Samouk nebo škola???

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
lipo

Příspěvek od lipo »

Chodim do soukromý ZUŠky. Zaplatím sice víc zato mám výbornýho učitele. Mladej kolík kterej mi když jsem začínal řek: "Hele já tě nebudu nutit do teorie ani do hraní etýd...prostě si přines co chceš hrát a čas od času dáme nějaký techniky." No a když chci vědět něco z teorie tak se zeptám. Myslim že je to nejlepší varianta. Bejt s učitelem kamarád. :lol:
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

Rozhodně jaká koliv škola i pro samouka je PLUS.
Mě jí tenkrát rodiče zakázali a dnes mě to žere čas mordovat se z něčím co se týká not, co vlastně umí děcka v základce :-)
Di do toho, tohle ti neuškodí.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
92ChazzyChazz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/mattie

Příspěvek od 92ChazzyChazz »

tak podle mě je lepší škola :D odstraněj ti chyby a tak... a naučit se noty se ke kytaře hoděj dycky, když je umíš... :D
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
bloodw3n

Příspěvek od bloodw3n »

To je sice vsechno pekne hezky ja bych rad chodil do skoly na kytaru jenze bydlim v takovym zapadakove kde nikde nic neni siroko daleko
woro90

Příspěvek od woro90 »

bloodw3n píše:To je sice vsechno pekne hezky ja bych rad chodil do skoly na kytaru jenze bydlim v takovym zapadakove kde nikde nic neni siroko daleko
Ten zapadákov je co?
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
bloodw3n

Příspěvek od bloodw3n »

woro90 píše:
bloodw3n píše:To je sice vsechno pekne hezky ja bych rad chodil do skoly na kytaru jenze bydlim v takovym zapadakove kde nikde nic neni siroko daleko
Ten zapadákov je co?
Jablunkov je to asi 60 km od ostravy pir hranicich z polskem
woro90

Příspěvek od woro90 »

A na školu chodíš kam? V Jablunkově? A to tam nikde poblíž není žádná ZUŠ? Věř že je to podstatně lepší investice než třeba nový nástroj. Můžeš hrát na totální vrak, ale přesto dobře, pokud umíš. A abys uměl, je vhodnější aby tě někdo učil. A jak už bylo řečeno, v ZUŠ na tebe učitel(ka) dohlédne, aby sis neosvojil některý ze zlozvyků, kterých je třeba kytara nebo baskytara plná, a často se projevují až poté, co se pevně zažijí (třeba zkroucené prsty, když začneš cvičit rychlost).
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
bloodw3n

Příspěvek od bloodw3n »

to je ale jen na akustiku
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“