zkresleni pres akusticke kombo je sebevražda, protoze ma obvykle hornu a ta udělá z drivu laserový kráječ ušních bubínků (ano i pro na hlavu postavene metalisty
Kdysi sem viděl univerzalní německé dvoukanalove kombo (edit: Rath Amp, uz jsem si vzpomel) kde se při zapnutí drive kanalu horna vypla (jestli to ma tak udělané i Rivera Sedona už si nepamatuju, ale je to logické)
čistá kytara přes akustický aparát hrát může, akorát se zvýrazní výšky a basy a ubydou středy (což obvykle neni zrovna vítaná ekvalizace)
Basy se zkousí první, protože vetšina těch levných akustických komb (a jiné az na vyjimky moc vidět nebyly) jsou male a slabé (protože zaprděný kotlíkář přece žádný výkon nepotřebuje, případně nemá hrát takové nesmysly jako je španělka s bubnama, .... kolik takových pizzovin uz jsem se za svoji "karieru" naposlouchal
Mám jenom jeden vintage alnico 10", akustiku jsem na neho nezkousel, ale má výrazně "akustičtejší" projev než H30 se kterou jsem to porovnával. Na druhou stranu zkresleni přes něho zní jak prokoplá krabice od bot. Jednoduše nic není dokonale univerzální.