Děkuji za tip, zkusím ukecat. Pro mě je spíš trochu problém to cestování. Potřebuji olomoucký kraj, protože to kombo není pro mne a dopravování do Brna, Ostravy atp. je trochu komplikace.Sajmon píše:Kolega vedle mě navedl k myšlence o LC.
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum
Nevím, co s tím přesně chlap dělal a jak je to upravené. Ale pokud by to nebyl nějakej průser, tak by to mohlo být s krabkou docela v klidu řešení.
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum
A nebo zkusit tohohle na 7 ukecat. To kombo je tam šíleně dlouho, tak možná bude rád, že se ho aspoň zbaví.
Pomoc při výběru komba do 7000
Pravidla fóra
Re: Pomoc při výběru komba do 7000
Kytara:Gibson Les Paul Studio Faded Ebony
Zesilovač:Marshall JVM410H + MESA Boogie Rectifier 2x12(V30)
Efekty:tc Electronic Hall of Fame Reverb
Za to LC 30 je to super cena. Do 7 tisíc není problém sehnat valvekinga.
EDIT. A s tím cestováním se na to vykašli. Za cenu, za jakou je tam ten laney, se už vyplatí si půjčit auto a přijet si pro něj. Nehledě na to, že spousta muzikantů nebo jejich známých hodně cestuje, a není problém se s nimi domluvit na převzetí někde po cestě nebo jim přihodit něco na benzín a nechat si to přivézt domů.
Takhle bys mohl čekat (kamarádka mohla čekat) věčně. Dobré nabídky se neobjevují v sousedství
Takže buď koupíš šmejd za hodně peněz nebo super aparát za levno. Je to jenom o ochotě pro to něco udělat.
EDIT. A s tím cestováním se na to vykašli. Za cenu, za jakou je tam ten laney, se už vyplatí si půjčit auto a přijet si pro něj. Nehledě na to, že spousta muzikantů nebo jejich známých hodně cestuje, a není problém se s nimi domluvit na převzetí někde po cestě nebo jim přihodit něco na benzín a nechat si to přivézt domů.
Takhle bys mohl čekat (kamarádka mohla čekat) věčně. Dobré nabídky se neobjevují v sousedství
Takže buď koupíš šmejd za hodně peněz nebo super aparát za levno. Je to jenom o ochotě pro to něco udělat.
Naposledy upravil(a) Latam dne 13.10.2013 10:02, celkem upraveno 3 x.
Valveking mi nějak nevyšel. Prodejce nebyl ochotnej se spojit.Latam píše:Za to LC 30 je to super cena. Do 7 tisíc není problém sehnat valvekinga.
To LC30 je fajn no, ale nelíbí se mi ta představa, že je poškozené.
Znovu podotýkám, že se mi hodí jen okolí Olomouce
No, těžko říct, jestli je poškozené nebo upravené. A případně jak je upravené. To bys musel ty nebo kamarádka zjistit.Radagabi píše:To LC30 je fajn no, ale nelíbí se mi ta představa, že je poškozené.
Znovu podotýkám, že se mi hodí jen okolí Olomouce![]()
.
Chápu, že se nechce jezdit tobě skrz aparaturu někoho jiného, ale kamarádka by si pro kombo případně zajet mohla, ne?
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Viz. co jsem doplnil do svého prvního postu.Radagabi píše:Znovu podotýkám, že se mi hodí jen okolí Olomouce![]()
.
Valvekingů na bazaru běhá hrozná spousta. Chce to trpělivost a neunáhlit se. Občas se objeví i za cenu kolem 5 tisíc, za podobné peníze tam byl i randall rd50 atd. Čím víc budeš spěchat, tím víc uvalíš zbytečných penězRadagabi píše: Valveking mi nějak nevyšel. Prodejce nebyl ochotnej se spojit.
Třeba tady myslím, že by ho o ten litr i víc nebyl problém stáhnout, když nová hlava stojí necelých 9. A malá hlava a malý box je pro holku, která nemá praxi třeba z vrhu koulí, lepší varianta než kombo.
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... =25&order=
Naposledy upravil(a) Latam dne 13.10.2013 10:07, celkem upraveno 1 x.
Dobře, kontaktuji ho.Sajmon píše:No, těžko říct, jestli je poškozené nebo upravené. A případně jak je upravené. To bys musel ty nebo kamarádka zjistit.Radagabi píše:To LC30 je fajn no, ale nelíbí se mi ta představa, že je poškozené.
Znovu podotýkám, že se mi hodí jen okolí Olomouce![]()
.
Chápu, že se nechce jezdit tobě skrz aparaturu někoho jiného, ale kamarádka by si pro kombo případně zajet mohla, ne?
Fajn, asi máš pravdu. Pořádně to promyslím. Děkuji. Potom dám vědět.Latam píše:Viz. co jsem doplnil do svého prvního postu.Radagabi píše:Znovu podotýkám, že se mi hodí jen okolí Olomouce![]()
.
Valvekingů na bazaru běhá hrozná spousta. Chce to trpělivost a neunáhlit se. Občas se objeví i za cenu kolem 5 tisíc, za podobné peníze tam byl i randall rd50 atd. Čím víc budeš spěchat, tím víc uvalíš zbytečných penězRadagabi píše: Valveking mi nějak nevyšel. Prodejce nebyl ochotnej se spojit.
EDIT: Ale stejně, když o tom přemýšlím, musí to být alespoň Morava, ne Čechy.
Nejde o to, že bych jezdil já, to v žádném případě. Ale ona nemá zajištěný odvoz nějak daleko.
Prostě jí to sháním, klidně tam s ní i pojedu to zkusit, ale abych ji ještě vozil, to už je prostě trochu moc
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Raga, mrkni na SZ;-))
Kdybyste chtěli ukecat/přihodit 1000, tak další LC: http://www.hudebnibazar.cz/inzerat.php? ... =25&order=
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“