Abychom se lépe poznali...

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

petrpeter píše:
rasomaso píše:Tak teď se přidám já.
Je mi 18 let, bydlím v paneláku v Praze a hraju od 15ti. Kapelu nemám, spíš si jen tak brnkám pro potěšení. První věc co sem se naučil byla Smoke on the water na jednu strunu :lol: a hned potom nothing else matters (je ten základ vybrnkávání a pár akordů). Pak sem hrál a poslouchal hodně Nirvanu, ale ta mi časem přišla trochu jednoduchá. Ne jako že bych si dával na kytaru s přehledem kompletní repertoár, ale ta muzika (i když dobrá) byla tak trochu neuspokojující co se týče hry a už se mi to tak nějak oposlouchalo. Zapátral jsem a brzo našel kapely jako Soundgarden, Alice in chains, Smashing pumpkins nebo Rage against the machine a začal je hrát. Později jsem si taky oblíbil Red Hoty (hlavně ty starší desky) a asi tak před půl rokem jsem zakotvil u Hendrixe. Fakt hroznej zásek. Když sem to (Voodoo child slight return) poprvý slyšel v rádiu, což bylo asi před tím půl rokem, tak sem už tušil, že to bude Hendrix a jen sem tak jako čuměl :shock: no a když to potvrdil i moderátor, tak sem si začal shánět kompletní diskografii a hrát to, nebo se o to pokoušet. Zatim mám kolem 25 alb a stále nejsem u konce (Áááááááááá :roll: ). A divil bych se kdyby ste to dočetli až sem... :lol:

EDIT: Já sem taky Martin :mrgreen:
:D v Praze v panelaku bydlim taky...... a na Alice in Chains, a obecne muzice Seattlu jsem vyrostl (pred nejakymi uz cca 15ti lety :) )
Ted jsem skoncil u Dream Theater kvuli dokonale kompozicni stavbe jako u vazne hudby, kterou posloucham taky rad.... - dovedete si predstavit ten narez, Vivaldiho Summer na nekolik kytar? :lol: Zvuk smyccu neni az tak moc vzdaleny zvuku zkresleny kytary (viz. Apokalyptica treba zejo, az na naprosto rozdilnou techniku hry a tvorby zvuku)
Tak taky jeste teda doplnim udaje... Uz je mi 32, s kytarou jsem zacal nekdy v sestnacti. Ani ve snu by me predtim nenapadlo, ze bych na ni nekdy dokazal hrat, vzdycky me spis lakal klavir, hudbu jsem mel rad obecne, ale nikdy jsem se k nicemu nedostal bliz nez jen jako posluchac. Kdyz jsme se prestehovali z Tabora na Moravu (otec vojak), tak jsem tam zustal sam jak kul v plote, samozrejme se mi tam nechtelo a nemel jsem to tam rad. Spoluzacka z Tabora mi tehdy venoval jentak spanelku, a protoze novi spoluzaci na gymplu meli dole zkusebnu a vsichni poslouchali rockec, a hravali tam, tak jsem travil doma cas tim, ze jsem se ucil akordy... jednoho dne uz mi to celkem slo, coz byla motivace a tak jsem se ucil a ucil, odposlouchaval skladby, hral na pujcenou elektriku, pak hral s klukama ve zkusebne, kupoval prvni Muzikusy, no a protoze me nasi nikdy moc v nicem nepodporovali, a brigady tenkrat nebyly jako dneska, tak jsem si holt prvni kytarku udelal sam. Ochotna pani z hudebnin mi sehnala za pet stovek krk z Horovic, okopiroval jsem si u ni nejaky stratovsky telo, zmeril menzuru, koupil nejlevnejsi kobylku a snimace, a kytara byla na svete. Na tu jsem hral dlouho, i nejakej ten koncertik jsem s ni odehral. Pak casem prisli dalsi kousky... A i nejaky ty zkresovadla, apod. Ale chtel jsem mit i origos koupenou kytaru, tak jsem mel nejakou dobu potom Squiera, tehdy stal nejlevnejsi 6-7 litru. Skola skoncila, zkouseni taky, tak uz jsme hrali jen s druhym kytaristou v garazi nase oblibene Alice in Chains, Pearl Jam, Faith No More a podobny ptakoviny... Pak jsem mel nejakou dobu pauzu, zase se mi zastesklo po kytare, tak jsem udelal dalsi, pak zas neco koupil, prodal, zase udelal... atd.
Na ty morave me naucili poslouchat kytarovou hudbu, naucili me zajimat se o muziku, zacinal jsem na tehdy popularnich Guns n´roses, pak Seattle muzika, pak jsem se nejak zpetne dopracoval ke Quuensryche, az k Zeppelinum, a az ke klasicky hudbe, mimo to jsem samozrejme poslouchal vsechny kytary co stali za to, az jsem ted nakonec diky nasemu byvalymu bubenikovi zakotvil u tech Dream Theater.
Mam rad kompozicne slozitou hudbu, ne neco co vas po prvnim poslechu chytne, a po tricatym poslechu mate chut vyhodit CD z okna, protoze ty tri opakujici se akordy vam uz lezou krkem :)
Rad posloucham neco, co mi pri kazdym dalsim poslechu odhali neco novyho, ceho jsem si predtim nevsiml, a postupne tomu prichazim na kloub.... Proto mam rad i klasickou hudbu.

Ted jsem sam, uz pres tri roky v Praze, s neprijemnym nervosvalovym onemocnenim ktery mi obratilo zivot vzhuru nohama, takze nekdy ani ty blby prsty neposlouchaji jak by meli a to docela nastve, kdyz si jeden den hraju Petrucciho riffy jakoby nic a druhy den se prstama trefuju vsude jinde jen ne na struny :lol: Nikdy jsem ale neprestal touzit hrat a snit o tom, zase si zahrat s klukama jako driv ve zkusebne, citit tu atmosferu plnou decibelu.... je to proste parada.
Docela zavidim vsem tem dnesnim mladejm klukum jaky maji moznosti, a jak je vsechno dostupny a levny. Skoro kazdej chodi k nejakymu uciteli, taby se stahujou vesele z netu, atd... Pred 15ti lety to tak nebylo. To se holt vzal walkman, a poslouchlao se stale dokola, dokud se to clovek nenaucil zahrat - riffy, techniky, apod. Aspon to byla dobra skola na usi. Bubenik mi vzdycky rikal ze jsem magor :lol: 15minut pred koncertem jsem ciziho klavesaka ucil po zpameti neco z Faith No More, nasel jsem si to na kytare a pak to prevedl na klavir... Sranda no, byly to hezky casy.
A co se tyce toho klaviru, ktery me vzdycky uchvacoval a nechapal jsem jak nekdo muze hrat kazdou rukou neco jinyho, tak jsem i sam sebe o nekolik let pozdeji prekvapil, jak dokaze silna motivace a chut neco umet zahrat, donutit cloveka naucit se to. Mel jsem pritelkyni z konzervatore a meli doma klavir. Za mesic jsem se podle not a nazpamet naucil Mesicni sonatu od Beethovena (ne uplne celou, neco pres pulku), coz bylo pro me vzdycky nepochopitelny a nedostazitelny... :) Prozcival jsem to snad vic nez sam Beethoven :)

Pro me je hudba proste emoce. Netouzim hrat xxx tonu za sekundu na kytaru a vsechny mozny techniky, nezatracuju Vai, Satrianiho, a podobny, ale neoslovuje me superrychlost a predvadeni dokonalosti vsech moznych technik hry na kytaru.
Touzim spis zahrat neco co vzbuzuje emoce, jako songy co posloucham... I kdyz, Petrucci se taky nekdy dost predvadi, ale vzhledem k tomu ze celou muziku sklada on s bubenikem, za obcasne pomoci klavesaka, promijim mu to : :D (beztak je to reinkarnovanej Chopin, akorat s kytarou :) )
Hodne se mi libi i melancholicky silne emotivni Muse, Radiohead, apod... proste posloucham vsechy kytary. Isaac Albeniz je taky nadhera (spanela).

No ty woe, to je prispevek... :lol: :lol:
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Gurus píše:kdyz to chcete :oops: ....jmenuju se Marian je mi 16 let chodim na Gympl v Kadani, hraju cca 10 let na housle ale posledni dobou uz me to moc nebralo zacal jsem hledat neco noveho, o prazdninach jsem sel na paradni brigadu (14 tisic za mesic) kamos me vzal na zkousku jeho kamose kamose kterej ma metalovou skupinu....stravil jsem tam cely den ( v te dobe jsem jeste poslouchal hip-hop) po ceste domu sem si pak rukou cinkal s klicema o kalhoty a rikal si ze si jendou tu kytaru koupim...prisel jsem domu a poslechl si tatovo cd od black sabbath....par mesicu jsem rikal rodicum ze bych chtel elektrickou kytaru na Vanoce...ale kytara si ke mne cestu nasla sama. Koupil jsem jetou ibanezku grx170 a na Vanoce jsem ji s kombem dostal. Hraju teda pul roku a od ty doby hraju kazdy den nejmin 3 hodiny a kdyz to nejde a uceni je fakt moc tak si aspon tu jednu hodinku vecer najdu. Jako prvni jsem se naucil smells like teen spirit od nirvany. Ted me predevsim ucarovalo solo ze sweet child o mine......... POchybuju ze to nekdo budete cist :P....

PS: pravopis mi nikdy nesel
Ale jo, cte... :)
Sweet Child o´Mine - na to si dobre pamatuju, jak jsem se to ucil a ucil na vysokym dohmatu.... :) Krasna Slashovina
Naposledy upravil(a) petrpeter dne 20.06.2007 16:24, celkem upraveno 1 x.
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

No tak je se taky připojím k tomu představování. :)
Jmenuju se David, jsem, dá se říct, ze Slavkova u Brna (vzpomeňte si na Napoleona). Chodím na gympl. Hudbou asi fakt jako že žiju. Na kytaru hraju dva roky, ovšem (aniž bych se chtěl camrat) většina lidí mi tipovala mnohem víc :lol: Z kytary jem přešel na basu. Kromě muziky si něco přečtu nebo zahraju hru na komplu.
Mám druhou kapelu a hrajeme jen taky pro radost.....jinak pokud by někoho zajímal image spravného jihomoravského basáka, tak jsou to, ač by to někoho mohlo překvapit, brýle, delší vlasy (no každej mi říká ať už se du ostříhat-asi půl roku :-D)
To by mohlo stačit ne? :P
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

KIWI píše:No tak je se taky připojím k tomu představování. :)
Jmenuju se David, jsem, dá se říct, ze Slavkova u Brna (vzpomeňte si na Napoleona). Chodím na gympl. Hudbou asi fakt jako že žiju. Na kytaru hraju dva roky, ovšem (aniž bych se chtěl camrat) většina lidí mi tipovala mnohem víc :lol: Z kytary jem přešel na basu. Kromě muziky si něco přečtu nebo zahraju hru na komplu.
Mám druhou kapelu a hrajeme jen taky pro radost.....jinak pokud by někoho zajímal image spravného jihomoravského basáka, tak jsou to, ač by to někoho mohlo překvapit, brýle, delší vlasy (no každej mi říká ať už se du ostříhat-asi půl roku :-D)
To by mohlo stačit ne? :P
taky mám dlouhé vlasy a nutí mě at se jdu ostřihat :lol: Jenže jsem metalista tak budu metalista :lol: A taky mám brýle, ale nosim kokntaktní čočky.
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Jsem taky metalista a nakrátko :D
A rád bych ěml kontaktní čočky, abych svou drsnou image mohl podtrhnout slunečníma brýlema, jenže matka je skrblík :evil:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Gurus

Příspěvek od Gurus »

petrpeter píše:
petrpeter píše:
rasomaso píše:Tak teď se přidám já.
Je mi 18 let, bydlím v paneláku v Praze a hraju od 15ti. Kapelu nemám, spíš si jen tak brnkám pro potěšení. První věc co sem se naučil byla Smoke on the water na jednu strunu :lol: a hned potom nothing else matters (je ten základ vybrnkávání a pár akordů). Pak sem hrál a poslouchal hodně Nirvanu, ale ta mi časem přišla trochu jednoduchá. Ne jako že bych si dával na kytaru s přehledem kompletní repertoár, ale ta muzika (i když dobrá) byla tak trochu neuspokojující co se týče hry a už se mi to tak nějak oposlouchalo. Zapátral jsem a brzo našel kapely jako Soundgarden, Alice in chains, Smashing pumpkins nebo Rage against the machine a začal je hrát. Později jsem si taky oblíbil Red Hoty (hlavně ty starší desky) a asi tak před půl rokem jsem zakotvil u Hendrixe. Fakt hroznej zásek. Když sem to (Voodoo child slight return) poprvý slyšel v rádiu, což bylo asi před tím půl rokem, tak sem už tušil, že to bude Hendrix a jen sem tak jako čuměl :shock: no a když to potvrdil i moderátor, tak sem si začal shánět kompletní diskografii a hrát to, nebo se o to pokoušet. Zatim mám kolem 25 alb a stále nejsem u konce (Áááááááááá :roll: ). A divil bych se kdyby ste to dočetli až sem... :lol:

EDIT: Já sem taky Martin :mrgreen:
:D v Praze v panelaku bydlim taky...... a na Alice in Chains, a obecne muzice Seattlu jsem vyrostl (pred nejakymi uz cca 15ti lety :) )
Ted jsem skoncil u Dream Theater kvuli dokonale kompozicni stavbe jako u vazne hudby, kterou posloucham taky rad.... - dovedete si predstavit ten narez, Vivaldiho Summer na nekolik kytar? :lol: Zvuk smyccu neni az tak moc vzdaleny zvuku zkresleny kytary (viz. Apokalyptica treba zejo, az na naprosto rozdilnou techniku hry a tvorby zvuku)
Tak taky jeste teda doplnim udaje... Uz je mi 32, s kytarou jsem zacal nekdy v sestnacti. Ani ve snu by me predtim nenapadlo, ze bych na ni nekdy dokazal hrat, vzdycky me spis lakal klavir, hudbu jsem mel rad obecne, ale nikdy jsem se k nicemu nedostal bliz nez jen jako posluchac. Kdyz jsme se prestehovali z Tabora na Moravu (otec vojak), tak jsem tam zustal sam jak kul v plote, samozrejme se mi tam nechtelo a nemel jsem to tam rad. Spoluzacka z Tabora mi tehdy venoval jentak spanelku, a protoze novi spoluzaci na gymplu meli dole zkusebnu a vsichni poslouchali rockec, a hravali tam, tak jsem travil doma cas tim, ze jsem se ucil akordy... jednoho dne uz mi to celkem slo, coz byla motivace a tak jsem se ucil a ucil, odposlouchaval skladby, hral na pujcenou elektriku, pak hral s klukama ve zkusebne, kupoval prvni Muzikusy, no a protoze me nasi nikdy moc v nicem nepodporovali, a brigady tenkrat nebyly jako dneska, tak jsem si holt prvni kytarku udelal sam. Ochotna pani z hudebnin mi sehnala za pet stovek krk z Horovic, okopiroval jsem si u ni nejaky stratovsky telo, zmeril menzuru, koupil nejlevnejsi kobylku a snimace, a kytara byla na svete. Na tu jsem hral dlouho, i nejakej ten koncertik jsem s ni odehral. Pak casem prisli dalsi kousky... A i nejaky ty zkresovadla, apod. Ale chtel jsem mit i origos koupenou kytaru, tak jsem mel nejakou dobu potom Squiera, tehdy stal nejlevnejsi 6-7 litru. Skola skoncila, zkouseni taky, tak uz jsme hrali jen s druhym kytaristou v garazi nase oblibene Alice in Chains, Pearl Jam, Faith No More a podobny ptakoviny... Pak jsem mel nejakou dobu pauzu, zase se mi zastesklo po kytare, tak jsem udelal dalsi, pak zas neco koupil, prodal, zase udelal... atd.
Na ty morave me naucili poslouchat kytarovou hudbu, naucili me zajimat se o muziku, zacinal jsem na tehdy popularnich Guns n´roses, pak Seattle muzika, pak jsem se nejak zpetne dopracoval ke Quuensryche, az k Zeppelinum, a az ke klasicky hudbe, mimo to jsem samozrejme poslouchal vsechny kytary co stali za to, az jsem ted nakonec diky nasemu byvalymu bubenikovi zakotvil u tech Dream Theater.
Mam rad kompozicne slozitou hudbu, ne neco co vas po prvnim poslechu chytne, a po tricatym poslechu mate chut vyhodit CD z okna, protoze ty tri opakujici se akordy vam uz lezou krkem :)
Rad posloucham neco, co mi pri kazdym dalsim poslechu odhali neco novyho, ceho jsem si predtim nevsiml, a postupne tomu prichazim na kloub.... Proto mam rad i klasickou hudbu.

Ted jsem sam, uz pres tri roky v Praze, s neprijemnym nervosvalovym onemocnenim ktery mi obratilo zivot vzhuru nohama, takze nekdy ani ty blby prsty neposlouchaji jak by meli a to docela nastve, kdyz si jeden den hraju Petrucciho riffy jakoby nic a druhy den se prstama trefuju vsude jinde jen ne na struny :lol: Nikdy jsem ale neprestal touzit hrat a snit o tom, zase si zahrat s klukama jako driv ve zkusebne, citit tu atmosferu plnou decibelu.... je to proste parada.
Docela zavidim vsem tem dnesnim mladejm klukum jaky maji moznosti, a jak je vsechno dostupny a levny. Skoro kazdej chodi k nejakymu uciteli, taby se stahujou vesele z netu, atd... Pred 15ti lety to tak nebylo. To se holt vzal walkman, a poslouchlao se stale dokola, dokud se to clovek nenaucil zahrat - riffy, techniky, apod. Aspon to byla dobra skola na usi. Bubenik mi vzdycky rikal ze jsem magor :lol: 15minut pred koncertem jsem ciziho klavesaka ucil po zpameti neco z Faith No More, nasel jsem si to na kytare a pak to prevedl na klavir... Sranda no, byly to hezky casy.
A co se tyce toho klaviru, ktery me vzdycky uchvacoval a nechapal jsem jak nekdo muze hrat kazdou rukou neco jinyho, tak jsem i sam sebe o nekolik let pozdeji prekvapil, jak dokaze silna motivace a chut neco umet zahrat, donutit cloveka naucit se to. Mel jsem pritelkyni z konzervatore a meli doma klavir. Za mesic jsem se podle not a nazpamet naucil Mesicni sonatu od Beethovena (ne uplne celou, neco pres pulku), coz bylo pro me vzdycky nepochopitelny a nedostazitelny... :) Prozcival jsem to snad vic nez sam Beethoven :)

Pro me je hudba proste emoce. Netouzim hrat xxx tonu za sekundu na kytaru a vsechny mozny techniky, nezatracuju Vai, Satrianiho, a podobny, ale neoslovuje me superrychlost a predvadeni dokonalosti vsech moznych technik hry na kytaru.
Touzim spis zahrat neco co vzbuzuje emoce, jako songy co posloucham... I kdyz, Petrucci se taky nekdy dost predvadi, ale vzhledem k tomu ze celou muziku sklada on s bubenikem, za obcasne pomoci klavesaka, promijim mu to : :D (beztak je to reinkarnovanej Chopin, akorat s kytarou :) )
Hodne se mi libi i melancholicky silne emotivni Muse, Radiohead, apod... proste posloucham vsechy kytary. Isaac Albeniz je taky nadhera (spanela).

No ty woe, to je prispevek... :lol: :lol:
pekny
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Prosím vratťe se k původnímu tématu tohodle topicku 8) Tak nějak to v tom potom akorát dělá bordel... Jsou tady dvě stránky sice dobrýho pokecu, ale takovýho kterej sem nepatří...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

aivn86 píše:Prosím vratťe se k původnímu tématu tohodle topicku 8) Tak nějak to v tom potom akorát dělá bordel... Jsou tady dvě stránky sice dobrýho pokecu, ale takovýho kterej sem nepatří...
no, tak je to přestěhovaný sem http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=2923 8)

a abych tu pořád jenom zvědavě neokukovala, tak se teda taky představím... no, vezmu to stručně podle původních otázek:
momentálně bydlím v Brně, i když doufám, že ne nadobro. mimo kytaru se zabývám psaním a zpracováváním informací, mimo práci muzikou, focením (i když teď mám pauzu), baví mě knížky, filmy, leccos... krom kytary umím na jiné nástroje jenom minimální základy (jako běžela ovečka na zobcovou flétnu nebo obouruč ovčáky čtveráky na klavír :P - zorientuju se na lecčems, ale nikdy jsem se na další nástroje systematicky neučila). kolik mi zhruba je... tak zhruba 27, a kapelu nemám (když pominu ty naše folk-punkové jednorázovky...) a myslím, že radši ani nechci. :)

//edit: dodatek - akustika :)
Naposledy upravil(a) jana dne 29.06.2007 14:50, celkem upraveno 1 x.

Obrázek
kytarová škola - pojeďte! :)
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

A hrajete víc na akustiku nebo elektriku?
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
griper

Příspěvek od griper »

Ja hraju víc na elektriku...
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Electro only.. U kamose nekdy nejake improvizacni odrhovacky na akustiku :D :twisted:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Ked som prvykrat drzal v ruke akustiku, tak som uz dlho hraval na elektriku.. nejak ma to vtedy nechytilo, pretoze som mal problemy zahrat na tej akustike veci tak, aby zneli dobre.
Ale casom som si na to zvykol, a teraz prave uvazujem o kupe elektroakustiky. Urcite ale musi mat cutaway :)
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

ja hraju trosku vic na elektriku, ale dost hraju i na akustiku (klasika i dreadnaught). nekdy hraju taky na bratrovu basu.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Myslím že tak 50:50 :)

a nevím proč, ale v 99% případů skládám jen na akustiku
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

EDIT: zaktualizováno...
Naposledy upravil(a) MLorenzo dne 30.12.2012 16:55, celkem upraveno 2 x.
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

Mylann píše:...Ze vseho nejradej mam ale svou pritelkyni :) ... Tak to je asi tak vsechno dulezity... :)
Lidi co si vážej svejch partnerů sou vždycky fajn :) toje moudro co? ne ale fakt...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Jo, souhlasím :)

o čem tak lidi skládáte muziku? :D taky to patří k informacím o vás :wink:

já skládám muziku o čemkoliv co mě napadne 8)
Roman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman »

No tak já třeba muziku skládám bez textu, takže asi o ničem :-)
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

ja mam momentalne jedinou inspiraci - v parku mi jeden "nacista" (kdyz se to rekne jak se ma) ukradl svetr a reznou nit...
Ratass

Příspěvek od Ratass »

Kua, chtel sem si tu precist prispevky, ale sou dlouhy jak prase :D...tak nekdy v budoucnu :D
[img]http://trw.wz.cz\signt.jpg[/img]

Behringer kytara - rádoby Strat, Behringer 15 W, Digitech Rp-5O, trsatka Dunlopy nebo Brain tak O.6-8, struny - po každý jiný :D...ale tedka většinou GOR ...kazda jinak tlusta :D ...
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“