EDIT: tak na mail mi prave prislo, ze pry 4-5 mesicu...
Gibson Explorer- fungl, nebo Old ?
Pravidla fóra
Re: Gibson Explorer- fungl, nebo Old ?
Tak doba dodani vic jak mesic 
ESP-LTD EC-1000FM Amber Sunburst (SD-SH4 JB kobylka, SD '59), Medeli dd305, Roland Cube 15x, Ibanez TS7, Behringer US600, Behringer TU300, a nej. prográmek - Guitar Pro 
-
arcilucifer
dneska sem si vsimnul ze na kytarach.cz doslo k preceneni nekterych kytar sg ,sg reissu,explos o cca 4litry
-
Rošky
- Bandzone: www.rosky.cz
Já bych se na Tvém místě zajímal o starší kytaru, protože máš jistotu že už se nehne. Navíc jde řeč, že Gibsony po r.2000 nemají stabilní krky, ale to nemůžu nijak doložit. Jelikož v Čechách není možný vlézt do obchodu a nechat si předložit deset Explorerů na vybrání, nejlepší je vyrazit třeba do Německa do Norimberka nebo nějakýho velkýho města (google: "musikinstrumente norimberk"), a oblézt hudební obchody a bazary, takhle jsme to řešili s kamarádem my, (kdysi jsem koupil dobrou kytaru vMistyRider píše:Zdravim. Chci koupot Explorera od Gibsona, a s kámošem se nemůžeme dohodnout, jestli je lepší nová kejtra, nebo "vyhraná" strší, bazarová. Našli sme inzeráty na Exp z roku 1989, 2000, je to různý. Kždopádně ceny jsou podobný jako u novejch, kolem 20-25k. Ocenil bych pár názorů na tyhle 2 možnosti (starší vs. nová) Starší samozřejmě v good stavu, Díky
http://www.btm-guitars.de/offers_egitarre.html
ukecal jsem i dobrou cenu). Nebo Musik Produktiv, což jsou ale nový věci, měli tam několik kusů od každýho modelu. Možná i Thomann? Nevím, dlouho jsem tam nebyl. Dá se to stihnout za jeden den ale chce to najít co největší obchod, Němci jsou přece jen větší trh.
Nejlepší starý kytary jsem ale viděl v bazarech v Chicagu, tam byly vomlácený takový perly, že jsem čuměl. Prodavači ovšem nejsou žádní sociální pracovníci a dobře vědí jak je který výrobní číslo ceněný.
BTM je skvělej obchod, minulou sobotu jsem u nich kupoval (podruhý) kytaru. Mají tam kytary pověšený i na hajzlu
.. říkaj tomu před zákazníky "sklad č.3" - Laden drei ..
K Thomannovi je to odtamtud asi 40 km, minule jsem cestoval BTM-Thomann-BTM aby bylo z čeho vybírat.
Určitě ale budou mít víc explorerů u Thomanna.
Edit - teď koukám že tohle vlákno je víc než rok starý, takže už to asi nebude dávno aktuální
K Thomannovi je to odtamtud asi 40 km, minule jsem cestoval BTM-Thomann-BTM aby bylo z čeho vybírat.
Určitě ale budou mít víc explorerů u Thomanna.
Edit - teď koukám že tohle vlákno je víc než rok starý, takže už to asi nebude dávno aktuální
I´m wheels... movin´wheels