na slovensku ale je to už dost rokov spet o eurach sa ani nesnilo,robil mi to fero gonda s vyškoviec nad iplom.nerobí toho asi moc skor take jazzove basy s voskovym povrchom(však tiež skoro plakal ked som si ten mahagon nechal nastriekat na čierno)hodne pomohlo že na slovensku montuje thurza kent armstrongy takže boli za par korun oproti tomu keby si ich kupil vonku.aj by som sem hodil fotku len neviem jakTeorge píše:A kdy a kde jsi si ji nechával vyrábět?
zakázková výroba el.kytary
Pravidla fóra
-
dr.MENGELE
Re: zakázková výroba el.kytary
preamp rocktron m axe,mesa bogie studio preamp,rocktron intelifex,marshall9100,2boxy roctron,1randall,korg pandora ,wah rocktron black cat,všetko to cez midi ovladane zoom 4040,gitary hohner a jedna zakazkova volná mutacia sgtomi iommy jay dee.atd
-
dr.MENGELE
zas aby som uviedol na pravu mieru zrejme v tom bola asi velka davka súcitu pretože som mu doniesol všetky peniaze co som mal a jasne že mi najprv povedal to co vy že za to sa gitara spravit nedá a že nech to radšej ani nikde nehovorim kolko som za ni daldr.MENGELE píše:na slovensku ale je to už dost rokov spet o eurach sa ani nesnilo,robil mi to fero gonda s vyškoviec nad iplom.nerobí toho asi moc skor take jazzove basy s voskovym povrchom(však tiež skoro plakal ked som si ten mahagon nechal nastriekat na čierno)hodne pomohlo že na slovensku montuje thurza kent armstrongy takže boli za par korun oproti tomu keby si ich kupil vonku.aj by som sem hodil fotku len neviem jakTeorge píše:A kdy a kde jsi si ji nechával vyrábět?
preamp rocktron m axe,mesa bogie studio preamp,rocktron intelifex,marshall9100,2boxy roctron,1randall,korg pandora ,wah rocktron black cat,všetko to cez midi ovladane zoom 4040,gitary hohner a jedna zakazkova volná mutacia sgtomi iommy jay dee.atd
Co se týka mých vyrobenych kytar tak Les paul je muje prvni elektrika, jinak mam postavene jumbo a spanelku prikladam fotky. Konecne jsem ovsem sehnal prostor na atelier a zacnu tvorit doma ve svym takze kousku zacne pribyvat a pokud bude zajem dam jsem nejake fotky.
můžu říct jen jediné...já bych to nevyrobil. pokud to hraje tak, jak to vypadá, klobouk dolů
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Tu španělu jsi docela nedávno prodával na Aukru, ne? Mám pocit, že to je zcela totožný obrázek.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
jojo prodával, ale jeste neprodal
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
čistě ze zvědavosti, kolik, že zaní chceš?lasan píše:jojo prodával, ale jeste neprodal
Jinak je nádherná to se musí nechat
-
dr.MENGELE
parada.na to by som ja nikdy nemal trpezlivost aj ked pražce si vymením