a to ji mas z plastu?rasta_blasta píše:třeba já ani nechcu kejtru z mahagonu, protože sem proti kácení pralesůRoman píše:Mít pravou slonovinu je neetické. Minimálně vůči slonům.
Jak máte dlouhý kabel?
Pravidla fóra
Jestli na kytary padne 5% toho co vytěží v pralese, tak je to moc.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Kdyz uz jsme takhle krasne OT, mam pocit ze velka cast nebo i vetsina pralesu se kaci proto, ze domorodci nemaji ornou pudu, tak vypali kousek lesa a hospodari na tom. Lidi je zkratka moc 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to sedibtw mam další level blbých témat: chuck norris a kytara, zda je etické mít na kytaře něco ze slonovinových
Nekdy se nestacim divit - kachnicky, dylka kabelu, kterej prst pouzivate.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
A nebo topic u kterýho jsem se málem po-chcal smíchy. Poslintali jste si někdy kytaru? Z toho jsem fakt nemohl.Atkins píše:Jo, to sedibtw mam další level blbých témat: chuck norris a kytara, zda je etické mít na kytaře něco ze slonovinovýchA staci pridat, zda ma kytarista pravidelne onanovat, nebo zda ma rocker zdravit sousedy - A budeme jako "ty plytky Amerikani.".
Nekdy se nestacim divit - kachnicky, dylka kabelu, kterej prst pouzivate.![]()
![]()
![]()
![]()
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
kytara > 9m, kroucenej > Cry Baby > 15cm > Big Muff > 30cm >Mïcro Amp > 30cm > The Worm > 6m> hava> 1.5m power > bedna
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
to musíš mít strašně moc ,,ztracenýho`` signálu ne?turbo_MaCk píše:kytara > 9m, kroucenej > Cry Baby > 15cm > Big Muff > 30cm >Mïcro Amp > 30cm > The Worm > 6m> hava> 1.5m power > bedna
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Kytara -> 6m PW -> Q-Tron -> 15cm Adam Hall -> Boss ODB-3 -> 3m PW -> Malej Marek -> 0,5m ProCo -> bedna
P.S.: Líbil se mi turbův popis
P.S.: Líbil se mi turbův popis
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
kytara->6m->wah->6m->hlava->0,2m->box
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
- tallicaman