DELAY
Pravidla fóra
ja ho mam a je fakt super...koupil jsem ho na bazaci za 1250 Kč.Sice silene oprejskanej,ale 100% funkcni :-)Aspon ma jeste vic vintage vzhled.Parada je,ze mne vubec nezeslabuje signal.prepinac hi x lo.LO je klasickej delay s nadhernou ozvecnou a HI je typicky slap echo.Tenhle efekt fakt nema chybu.Dark Axel píše:sákra...na bazáči se objevilo Echo/delay od Danelectra...nové 3400 teĎ 1900. to mě pěkně štve, mám jen 1000
máte s ním kdyžtak někdo nějaké zkušenosti? model Dan Vintage echo/delay
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
ty ms fakt nevim...
http://bandzone.cz/argonaut
-
x-schermen
tak s timhle nazorem souhlasim mam ten samy obycejny levny digitalni delay a pouzivam ho teda jen malo, signal mi neubiraJirkaD píše:mam ibanez de7 a muzu jedina doporucit, dela to krasnej zvuk a je to docela levny na delay ... navic tam ams prepinani delay/echo
hral sem jeste na boss a neni v tom zas takovej rozdil, spis ma ten boss naky funkce navic (smycku tusim) a je stereo, ale jinak se to asi nevyplati, pokad nehledas vylozene ty funkce. a mit stereo signal do mono boxu je pro me osobne fakt nedocenitelny
akorat na mym kombu homemade signal neovlivnuje, ale hral sem na crate glx 212 a chvilema mi to prislo trosku jiny, ale treba se mi to jenom zdalo ... nebo to bylo tim, ze sem to musel propojit dvema kabelama a ten druhej byl nakej srac
Epi LP custom Zakk wylde, Engl Thunder 5OW head, Marshall 1960 A a nejaky serepeticky, TS9DX, delay..
-
x-schermen
LINE6 Echo Park
naprosto vybornej, sice me stal 4.200,- ale fakt si nestezuju a muzu jen doporucit. True Bypass asi (urcite) nebude, ale zadnyho ovlivneni signalu jsem si nevsim. Funkce? Hafo... zkuste se podivat na oficialni stranku. Doporucuju.
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Nejdelší čas je okolo 2,5 sec... neni to na zadny dlouhy smycky. Skvela vec je TAP TEMPO, poklepanim za behu zmenis cas opakovani 
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1