytary vybírám dost podle vzhledu. Nekoupil bych si kytaru která hraje jak prase ale vůbec se mi nelíbí. Já teda neberu ohled na snímače, Ladící mechaniky a tenhle HW. Stačí mi když se mi prostě hodně líbí.Je z DObrýho materiálu a kvalitně zpracovaná a má dlouhej sustain a je mi příjemnej krk. A co se týče elektroniky tak to si pořešim podle svého. S tím se dá pracovat. Takže mi jde z 50% taky o vzhled.
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

http://dreamkiller.rajce.idnes.cz/Schecter/

Cena možná něco nad 10tis. Ještě se uvidí. Jinak je to pečlivě vybraný a pečlivě vyhraný kus.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

Red Bull píše:http://dreamkiller.rajce.idnes.cz/Schecter/

Cena možná něco nad 10tis. Ještě se uvidí. Jinak je to pečlivě vybraný a pečlivě vyhraný kus.

Je to fakt pěknej kousek za ten peníz. AKorát jsem měl jednu kytaru s EMG HZ a tuze se mi ty snímače nelíbily.Jinak kytara je fakt bomba :D
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Já ty snímače upřímně nemam rád, ale já kupoval nejkvalitnější dřevo co jsem v Práglu za peníze, co jsem měl, našel. Chtěl jsem snímače měnit, ale mam zálusk na jinou kytaru, takže je vše v originál stavu. Někomu mohou HZ i vyhovovat, celkem jsem se s nimy naučil pracovat a kde co jsem z nich vymámil za zvuk.

Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Je tam něco vyměněného popřípadě přidáno? :) HZka jí nevadí, takže s tím by nebyl problém :) A dotaz - je to ten s pevnou kobylkou jo?
fekál.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Zatím jsem nic neměnil, teď se potýkám se šumem a ještě jsem nevybádal, jestli je to kombo, nebo mam podezření na volume poťák. Jestli to je potenciometr, tak ho samozřejmě přepájím. Jinak na plastové krytce poťáků je stále ochraná fólie s US vlaječkou :-D Je to verze s pevnou kobylkou struny skrz tělo, 24 pražců. Pokud máš ještě dotazy, tak radši po SZ, ať tu neděláme bordel.

Kferd

Příspěvek od Kferd »

Fuckub píše:
Red Bull píše:
Wohma píše:Vybirat kytary podle vzhledu je opravdu fundovany zpusob :-)
Toto je trefa do černého.

Pokud se necháš ovlivnit vzhledem, tak automaticky tvůj názor není objektivní, protože se do tvého vnímání zvuku promítne subjektivní zabarvení k tvaru kytary.

Tak úplě bych to neodsuzoval.Tak jak to bylo myšleno je to asi blbost ale já si taky kytary vybírám dost podle vzhledu. Nekoupil bych si kytaru která hraje jak prase ale vůbec se mi nelíbí. Já teda neberu ohled na snímače, Ladící mechaniky a tenhle HW. Stačí mi když se mi prostě hodně líbí.Je z DObrýho materiálu a kvalitně zpracovaná a má dlouhej sustain a je mi příjemnej krk. A co se týče elektroniky tak to si pořešim podle svého. S tím se dá pracovat. Takže mi jde z 50% taky o vzhled.
NEvim proč to tolik lidí nechápe. Já tím nemyslel že vzhled kytary má vliv na zvuk kytary. Naopak já myslel právě to že zvuk kytary se promítá na vzhledu, což pravda je... Nevim jestli by bylo ok kdyby třeba warlock měl jazzovej zvuk...
E-Gitára: Gibson LP Studio 2003, Fokus Flying 3, Ibanez GRG 250DX
Akustika: Nou Nejm z aukra, ale hraje pěkně :D
Aparaturka:Randall RG50TC 50W, Roland Micro Cube
A ještě asi tak miliarda kufrů, všelijakejch obalů, stojanů, trsátek, a tak dále.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“