správné zapojení je takové, které bude tvým uším znít nejlípRichard píše:Chci se zeptat je správné zapojení
KYTARA--->WAH--->OVERDRIVE---->DISTORTION---->PHASE--->CHORUS----->KOMBO
DÍKY ZAODPOVĚDI..
Phasery
Pravidla fóra
Re: Phasery
AMEN!
Opravdu moc zajímavý kousek. Hned bych do něj šel
kytara: Fender SE TC-90 Thinline
efekty: Digitech Whammy 4, HBE Psilocybe, T.Rex Moller, Boss DD-7, Boss BF-3, Vox Wah Wah, WMD Geiger Counter, BBE Mind Bender
aparát: Fender Hot Rod Deluxe 112
kapela: http://www.fullstop.cz, blog: http://kneekal.blogspot.com/
efekty: Digitech Whammy 4, HBE Psilocybe, T.Rex Moller, Boss DD-7, Boss BF-3, Vox Wah Wah, WMD Geiger Counter, BBE Mind Bender
aparát: Fender Hot Rod Deluxe 112
kapela: http://www.fullstop.cz, blog: http://kneekal.blogspot.com/
Tohle je aspoň vzhledově dost originální! Maestro Stage Phaser ...
ten je bozi! po vsech strankach. akorat bych mel strach na nej dupat na podiu 
boží je, ale ta velikost.... Ještě nějaký mistressy a další EH placky to pedalboardu a pak bych volil místo pedalboardu rovnou přívěsný vozík z OBI.
no presne, vetsina krabic co mam rad jsou bohuzel hodne velky (EHX mistress, Pigtronix echolution & mothership, whammy, DL4, colorsound kvakadlo...)
- citizen.one
to je pravda, ty pigtronixy velky nejsou, nejvic me ale mrzi, ze nikdo nedela malou repliku Mistress, ten zvuk nema zadnej jinej efekt...a WH4 whammy velka sice je, nicmene WH1 se vejde kamkoli...
Nevím jestli by se nemělo založit zvláštní téma, které by oslavovalo efektové pedály mamutích rozměrů... fotky by byly velmi zajímavé!
A víte, že já bych se spokojil třeba jen s vydařenou kopií, posazenou do hezké hammond krabičky?
Četl jsem na zahraničním foru, že nejblíže zvuku MSP je Two Faze od Carl Martin ... zda tomu je skutečně tak, je těžké odhadovat.
A víte, že já bych se spokojil třeba jen s vydařenou kopií, posazenou do hezké hammond krabičky?
Četl jsem na zahraničním foru, že nejblíže zvuku MSP je Two Faze od Carl Martin ... zda tomu je skutečně tak, je těžké odhadovat.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
dělá, Hartman dělá kopii Mistress, s TB a signalizační ledkoucitizen.one píše:to je pravda, ty pigtronixy velky nejsou, nejvic me ale mrzi, ze nikdo nedela malou repliku Mistress, ten zvuk nema zadnej jinej efekt...a WH4 whammy velka sice je, nicmene WH1 se vejde kamkoli...
teĎko tu mám od kámoše na prodej tu PH-1, s velkým očekávání msjem efekt zkoušel a je to nádherný zvuk... teplý, plný, žádná chemie! je to poctivý MIJ boss, téměř stoprocentní stav - je to prostě přírodní úkaz
nebýt toho ež jsem pořídil ten Polyphase, tak si to snad koupím sám
v případě zájmu SZ
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- citizen.one
aaa kafra, tak o tom hartmanu jsem nemel vedet, tech penez ale ten zvuk.... 
na polyphase se vybodni, PH1 je jeden z nejlepsich....
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
1) by mi tam chyběly některé vychytávky, které opravdu vítám, 2) bych musel shánět něco na extrémnější modualce 3)nechci ten polyp zase prodávat, protoež jsem s ním fakt spokojenýcitizen.one píše:aaa kafra, tak o tom hartmanu jsem nemel vedet, tech penez ale ten zvuk....
prostě ne, já ho nevezmu
ten Hartman je úžasný
- citizen.one
tak prisetri, ja nemit to rko a hlavne momentalne dost hluboko do kapsy, nevahal bych..
no hartmana budu muset poridit, stejne jako retrosonic repliku Ce1cky, ale to je penez, darmo mluvit...
no hartmana budu muset poridit, stejne jako retrosonic repliku Ce1cky, ale to je penez, darmo mluvit...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
zas tak moc se v těch penězích neválím abych si jen tak ze srandy koupil druhý phaser
to Rko může být zajímavé, z toho předpokládám dostaneš i trochu "extrémnější" zvuky, co?
to Rko může být zajímavé, z toho předpokládám dostaneš i trochu "extrémnější" zvuky, co?
- citizen.one
tak uprimne jsem nikdy nehral na tu 1cku, takze nevim, ale extrem se z toho docela dostat da, stejne mam nejradsi takovy ty pomalejsi hutny vlny, kdy ti to uplne mele 
ale i tak je 1cka zajimava i sberatelsky, mam jeste 2ku, no pouvazuju o tom
ale i tak je 1cka zajimava i sberatelsky, mam jeste 2ku, no pouvazuju o tom
tyvole, 289$ !!! mimo toho ze vypada dobre tak nevim co je v nem tak drahyho, co jsem mel otevrenou origo mistress tak mi to neprislo nijak extra slozity. to bych spis kontakotval nejakyho tuzemskyho vyrobce. jinak podle ukazek hraje paradne a nedela vsechny ty parazitni zvuky jako original (i kdyz to tukani do rytmu rate je vpodstate feature, nikoliv bug
)
- citizen.one
No mas asi pravdu, ono ani ten RetroSonic chorus nestoji min, ale to je precejen krapet slozitejsi obvod a kdekdo mi rekl, ze se s tim moc delat nechce... 
A presne jak pises, ty parazitni zvuky k tomu patri, me by se libila kopie ktera by hrala stejne spinave jak original a snad pri vypnuti nezasahovala do signalu, a byla mensi, ten cistej zvuk mi pak prijde jak orez...
A presne jak pises, ty parazitni zvuky k tomu patri, me by se libila kopie ktera by hrala stejne spinave jak original a snad pri vypnuti nezasahovala do signalu, a byla mensi, ten cistej zvuk mi pak prijde jak orez...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Tak abych netvořil nadále OT ve Flangerech...
už nějakou dobu mám ten EHX Stereo polyphase
umí to hodně zvuků, hlavně díky Start a Stop poťákům si člověk může dosytosti vyhrát s voicingem
bohužel trpí jedním neduhem, ketrý jsem zaznamenal i u Small Stone - lidi v EHX nastavujou horní hranici Rate potenciometrů na naprosto mentální hodnoty, které podle mně stejně nikdo nemůže využít a akorát zní zprzněně...
pamatuju si, že když jsem měl Boss PH-2, stačil ostáhnout Feedback a vytočit Rate na max a měl jsem z toho moc hezkou (pro mně, fajnšmekrům se omlouvám) simulaci rychlého leslie. Na Polypu toho zatím nejsem schopný dosáhnout, zaprvé se blbě loví ta správná hodnota na rate, hlavně ale nemůžu přijít na to, jak přes START a STOP nastavit ten voicing - nemůže někdo alespoń teoreticky poradit?
už nějakou dobu mám ten EHX Stereo polyphase
bohužel trpí jedním neduhem, ketrý jsem zaznamenal i u Small Stone - lidi v EHX nastavujou horní hranici Rate potenciometrů na naprosto mentální hodnoty, které podle mně stejně nikdo nemůže využít a akorát zní zprzněně...
pamatuju si, že když jsem měl Boss PH-2, stačil ostáhnout Feedback a vytočit Rate na max a měl jsem z toho moc hezkou (pro mně, fajnšmekrům se omlouvám) simulaci rychlého leslie. Na Polypu toho zatím nejsem schopný dosáhnout, zaprvé se blbě loví ta správná hodnota na rate, hlavně ale nemůžu přijít na to, jak přes START a STOP nastavit ten voicing - nemůže někdo alespoń teoreticky poradit?
v tom maji pro mne veci od EHX svoje kouzlo - umi jak "normalni" zvuky tak zvukovy terorismus, ruzne samooscilace a prasarny. to nikdy nudni inzenyri z bossu nedelali 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
nevím - zkoušels někdy u small stone vytočit rate naplno?Kinx píše:v tom maji pro mne veci od EHX svoje kouzlo - umi jak "normalni" zvuky tak zvukovy terorismus, ruzne samooscilace a prasarny. to nikdy nudni inzenyri z bossu nedelali