značka ESH..
Pravidla fóra
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
NA to se mi zdá mesa škoda...na takové styly hi-gainu je fakt škoda....Joey píše:(C)Rock-Skahardcore guitarist píše:týpek co mi ho bude prodávat říkal že je to aparát stvořený na metal...co ty hraješ za styl s mesou?Maples píše:fuj...no tak nevím, esli zrovna na tohle by byl ESH vhodnej aparát, nejen, že by ho byla škoda, ale myslím, že tak hutnej zvuk není jeho priorita
- Scyther
- last.fm: http://www.last.fm/user/Homicidum
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/scyther
- Kontaktovat uživatele:
já na mesu s kapelou nehraju, poněvadž do tý se víc hodí ten Fender, kterej mám ve zkušebně. Aparáty typu hi-gain jsou nejvhodnější na domácí cvičení, kor ta M/B, protože máš úžasnou možnost krásnýho čistýho a po přepnutí na zkreslení to hraje výborně tvrdě i na menší hlasitosti.) takže s tím, že je něco pro mě nebo styl mojí kapely sem chodit nemusíte...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
porozumíš možná víc, když řeknu, že na M/B hraju díky tomu každý den, na Fendera jen jednou týdně. Další věc je, že Fender neumí hrát, narozdíl od M/B potichu, a už takle mám problémy s okolím, takže nevidím jinou možnost...vždycky, když chci změnu, tak to jednoduše prohodím, ale mám v tom jasno, co je pro mě lepší...M/B se prostě na styl mý kapely, spolu se stratocasterem zas tolik jako blues deluxe nehodí.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem tu na rockwella postoval ukázky asi 3x... nebaví mě to furt někam uploadovat, kromě toho jsem je při formátu smazal... Prostě v určitých polohách korekcí hraje jako Recto od M/B - Modern kanál. Hraje dobře a je to opravdu higain... Není to moc variabilní, dostaneš z toho solidní čistej, solidní crunch a boží zkreslenej... ESH je taky good, chce to si na to zahrát...
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Co prosim? Dost to nechápu, jako že by fareisej (sory jsetli jméno píšu blbě) nepřelampoval dřív než za půl roku?hardcore guitarist píše:zvládl by někdo toho ESHE přelampovat?PRej že by mi to pak esh přelampoval až za půl roku od mojí koupi....
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Trochu jsem hledal něco o HOT a našel jsem ukázku na youtube - moc pěknej apec s dobrym zvukem 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Pořád nevim jestli je ESH se starýma lampama a "jenom" 50W dobrá volba. Jestli za to ten typ chce 15k, tak další 2 za lampy. To už máš 17k. Valveking? Je 100% vhodnější pro tvrdší styly.hardcore guitarist píše:super hned tam mrknu...našel někdo nějakou ukázku ESH?
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
no ale ESH je o 2 třídy vejš jak valveking.....afektband píše: Pořád nevim jestli je ESH se starýma lampama a "jenom" 50W dobrá volba. Jestli za to ten typ chce 15k, tak další 2 za lampy. To už máš 17k. Valveking? Je 100% vhodnější pro tvrdší styly.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Nechci dělat krávu, ale v čem je ESH lepší než valveking? Kde jsou ty dvě třídy? Je to jenom technickej dotaz, nechci rejt.turbo_MaCk píše:no ale ESH je o 2 třídy vejš jak valveking.....afektband píše: Pořád nevim jestli je ESH se starýma lampama a "jenom" 50W dobrá volba. Jestli za to ten typ chce 15k, tak další 2 za lampy. To už máš 17k. Valveking? Je 100% vhodnější pro tvrdší styly.