Windy, já Ti na ten Apríl neskočím!Windy píše:jako odrazová plocha podle mě poslouží cokoliv, klidně uříznutý plastový kbelík (mimochodem, doporučuji vyzkoušet - některé kýbly mají docela legrační zvuk a klidně bych se nebála jeden použít i jako bubínek, pokud by se polepil tréningovou gumou - např látkovou podložkou pod myš za cca 15Kč/ks ).
Improvizovaná náhražka bicí soupravy k soustředění na chatě
Pravidla fóra
Re: Improvizovaná náhražka bicí soupravy k soustředění na ch
Windy :Tama starphonic PBC146, Pearl Masters mcx javor,rampa Pearl, Sonor Smart Force, činely Sabian HHX Evolution Hi-hat, Crash 16" a O-Zone crash 16", Sabian AAX Stadium ride,PAISTE 8" Signature Dark Energy splash MKI, Sabian B8, hw Mapex a Pearl. Paličky Balbex premium Hickory 5A. LA PATRIE Etude. Moje aktuální výbava mě svými kvalitami dalece předčí, ale snažím se, aby to bylo co nejdříve bylo obráceně! 

Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
- necibici
- Moderátor
- Bandzone: bandzone.cz/attacus
Náhodou zrovna ten plastovej sud místo kopáku padnul jako návrh do našeho novýho videa .. 
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
- jeleniste
Tak tim moc místa neušetříš. Leda při dopravě, kdyby si do něj složil ostatní věci.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
jo, přesnězzbar píše: Windy, já Ti na ten Apríl neskočím!
taky nevěřím, holka s námi poněkud laškuje
no ale... teď když o tom tak dumám...
hele vlastně by to nemuselo být až tak špatné
Já když jela na lyže, měla jse s sebou paličky, látkovou podložku pod myš (guma a látka) a cvičila jsem tak, že ta guma ležela na nočním stolečku a já seděla na posteli.
A ten první den jsem si dokonce stoleček naladila mírným otevřením dvířek
Víte co říká můj tatínek? Pro hudebníka je celý svět tvořený ne věcmi, ale hudebními nástroji
A ten první den jsem si dokonce stoleček naladila mírným otevřením dvířek
Víte co říká můj tatínek? Pro hudebníka je celý svět tvořený ne věcmi, ale hudebními nástroji
A Ty ses, Windy, zdá se, potatila ...