Peavey classic 30W vs. ostatní lampová komba

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
grock

Re: Peavey classic 30W vs. ostatní lampová komba

Příspěvek od grock »

Nezlob se, nechci ti ho hanět, ale jen jsem vyjádřil svůj názor pro kolegu, který o něm uvažoval. Zkreslení mě nijak nenadchlo a ten ¨teplý čistý¨ byl pro mě středový, bez basů a výšek a nikdy uplně čistý. nA BAZARU JSEM KOUPIL ZA 4000 Randall RD , který má lepší oba kanály a je skladnější a asi i lehčí, navíc spolehlivý, vadí mi jen hučení větráku, ale zas to asi šetří lampy... Není to ideál, ale je to nej jako první lampa.
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Ladas66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladas66 »

:) jo vždyť v poho já to taky nikomu nenutím , každý má na to jinej pohled já co jsem měl čest s čína zesilovačema tak sem s toho nějak odvázávej nebyl potichu to hrálo dobře ale v kapele to pak byla věc jiná. Pořád je to je starej poctivej zesilovač kterej ti každej opraví atd.(jinak konkrétně tyhle zesy mají trochu jinak postavenej EQ. než je člověk zvyklej).Chce si to ošahat a zahrát..
FENDER 60th Anniversary Telecaster® (Dimarzio Chopper + Gibson P100)
Orange Rocker 30 head
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

grock píše:Ten Marshall 4210 byl nejhorší aparat, co jsem kdy za 40 let hraní měl.
Nevím jak 4210, ale 2205 z kterého vychází je uplně pohodový zesák. Tak že by problém repráku? 2205 jsem měl poměrně dlouho, stejně jako 2203 (ještě JMP), ve stejné době jsem hrával i na HK puretone a Marshall 1987. Samozřejmě 2203 je o třídu výš, ale taky za 2x tolik. Takže 2205 (nebo i to kombo) komlem 15-17 tisíc je dle mě výborná volba pro někoho, kdo vyžaduje dva kanály.
frenk54

Příspěvek od frenk54 »

Díky za info, k té 4210 mě určitě info zajímá, ale asi bych tu úplně nerozebíral tady :)
Myslím že téma k 4210 tu bylo, akorát tam nikdo nic nepsal :D
Každopádně ještě se zeptám tady. Na kolik je ten zvuk 4210 podobonej DSL40C ? Vím, že ta 40 velké ovace nezklidila, ale mně se líbila.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“