WAH-WAH
Pravidla fóra
To by asi nemel no
a stejne nez to koupim tak si ho pujdu nekam vyzkouset
Ano F50 taky neni nejhorsi zarizeni
akorat bych si nekoupil kombo ale hlavu.
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak zkoušení je jasná věc. Já bohužel PWOV měl doma dřív než Mesu, takže smůla no. Není to vůbecšpatnej wah, ale prostě se nekamarádí.
OT: s F-50 jsem zcela spokojen a kombo mám schválně, protože jsem prostě kombař, co preferuje mobilitu. Navíc jeden Black Shadow považuju za dostatečnou výbavu
Na zkušebnu a klubová podia zcela dostačující a kdyby snad ne, tak v nejhorším přikoupím nějaké externí 2x12, ale nepovažuju to za nutné...
OT: s F-50 jsem zcela spokojen a kombo mám schválně, protože jsem prostě kombař, co preferuje mobilitu. Navíc jeden Black Shadow považuju za dostatečnou výbavu
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
To jsem rikal drive takyNero píše:Tak zkoušení je jasná věc. Já bohužel PWOV měl doma dřív než Mesu, takže smůla no. Není to vůbecšpatnej wah, ale prostě se nekamarádí.
OT: s F-50 jsem zcela spokojen a kombo mám schválně, protože jsem prostě kombař, co preferuje mobilitu. Navíc jeden Black Shadow považuju za dostatečnou výbavuNa zkušebnu a klubová podia zcela dostačující a kdyby snad ne, tak v nejhorším přikoupím nějaké externí 2x12, ale nepovažuju to za nutné...
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
Cau, tak jsem taky už hrdy majitel Mark Tremonti power wahu a musím říct, že mě osobně hodně nadchl, akorát jak píšeš, že se spouští hned po milimetru - mě se to spouští tak po pul centimetru, nevím, čím to je. Nejde to tam někde nastavit? Někde jsem četl, že to snad jde, že se dá nastavit prodleva od O až do nějakých 2,5 s. Je to pravda? Jinak se zvukem i pruběhem jsem nadmíru spokojen, splnilo to mé očekávání a každému můžu jen doporučit. Žádne ovlivňování signálu paráda!mxMichael píše:No je tam opticky snimac asi bych to popsal jako pocitacovou mys proste jakmile na nej polozis nohu tak se efekt spusti zadne proslapavani snimacu nic a spousti se ani ne po milimetru je to opravdu krasne citlive;-) A navic tahne krasne od H takze ani sedmicka neni problem...
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
koukni se dovnitř, mohl by tam na to nastavování být ějaký trimmerMarylin píše:Cau, tak jsem taky už hrdy majitel Mark Tremonti power wahu a musím říct, že mě osobně hodně nadchl, akorát jak píšeš, že se spouští hned po milimetru - mě se to spouští tak po pul centimetru, nevím, čím to je. Nejde to tam někde nastavit? Někde jsem četl, že to snad jde, že se dá nastavit prodleva od O až do nějakých 2,5 s. Je to pravda? Jinak se zvukem i pruběhem jsem nadmíru spokojen, splnilo to mé očekávání a každému můžu jen doporučit. Žádne ovlivňování signálu paráda!mxMichael píše:No je tam opticky snimac asi bych to popsal jako pocitacovou mys proste jakmile na nej polozis nohu tak se efekt spusti zadne proslapavani snimacu nic a spousti se ani ne po milimetru je to opravdu krasne citlive;-) A navic tahne krasne od H takze ani sedmicka neni problem...
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
No me osobne se spousti cca ne po milimetru ale tak po 5-7mm
musi mit nejaky nulovy bod aby se nezapinal pokazde kdyz se ho dotknes protoze potom by ho mohli spoustet treba vibrace...
Ted když to mám rozebrané
vidím, že to pujde nastavit i citlivěji, tam ze strany, jak je kontrolní červená dioda signalizující zapnutí efektu, je taková malá dírka
je akorát na malý křížový šroubovák, když to povolíš, tak mužes nastavit takové to šoupátko jak potřebuješ, tzn nahoru a dolu, takže to jde nastavit citlivěji
akorát ta dírka na šroubovák je opravdu malá, takže budu muset buďto sdělat horní čast pedálu (tu nášlapku), anebo koupit tenší šroubovak, ale myslím, že to opravdu pude 
Kapela:
Studio:
Studio:
Ještě další možnost je zvětšit okenko u toho šoupátka vevnitř efektu, tak o necelý milimetr
Doufám, že to neposeru 
Kapela:
Studio:
Studio:
Tohle jsem nikdy neresil me to vyhovuje jak to je;-) Pro me je Mark vzor a vzdycky se me libil jeho zvuk tak jsem si ten wah koupil a jak funguje me absolutne vyhovuje 
wah+volume
scháním wah pedál, který má i volume funkci, dostal sem tim na George Dennise, co by ste poradili vy?
Nero prodava/l wah/volume morley ten je spickovy...
Dark Axel píše:ten už mi leží doma, testuju ho jestli ho nakonec vezmumxMichael píše:Nero prodava/l wah/volume morley ten je spickovy...
Touch-senzitive kvakadlo je to, ktery nemusis proslapnout, aby se zaplo? Je to treba CryBaby 95Q? Rozumim tomu dobre?
Guitars: Epiphone SG G400 Cherry Lefty - Seymour Duncan SH-6 Bridge + Neck
BaCH Explorer Ebony Lefty
Strings: D´Addario 10
Picks: Dunlop - zelený, Dulop Slide
Effects: Dunlop MXR ZW-44 Overdrive, EHX Pocket Metal Muff
Accessories: ORX, Rockcase, Rockcable
Electro-Acoustic guitar: Ashton
BaCH Explorer Ebony Lefty
Strings: D´Addario 10
Picks: Dunlop - zelený, Dulop Slide
Effects: Dunlop MXR ZW-44 Overdrive, EHX Pocket Metal Muff
Accessories: ORX, Rockcase, Rockcable
Electro-Acoustic guitar: Ashton
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jojo, stačí položit nohu na kvákadlo a zapne se
95Q neznám, abych řekl pravdu. vím že to mají některé Morley, pak g-lab dělá tu jejich speciální podložku, která slouží k tomuhle
http://kytary.cz/g-lab-wah-pad-pro-gsc- ... 60:0:0:1:0
jinak - komukoliv kdo by z Crybaby chtěl přecházet na Morley musím říct - nenechte se odradit tím, že ve chvíli kdy to Morley dostanete pod nohu, moc to kvákání nezvládnete
chvilku to zabere, vyžaduje to jiný přístup než Crybaby
95Q neznám, abych řekl pravdu. vím že to mají některé Morley, pak g-lab dělá tu jejich speciální podložku, která slouží k tomuhle
http://kytary.cz/g-lab-wah-pad-pro-gsc- ... 60:0:0:1:0
jinak - komukoliv kdo by z Crybaby chtěl přecházet na Morley musím říct - nenechte se odradit tím, že ve chvíli kdy to Morley dostanete pod nohu, moc to kvákání nezvládnete
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Regular John
Já osobně jsem si pořídil wah wah od dunlopa cry baby. Skvěle se s nim hrajou vejšky, občas zní trochu ostře, tak se musí poštelovat zvuk na kombu, jinak supr. Pedál má skvělou citlivost a reaguje fakt pohotově. Doporučuju ho každýmu pokročilejšímu hráči, který chce zažít efektivní sólováni a dosáhnout skvělýho zvuku.
http://www.muziker.cz/Default.aspx?Dunl ... od_id;1169
Epiphone LP studio
Marshall MG 100 DFX
Marshall MG 100 DFX
Tak mi došel ten McConOWah a je to teda maso! Už skoro necejtim levačku
Člověk si fakt musí pohrát s poťákama na kytařem, hlavně s tone, protože s fuzzem je to teda brutál.
Hele já teď něco nahraju a pak mám clanmatch v killzone tak po něm to sem hodim. Ještě se pak musim kouknout dovnitř měl by tam bejt nějakej trimmer kterym se to dá doladit, přijde mi že tam je moc vejšek když je to úplně sešlápnutý, no ale dá se to kompenzovat tim tone na kytaře. Tak se těšte! 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."