tremolo BACH

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Podladi to tak o polton.. ukazku mozem poslat na mail.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

Rád si poslechnu Swamp4 (at) seznam.cz
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

capek.janek zavináč centrum.cz
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

nehodis to radsi na nejaky upload server? pokud ne, tak se tez hlasim:
honzik.konecny@seznam.cz
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
impact

Příspěvek od impact »

Delší sustain? To ti jí Liška i seřídil, ne? :) Já když mu dones svojí kytaru na seřízení, tak to po seřízení hrálo jak úplně jiná kytara. :)
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

hmmmmm, nahrávky se mi líbí :-) časem bych to mohl zkusit nahodit, ikdyž upřímně...mám troch ustrach to házet na tu Z4ku :D mít tak ještě tu starou diamantku...
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
caroline22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od caroline22 »

tak, trvalo mě to hrozně dlouho, vím, škola, doma sem skoro vůbec nebyla, o víkendu není čas, no ale sou tu prázdniny, tak sem kytaru dala otcovi, ten tam navrtal čtyři díry, vypiloval kobylku a je to, měl to asi za půl hodiny ani né...stejně jak říkal braniik, i ta moje byla šikmá, jeden strana té podkovy byla nižší jak dyby, no nevím jak to taťka udělal ale už je to rovné :lol: .

Tak sem tam hned hodila struny, a jo, první problém, montáž je fakt o hubu, než sem došla na to jak se to tam dává ty struny, to byl porod, trvalo mě to celý den...nechala sem to přes noc uležet a ráno sem zjistila, že se to nechutně rozlaďuje,spíš to nešlo naladit...

Po dalším dnu, kdy sem nedělala nic jinčího než tam dávala struny a zase zdělávala a všelijak to utahovala a podpírala a furt nic sem už byla celkem dost nasraná a chtěla sem ji fakt zdělat a vykašlat se na to, jenže to by nějak nešlo, dyž mám provrtanou kobylku :lol: .takže až neska sem na to došla, zjistila sem, že ten šroub, kterým se upěvňuje ta páka k ose, má totálně naprd ten závit, místo osmihranu na imbusák tam bylo dokonalé kolečko, tak sem zaběhla do sklepa, našla skvěle pasující šroubek, vydělala ten původní,vrazila sem ho tam, pořádně utáhla, natáhla struny a ladění drží jako čert 8) . ale trvalo to, teda,furt sem myslela že dělám něco blbě, no časem pošlu fotky, či nějaké ukázky...sakra to je ale dlouhý přízpěvek, to sem nechtěla....já jen kdyby to někomu dělalo to samé, tak ať zkusí toto :wink:

every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
JOHNY Swamp Inc.

Tohle jsem našel na netu, snad to pomuže :)

Obrázek

Moje je taky lehce zkroucený maj asi blbý formy, ale při mym stylu montáže to stejně bude jedno :))
Používám jen nick "Swamp"
caroline22
Kontaktovat uživatele:

JOHNY Swamp Inc. píše:Tohle jsem našel na netu, snad to pomuže :)

Moje je taky lehce zkroucený maj asi blbý formy, ale při mym stylu montáže to stejně bude jedno :))
jo přesně podle toho sem to dělala, teď už vim přesně jak na to a myslim že problém mi to už dělat nebude...nakonec sem s tim vlastně hrozně spokojená, až na ten vyviklaný vrut...

JOHNY Swamp Inc.

JJ ten mě taky štve už teď, přemejdlěl jsem, že vyvrtám díru i do tý hřídelky a vyříznu závuit, tak aby šel šroub pak zkrz celý a táhlo to pěkně celý přez závit....
caroline22
Kontaktovat uživatele:

JOHNY Swamp Inc. píše:JJ ten mě taky štve už teď, přemejdlěl jsem, že vyvrtám díru i do tý hřídelky a vyříznu závuit, tak aby šel šroub pak zkrz celý a táhlo to pěkně celý přez závit....
to ani nemusíš, na té hřídelce si všimni že tam je taká prohloubenina, tak to nastav tak, že místo toho šroubu na imbusa tam hoď normální šroub aby šel do té prohloubeniny, a pořádně utáhni a je to...

JOHNY Swamp Inc.

JJ, měl jsem to rozebraný, ale bojim se že by se to třeba mohlo povolit, endej bože někde třeba Live.... Tohle bude jistota :)
caroline22
Kontaktovat uživatele:

JOHNY Swamp Inc. píše:JJ, měl jsem to rozebraný, ale bojim se že by se to třeba mohlo povolit, endej bože někde třeba Live.... Tohle bude jistota :)
tak myslím že nemá šanci, páčila sem s tím jak debil a drží to dobře...ale jistota je jistota, to je pravda 8) já to zatim nechám tak jak to je, a dyž bude problém, tak to tak taky udělám

Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“