Nemohu než plně souhlasit, nádherně vyjádřeno, martino72.martina72 píše: Je jen jediné pravidlo: Ty a Bůh a Vaše momentální spojení. Myslíš si, že hudba, kterou vyluzuješ, ti patří, že ji tvoříš?...
Budeš-li dostatečně pokorný a otevřený a nebudeš se snažit "tvořit" a manipulovat s tím darem, nebudeš hamižný a nebudeš chtít ten produkt vlastnit, Bůh ti pošle hudby habaděj.
Mnoho štěstí, synu.
Dříve se slovo 'genius' nepoužívalo pro toho umělce, vědce atd., který dílo či myšlenku hmotnil, ale pro samotný Zdroj inspirace. Viz 'políbení múzou' atd. S určitým úpadkem společnosti se na existenci jemných sfér bytí zapomnělo, lidé do nich postupně ztratili přístup a i slovo 'génius' posunulo svůj význam..
Kdo se vydá za objevováním mysteria s názvem Život, kdo se ponoří do hlubin svého Já, tomu se dříve či později přístup do Jemných světů opět otevře. Kanály, kterými k nám proudí neustále inspirace se rozšíří a leccos začne dávat smysl.
To není prostá víra, ale zkušenost.
Trochu osobněji - dlouhá léta se věnuji józe a meditaci, na kytaru jsem se začal učit mj. proto, že jsem v určitých stavech vědomí začal slyšel nadpozemsky nádhernou hudbu. Do té doby jsem hudbu moc neřešil a ani neprovozoval.
S vědomím, že nejspíš už ve svém věku nikdy nebudu schopen tuhle hudbu přenést sem, jsem se v klidu smířil. Ale kytara mi už zůstala
Hodně štěstí.