Jsou to jeho názory, kterými se chce nejspíš zviditelnit. Mustaine je dle mého lepší hudebník, než King. Ale ruku na srdce... Oba dva jsou lidmi poněkud... Egoistickými a ehm... zvláštnímiFisher píše:No jako s Metallicou když si to tak vezmeš tak zas najednou ze sebe budou dělat velký thrashery nevím no... Ale je pravda že to dost přehání občasje to celkem blázen no, ale tak s tím mustainem to trochu taky přehnal no xD ale co už no jsou to jeho názory
.
Slayer
Re: Slayer
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Na jednu stranu tam King má pravdu když říká "Mustain je jako hudebník dobrej ale jako člověk je to sr**ka"Prejdák píše:Jsou to jeho názory, kterými se chce nejspíš zviditelnit. Mustaine je dle mého lepší hudebník, než King. Ale ruku na srdce... Oba dva jsou lidmi poněkud... Egoistickými a ehm... zvláštnímiFisher píše:No jako s Metallicou když si to tak vezmeš tak zas najednou ze sebe budou dělat velký thrashery nevím no... Ale je pravda že to dost přehání občasje to celkem blázen no, ale tak s tím mustainem to trochu taky přehnal no xD ale co už no jsou to jeho názory
.
Mi prosimvás vysvětlete...poslední dobou najíždim dost Angel of death, ten song mi fakt dává. Ale jakmile dohraje a začne druhej song z alba, tak mě to s**e. Všecko je to takovej zběsilej prazvláštní rámus a moc mě to nebaví. Jako třeba se do toho dostanu, ale trochu mi vadí že se mi od Slayer líbí jedna písnička a vostatní vůbec. Nebo mi kdyžtak poraďte co by se mi ještě mohlo líbit...
- VratikSlayer
Rychlý melodický riffy? Cokoli z Show No Mercy. Poslední album je pecka. Moje oblíbený alba jsou South of Heaven a Seasons in the Abyss... Zkus ty.žebrák píše:Mi prosimvás vysvětlete...poslední dobou najíždim dost Angel of death, ten song mi fakt dává. Ale jakmile dohraje a začne druhej song z alba, tak mě to s**e. Všecko je to takovej zběsilej prazvláštní rámus a moc mě to nebaví. Jako třeba se do toho dostanu, ale trochu mi vadí že se mi od Slayer líbí jedna písnička a vostatní vůbec. Nebo mi kdyžtak poraďte co by se mi ještě mohlo líbit...
No jako Mě se líbí od Slayerů téměř všežebrák píše:Mi prosimvás vysvětlete...poslední dobou najíždim dost Angel of death, ten song mi fakt dává. Ale jakmile dohraje a začne druhej song z alba, tak mě to s**e. Všecko je to takovej zběsilej prazvláštní rámus a moc mě to nebaví. Jako třeba se do toho dostanu, ale trochu mi vadí že se mi od Slayer líbí jedna písnička a vostatní vůbec. Nebo mi kdyžtak poraďte co by se mi ještě mohlo líbit...
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
u Slayerů mě štve jedna věc....a to je že mají dost těžký věci na zahrání....

Není to zas tak hrozný
) Raining Blood ftw!!
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
tak mě dělá problem ta šílená rychlost.....r0nn!e píše:Není to zas tak hrozný) Raining Blood ftw!!
Jo, je to rychlý, mooc rychlý, nicméně, chce to trpělivost - vydržet, a výsledky se dostaví.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
mě taky příjdou Slayer moc rychl a málo úderný. Ale i tak se tam najdou písně co mě oslovují 
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
u takový rychlých věcí mám dost v křeči levou ruku..(teda tu kde držím trsátko)....no jo musím makat...
Tak to je špatně... Uvolni tu ruku... A cvič pomalu a postupně přidávej na rychlosti...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle problém jsme měl také... je důležité se hlídat a hrát opravdu jen zápěstím, není nic lehkého se to přeučit ale jde to v celkukytarákjames píše:u takový rychlých věcí mám dost v křeči levou ruku..(teda tu kde držím trsátko)....no jo musím makat...
- VratikSlayer
Málo úderný?Wocass píše:mě taky příjdou Slayer moc rychl a málo úderný. Ale i tak se tam najdou písně co mě oslovují
Taky jsem se nad tím pozastavil. Každopádně každej má jiný ušiska noo.
Ale hlavně protože je to pro mě ještě dost nevoposlouchaná kapela, tak mě neskutečně nakopává a zvedá mi hladinu adrenalinu kamsi k nebesům. Fakt neskutečný. Angel of Death mě dostává zatím nejvíc :-)) už se nemůžu dočkat Sonisféry :-))
Ale hlavně protože je to pro mě ještě dost nevoposlouchaná kapela, tak mě neskutečně nakopává a zvedá mi hladinu adrenalinu kamsi k nebesům. Fakt neskutečný. Angel of Death mě dostává zatím nejvíc :-)) už se nemůžu dočkat Sonisféry :-))
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
prostě mě tam příjde, že jsou hrozně rychlý ale necejtim z toho tu agresi
- VratikSlayer
Hmm, možná je to zvukem? Každopádně obsahově jsou ty písničky agresivní víc, než dost... 
Tady maj krapet novejší podladěnej zvuk... Osobně mi God Hates Us All přijde asi jako jejich nejslabší album - ovšem pořád dost dobrý...
Tady maj krapet novejší podladěnej zvuk... Osobně mi God Hates Us All přijde asi jako jejich nejslabší album - ovšem pořád dost dobrý...
- Skořepný Šokátor
Slayer jsou borci Kerry King je společně s Alexi Laihem můj nej kytarista - nevím jak to dokázal, ale je to jeden z prvních bezvlasatých metalistů a furt to je metalista (a používá B.C.!)
Nej je album Reign In Blood ale i další počiny jsou moc dobrý... 
fekál.
Docela se mi líbí to World painted blood...ještě sem nějak hloubějc neprojížděl to album, ale žádná písnička mě tam vyloženě nenasrala a líbilo se mi to. A samotnej WPB song je teda uplně maximálně krutej...ikdyž ze začátku v tom furt slyšim All nightmare long