Každopádně pěkná je.
Zajímavé tvary kytar
Pravidla fóra
Re: Zajímavé tvary kytar
Já právě taky myslel, že Dean ale nedařilo se mi nic najít. Myslel jsem, že špatně hledám, takže díky kinxi za upřesnění! 
Každopádně pěkná je.
Každopádně pěkná je.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
no dneska mi došlo, že jsou hodně zajímavý doublecuty..
GIBSON SG Special Faded MH 2016 T Satin Cherry
Epiphone SG G-400 PRO Cherry + Gibson 498T
Marshall DSL 5C
Fender Frontman 212r + Boss DS-1
trsátka BRAIN 0,88mm, Marshall MS-4ZW, struny Special Alloy Humbucker SA11, rozebranej Epiphone Les Paul Special II VS
Jsem vášnivý Doomař a milovník jitrnic
Epiphone SG G-400 PRO Cherry + Gibson 498T
Marshall DSL 5C
Fender Frontman 212r + Boss DS-1
trsátka BRAIN 0,88mm, Marshall MS-4ZW, struny Special Alloy Humbucker SA11, rozebranej Epiphone Les Paul Special II VS
Jsem vášnivý Doomař a milovník jitrnic
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tohle snad maximálně komorovaný.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Dobrá haluz.
Být to celé černé, tak je to ideální kytara pro Batmana.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Na to se musí hrát pěkně nepohodlně...ale aspoň to má mojo 
No ve stoje to nevypadá hůř než trošku tlustší tele (a to jen možná) a v sedě to má supr cut, ale člověk musí mít klasické držení..
to by nefungovalo, protoze za tim cutem uz nic neni - takze by se to muselo podpirat rukouJosé píše:No ve stoje to nevypadá hůř než trošku tlustší tele (a to jen možná) a v sedě to má supr cut, ale člověk musí mít klasické držení..
je to vystavni special se zabudovanym 4w zesilovacem a reprem, takze se na ergonomii moc nekoukalo
No vidíš to mi nějak nedošlo..