Slayer

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Re: Slayer

Příspěvek od Prejdák »

Fisher píše:No jako s Metallicou když si to tak vezmeš tak zas najednou ze sebe budou dělat velký thrashery nevím no... Ale je pravda že to dost přehání občas :-D je to celkem blázen no, ale tak s tím mustainem to trochu taky přehnal no xD ale co už no jsou to jeho názory :-D .
Jsou to jeho názory, kterými se chce nejspíš zviditelnit. Mustaine je dle mého lepší hudebník, než King. Ale ruku na srdce... Oba dva jsou lidmi poněkud... Egoistickými a ehm... zvláštními :)
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Prejdák píše:
Fisher píše:No jako s Metallicou když si to tak vezmeš tak zas najednou ze sebe budou dělat velký thrashery nevím no... Ale je pravda že to dost přehání občas :-D je to celkem blázen no, ale tak s tím mustainem to trochu taky přehnal no xD ale co už no jsou to jeho názory :-D .
Jsou to jeho názory, kterými se chce nejspíš zviditelnit. Mustaine je dle mého lepší hudebník, než King. Ale ruku na srdce... Oba dva jsou lidmi poněkud... Egoistickými a ehm... zvláštními :)
Na jednu stranu tam King má pravdu když říká "Mustain je jako hudebník dobrej ale jako člověk je to sr**ka"
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Mi prosimvás vysvětlete...poslední dobou najíždim dost Angel of death, ten song mi fakt dává. Ale jakmile dohraje a začne druhej song z alba, tak mě to s**e. Všecko je to takovej zběsilej prazvláštní rámus a moc mě to nebaví. Jako třeba se do toho dostanu, ale trochu mi vadí že se mi od Slayer líbí jedna písnička a vostatní vůbec. Nebo mi kdyžtak poraďte co by se mi ještě mohlo líbit...
VratikSlayer

Příspěvek od VratikSlayer »

žebrák píše:Mi prosimvás vysvětlete...poslední dobou najíždim dost Angel of death, ten song mi fakt dává. Ale jakmile dohraje a začne druhej song z alba, tak mě to s**e. Všecko je to takovej zběsilej prazvláštní rámus a moc mě to nebaví. Jako třeba se do toho dostanu, ale trochu mi vadí že se mi od Slayer líbí jedna písnička a vostatní vůbec. Nebo mi kdyžtak poraďte co by se mi ještě mohlo líbit...
Rychlý melodický riffy? Cokoli z Show No Mercy. Poslední album je pecka. Moje oblíbený alba jsou South of Heaven a Seasons in the Abyss... Zkus ty.
Fisher

Příspěvek od Fisher »

žebrák píše:Mi prosimvás vysvětlete...poslední dobou najíždim dost Angel of death, ten song mi fakt dává. Ale jakmile dohraje a začne druhej song z alba, tak mě to s**e. Všecko je to takovej zběsilej prazvláštní rámus a moc mě to nebaví. Jako třeba se do toho dostanu, ale trochu mi vadí že se mi od Slayer líbí jedna písnička a vostatní vůbec. Nebo mi kdyžtak poraďte co by se mi ještě mohlo líbit...
No jako Mě se líbí od Slayerů téměř vše :D ono buď se dotoho dostaneš nebo už tě to přešlo takže to třeba ani nikdy poslouchat nebudeš... Doporučuju ti poslechnou teď to nové CD World Painted Blood pak Christ Ilusion a pak skus ty straší věci :D sice já když tenkrát začal poslouchat slayery tak jsem začal u Reign In Blood, no ale je to otm že já mám rád pořádnej thrash a slayer je asi jedíná skupina co ho v součastnej době hraje pořádně...
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

u Slayerů mě štve jedna věc....a to je že mají dost těžký věci na zahrání....:-( :-D
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Není to zas tak hrozný :-)) Raining Blood ftw!!
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

ROOFL :-DDDD

kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

r0nn!e píše:Není to zas tak hrozný :-)) Raining Blood ftw!!
tak mě dělá problem ta šílená rychlost.....
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Jo, je to rychlý, mooc rychlý, nicméně, chce to trpělivost - vydržet, a výsledky se dostaví.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

mě taky příjdou Slayer moc rychl a málo úderný. Ale i tak se tam najdou písně co mě oslovují :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

u takový rychlých věcí mám dost v křeči levou ruku..(teda tu kde držím trsátko)....no jo musím makat...
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Tak to je špatně... Uvolni tu ruku... A cvič pomalu a postupně přidávej na rychlosti...
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

kytarákjames píše:u takový rychlých věcí mám dost v křeči levou ruku..(teda tu kde držím trsátko)....no jo musím makat...
Tenhle problém jsme měl také... je důležité se hlídat a hrát opravdu jen zápěstím, není nic lehkého se to přeučit ale jde to v celku :wink:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
VratikSlayer

Wocass píše:mě taky příjdou Slayer moc rychl a málo úderný. Ale i tak se tam najdou písně co mě oslovují :twisted:
Málo úderný?
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Taky jsem se nad tím pozastavil. Každopádně každej má jiný ušiska noo.

Ale hlavně protože je to pro mě ještě dost nevoposlouchaná kapela, tak mě neskutečně nakopává a zvedá mi hladinu adrenalinu kamsi k nebesům. Fakt neskutečný. Angel of Death mě dostává zatím nejvíc :-)) už se nemůžu dočkat Sonisféry :-))
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

prostě mě tam příjde, že jsou hrozně rychlý ale necejtim z toho tu agresi
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
VratikSlayer

Hmm, možná je to zvukem? Každopádně obsahově jsou ty písničky agresivní víc, než dost... :)
Tady maj krapet novejší podladěnej zvuk... Osobně mi God Hates Us All přijde asi jako jejich nejslabší album - ovšem pořád dost dobrý... :)

Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Slayer jsou borci Kerry King je společně s Alexi Laihem můj nej kytarista - nevím jak to dokázal, ale je to jeden z prvních bezvlasatých metalistů a furt to je metalista (a používá B.C.!) :twisted: Nej je album Reign In Blood ale i další počiny jsou moc dobrý... :twisted:
fekál.
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Docela se mi líbí to World painted blood...ještě sem nějak hloubějc neprojížděl to album, ale žádná písnička mě tam vyloženě nenasrala a líbilo se mi to. A samotnej WPB song je teda uplně maximálně krutej...ikdyž ze začátku v tom furt slyšim All nightmare long :roll:
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“