a ty rozlišuješ styly podle hadrů, nebo podle hudby?HALF píše:Sakra nepleťe punk s emo![]()
Jak už bylo řečeno T**** H**** (TH beru jako sprostý slovo) jsou emo...
fakt se občas nestačím divit.........
eh no ennapadlo mě jak jinak to nazvat.... JE to punkrock zaměřenej na melodii. Není tak tvrdý, ani nebývá tak fanatický. Spíš je takovej veselejší, branej s nadhledem i když ne všechno. 5íkám nejraději bych to ještě porozděloval, ale asi pod skate punk bys zařadil i ten váš pop punk. Nebál bych se tam šoupnout U.S. Bombs, die hunns, Green day a blink 182 , i když mezi každou dvojicí kapel sou jistý rozdíli. 1. dvojice je víc ovlivněná klasikou z 77, ta 2. je spíš víc modern. Zařadil bych tam hlavně Los Angeleskou scénu - melodickéj punkrock a skate bording. Třeba Bad Religion kteří ovlivnili např Simple Plan. Nebo NOFX jež maj podobný rysi s ranejma Blink 182.Možná i the Vandalls. Ale chybí tam dost důležitých škatulek jako je O! punk. AA uplně sem zapoměl zmínit pennywise, ty bych tam zařadil taky...HALF píše:Sakra a co je za styl "Skate punk" ?
Post punk se označují kapeli hrající punkrock po 77 (možná 79) roce... Je to trochu divný... No možná post punk oddělat a nebo na něj napojit i Indie... nevím... Nejsem odborník abych toto mohl říct, spíš sem chtěl vysvětlit že EMO prostě pod punkovou rodinu patří...Dark Axel píše:Grunge vychází z post punku? z věcí jako Joy Division?
lars taky není zrovna mlaďoch...rianonn píše:Rasta: já bych řekl, že jsi tak trochu mimo. Jen pro informaci: Bratři Ramonovi už jsou pěknou řádku let po smrti, tak nevím, jak s nima Může Lars hrát...
Emo? no jak který...Zoom píše:Každopádně je to komerční mrtka...
facha.music píše:diky za info, to je dost zajimavy... a taky uznavam, ze s tema skatulkama bude problem asi vzdycky... Asi by mely slouzit spis pro zevrubnou orientaci pro potencionalni posluchace, nez pro konkretni popis hud. stylu. Taky jsem se setkal s pristupem nekterejch muzikantu, kteri se neradi zarazujou do nejakyho stylu.
Jinak si me presvedcil, ze GD jsou vnimani jako soucast punkovy sceny... zmenil jsem nazor, dobrý, ne?
ještě sem ti nepochválil houbu... tak to dělám teď! houba je best... měl sem tu čest si s nima zazpívat na koncertě na pódiuZoom píše:...no jasný no...myslim samozřejmě emo jako módní vlnu...kdy sou všichni emo ale vlastně ani nevědi co to je...rasta_blasta píše:Emo? no jak který...Zoom píše:Každopádně je to komerční mrtka...