Peavey classic 30W vs. ostatní lampová komba
Pravidla fóra
Re: Peavey classic 30W vs. ostatní lampová komba
Nezlob se, nechci ti ho hanět, ale jen jsem vyjádřil svůj názor pro kolegu, který o něm uvažoval. Zkreslení mě nijak nenadchlo a ten ¨teplý čistý¨ byl pro mě středový, bez basů a výšek a nikdy uplně čistý. nA BAZARU JSEM KOUPIL ZA 4000 Randall RD , který má lepší oba kanály a je skladnější a asi i lehčí, navíc spolehlivý, vadí mi jen hučení větráku, ale zas to asi šetří lampy... Není to ideál, ale je to nej jako první lampa.
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
FENDER 60th Anniversary Telecaster® (Dimarzio Chopper + Gibson P100)
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
Nevím jak 4210, ale 2205 z kterého vychází je uplně pohodový zesák. Tak že by problém repráku? 2205 jsem měl poměrně dlouho, stejně jako 2203 (ještě JMP), ve stejné době jsem hrával i na HK puretone a Marshall 1987. Samozřejmě 2203 je o třídu výš, ale taky za 2x tolik. Takže 2205 (nebo i to kombo) komlem 15-17 tisíc je dle mě výborná volba pro někoho, kdo vyžaduje dva kanály.grock píše:Ten Marshall 4210 byl nejhorší aparat, co jsem kdy za 40 let hraní měl.
Díky za info, k té 4210 mě určitě info zajímá, ale asi bych tu úplně nerozebíral tady
Myslím že téma k 4210 tu bylo, akorát tam nikdo nic nepsal
Každopádně ještě se zeptám tady. Na kolik je ten zvuk 4210 podobonej DSL40C ? Vím, že ta 40 velké ovace nezklidila, ale mně se líbila.
Myslím že téma k 4210 tu bylo, akorát tam nikdo nic nepsal
Každopádně ještě se zeptám tady. Na kolik je ten zvuk 4210 podobonej DSL40C ? Vím, že ta 40 velké ovace nezklidila, ale mně se líbila.