Elektrické kytary Stagg

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Poopravil bych tě - zkuste ho, a když se vám to bude líbit, pak ho teprv kupte... 8)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
had14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od had14 »

Nero píše:Poopravil bych tě - zkuste ho, a když se vám to bude líbit, pak ho teprv kupte... 8)
Anebo tak :wink:
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ne jinak, pane bože - zajíce v pytli nekupovat. A to platí u každý značky...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
caroline22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od caroline22 »

tak já se přiznám, mám taky stagga, a to sice černý tele...chtěla sem sadu i s kombem, když sem začínala ale nechtěla strata, tak sem zavolala do kytar.cz a oni do tý sady šoupli to tele a poslali mě to za stejnou cenu, i když to tele normálně bylo dražší než celá ta sada :lol: .A problémy po dvou letech, no, poťáky šumí, jack vypadává, ale jinak nic na co bych si mohla stěžovat, poťáky vyměnim, jack taky, snímače sou v pohodě, nebrumí, mám ji prostě ráda a nikdy neprodám 8)

every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Když vy všichni staggaři tady ty kytary chválíte, zahrajte si na konkurenční kytary stejné cenové relace... jasný, u setů do 4tis není co řešit... klump jako klump...
Ale třeba hrál jsem na Stagga, takovou hrůzu hrající si na Warlocka, neladila, nehrála, slabej výstup, už u nové kytary šuměli poťáky, jack bral za své atd... hrál jsem další kytaru od Staggu ten samý typ, ale byla v lepší stavu, hrála uplně jinak, poťáky byly celkem slušný, ale zase provedení bylo horší, krk nelícoval a po otevření zadní části a pohledu dovnitř nastal zkutečný horor, málem se mi pozdvracely i brýle.... takže vybírat, to určo a to dlouho, možná se najde slušnější kus, Když si člověk vezm, že tahle kytara v tu dobu tuším stála asi 5tis kč... pak se vytáhla CortX-2 stojí tuším 4700Kč, kvalita provedení nesrovnatelně lepší, kytara dokonce při nepoužívání tremola držela ladění, lepší provedení hmatníku, poťáky nešuměli naprosto a při pohledu dovnitř sice člověk neskákal 2 metry do vzduchu, ale nebyla to taková hrůza, prostě nástroj na který se dá... a zvukově ty Staggy naprosto nacpala do kapsy a to oba... hrál jsem pak na Cortku asi za 8tis.. jen tak v hudebninách, s porovnání s Ibanezem ve stejné cenové relaci zase o něco lepší...

Zkuste chvilku nepřemýšlet nad tím, že stagg je super a vemte jinou kytaru (prosím ne Dimaveri, to ten stagg je ještě zlatej)... třeba ze stejné země pocházející Cortku, nebo i ty GAX Ibiny... budete překvapení

A u těch sad to nemá cenu řešit... já bych jí nekoupil/nedoporučil ani totálnímu začátečníkovi
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No tak na Dimavery sem začínal a nebyla tak hrozná opravdu měl sem jí z kytar.cz a dalo se na ní ze začátku.Je sice pravda že po 6 měsících sem kupoval něco lepšího :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Staggy chválej jen ty, co jinou jsou nepoznamenáni jinou kytarou, protože po porovnání s jinejma kouskama je rozdíl ohromnej...

Red Bull: Nevim proč kupovat sh*t, kterej budu za půl roku měnit, to jsou akorát tak vyhozený peníze...

PetrPeter 1975 - 2008
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Nero píše:Staggy chválej jen ty, co jinou jsou nepoznamenáni jinou kytarou, protože po porovnání s jinejma kouskama je rozdíl ohromnej...

Red Bull: Nevim proč kupovat sh*t, kterej budu za půl roku měnit, to jsou akorát tak vyhozený peníze...

Po boji každej generál.Já neměl skušenosti s kytarou žádný ani se španělkou sem rád že sem začal na tohle nebyla to zlá kytara :!:

Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

To máš pravdu, ale mě by těch peněz bylo líto...

PetrPeter 1975 - 2008
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Nero píše:To máš pravdu, ale mě by těch peněz bylo líto...
Noa ani nebylo páč sem tu kytaru prodal draze asi jen o 300 levnějc než byla cena nový :wink:

viktorAXS

Příspěvek od viktorAXS »

No tak bacha! vím že toto fórum je zaměřené na el. kytary, ale v akustikách staggy nikdo neřeší (pokud vím). předevčírem jsem koupil akustiku stagg za 1690Kč(!) a žádná ibaneza, epiphone ani yamaha od pěti do 13-ti tisíc co měli v tom obchodě nehrála líp! buď na to nadávají lidi s předsukama nebo ti co neměli to štěstí a nenarazili na něco takového jako já. je třeba hodně hledat a zkoušet. samozřejmě člověk narazí na průměrné a podprůměrné nástroje a pak si zafixuje že stagg (popř. levný nástroj) = sh*t. chtěl bych vás jenom upozornit, že se dá narazit na neuvěřitelné kombinace ceny a kvality. a není pravda že bych to neporovnával. samozřejmě třeba na furchy (v budoucnu plánuju koupi) to nemá. ale člověk by vůbec neřekl, že něco s takovým zvukem může být skoro zadarmo.
ibanez AXS 32, marshall AVT50, kvákadlo rocktron black moon cat, kapela Jara Křápek revival (fakt to není revival:))
viktorAXS

Příspěvek od viktorAXS »

ještě připomínka - všude ladí bezchybně, zvuk je vyrovnaný. dohmat, krk, pražce, všecko v pořádku. absolutně bez vlků. není pravda že do čtyř tisíc to nemá cenu.
ibanez AXS 32, marshall AVT50, kvákadlo rocktron black moon cat, kapela Jara Křápek revival (fakt to není revival:))
Drobák

Příspěvek od Drobák »

je to jako skoro u většiny značek,záleží co chytíš za kus,Stagg sice kvalitou moc nekypí,ale myslim si že když chytneš good kus tak muže hrát dobře,na jednu jsem hrál,zvuk se mi ale moc nelíbil...takovouhle kejtru chce tuplem zkusit osobně,nemá cenu jí kupovat přes net,sice v kamenym obchodě dáš za kejtru o něco víc,ale nekupukeš zajíce v pytli,ale v těhlech cenový kategorii se daj sehnat i lepší kejtry... :wink:
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

To Drobák: Pořád máš ale právo vrátit ji do 14ti dnů, pokud jsi uzavíral kupní smlouvu přez internet :)

Jo a taky, myslel jsem že cena na kytary.cz je stejná jako v jejich kamennym shopu ne? :shock:
Drobák

Příspěvek od Drobák »

to vikicek:jo jo,podle sdružení ochrany spotřebitelů mužeš vrátit zboží koupený přes net do 14 dnů bez udání důvodů,jak je to z cenama v jejich shopu nevim,ale mluvim o jinech obchodech-hudebninách...
viktorAXS

Příspěvek od viktorAXS »

v obchodě kde jsem to koupil mají myslím stejné ceny jak na kytary.cz. někde se to určitě lišit bude. nevíte jak je to s tím když to chcete vrátit? jako jestli platíte poštovné nebo něco když ta kytara stála 3 tisíce a doprava byla zdarma?
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Někde jsem nedávno četl větu že "nutné náklady spojené s vyřízením reklamace musí uhradit prodejce" . Ale moc lidí toho nevyužívá a většinou to ani nevědí...takže já myslim že by ti to měli zaplatit, ale pokud se o to nepřihlásíš tak to většinou je na vlastní náklady.

P.S. Nejsem si tim uplně jistej, radši si to vyhledej někde v obchodnim zákoníku :wink:

P.S.2. Ptal sem se kytary.cz a řekli mi že jsou stejný ceny na prodejně i v e-shopu tak to snad tak bude :)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

jooo Dimavery :D:D:D ... ja uz kupuju jinou ted , po 3 mesicich :)
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Dime
Bandzone: http://bandzone.cz/hypnoticface?activeLeftTab=foru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dime »

no já měl fylinga od stagu a musím říct z vlastní zkušenosti,že to vubec nebyla špatná kytara,docela silnej snímač to mělo a hrálo se na ní moc pěkne. mělo to sice šroubovanej krk,ale to mám i u Deana ML Noir XT a v pohodě. akorát to byl na mě prcek takže jsem jí střelil a koupil si flyinga od epiphopne.
kytary:Dean MlNoirxt.Fokus LP
amp:Bugera 6262
Box:Rozdall-200watt clestion G12H
Bearder

Příspěvek od Bearder »

přidám se...

otec si koupil po té co jsem ho naočkoval na elektriku (zavilej folkař) základní komplet set od staga za asi 2500kč... tu kytaru jsem držel v ruce a i když nejsem expert tak mě za tu cenu dostala... klasický stratocaster, snažil jsem se hledat jakékoliv chyby v poměru cena/kvalita a nic.

Dílenské zpracování za ty prachy je supr ve všech detailech a jediný problém sem nenašel, zvuk prostě dobrej, dokonce se ani moc nerozlaďuje.

Jediný problém byl s dvojzvratným tremolem který struny přeci jen rozlaďoval ale jak říkám za tu cenu se tomu absolutně nedivím a kdybych neměl svou a na kytaru bych úplně začínal tak bych do ní šel taky... na takové 2 roky by určitě stačila a pak bych s ní jednoduše někde třískl...

Nemůžou to ale hodnotit zmlsaný lidi co držely v rukou o 10000 dražší modely
Fender Strat special HSS + Fender Tele original 60s -- Nějaké ty krabky od Xotic, WayHuge, Strymon, EarthquakerD. a Walrus -- Supro Saturn 15W - Mar­shall JTM45/​2245 30W hlava a Marshall 2061cx box, Mono obaly
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“