pozor tak to vůbec není pravda.) na Epi LP jsem psal, protože pořád stojím za tím, že je to nejlevnější ale pořádná kopie LP. Nikdy jsem tu nikomu neřek sakra at si koupí Mesu! to je hotová blbost. z aparátů tady doporučuju hlavně Ampeg nebo Fender hot rod, protože jako ojetý se daj sehnat hodně levně a jsou to tutově nejlepší aparáty ve své kategorii, tak mi neřikej, že doporučuju to, co chci.
s těma PRS - PRS nemám, ale je to kytara s tak krásným originálním zvukem(velice specifickym, proto se každýmu nemusí líbit), že ji bezmezně obdivuji. Má úžasné zpracování, ladné křivky;)
designově i zvukově má nejoblíbenější kytara.
a k těm hvězdám - to by sis musel vyrábět kytaru sám na koleně, abys měl nějákou, na kterou nikdo slavnej nejhraje

já jsem mluvil hlavně o způsobu hraní, hudbě, zvuku! Santanův zvuk je pro mě ikona (PRS + M/B Mark I) hrozně se mi líbí, jak to hne s každou vnitřností, když zahraje jen jeden tón...ale já nechci hrát stejně jako on! jen to obdivuju a snažim se najít svůj podobnej jo?
tohle si prosím přečti, fakt to není pravda

Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10