Chinaski

Vše o kapelách a hudebnících ...
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

no a sme u toho, co je dobra a spatna hudba :D a to pravdepodobne nevyresime
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

nuda...nuda...a zase nuda....nicmene,tkhle se v cechach vydelavaj prachy.Hrat pro konzumni spolecnost nenarocnou nicnerikajici hudbu.Krome Chinaski to jeste v prvni linii dokazuje Krystof se superultrač.....m Richardem.Tady jedna paradni inkvizice
http://www.silver-rocket.org/inkvizice/13
snad jsem moc neodbehnul od tematu :D
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Krystof mi taky nevadi...mam rad rock...to tady pisu...a taky ho posloucham...stary znamy dobry kapelky...Ale kapely jako je Krystof, Chinaski, NoName, ... pro me maji taky neco do sebe... Ale nove kapelky typu ,,letni ulet v Americe,, (nekdo to tady tak popisoval, Blink 182, ...) podle me hrat neumi...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Kryštof jsou náhodou občas dost dobří :-) ale nebudu napadat tvůj názor :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Poslední dobou heldám nějakou normální rockovou nebo funkvou česky zpívající kapelu, která by se mi líbila...ale nedaří se najít :-D
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Posledni dobou zda se mi, proti sve vuli letam vysoko nad zemi...A z te vysky, pozoruji svet...

To je vodrhovacka aspon... :) ...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Zkuste poslední CD Vypsané fixy - fenomén...je fakt skvělé :-)
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

nebo zkuste Psi vojaky. neni to rock, ale je to naprosto bezchybna groupa.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

Mylann píše:Krystof mi taky nevadi...mam rad rock...to tady pisu...a taky ho posloucham...stary znamy dobry kapelky...Ale kapely jako je Krystof, Chinaski, NoName, ... pro me maji taky neco do sebe... Ale nove kapelky typu ,,letni ulet v Americe,, (nekdo to tady tak popisoval, Blink 182, ...) podle me hrat neumi...
blink 182 hráli od roku 1992 a vypracovali se sami že hráli po klubech a tak možná je to jednoduchá hudba ale s****a taky ne
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Pánove zapominate najedno... V jednoduchosti je síla
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

*Twisted.Brother* píše:Pánove zapominate najedno... V jednoduchosti je síla
COž se netýká Blink182...tedy ta jedoduchost ano, ale síla ne :-D
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

KIWI píše:
Dost casto nadavas kdyz nekdo kritizuje kapely co poslouchas.
Pochybuju ze by kapela ktera nema silu vydrzela 11 nebo 13 let, vyprodala haly po celym svete, a mela nekolik platinovejch desek. Jasne, muzes rict ze to je jednoducha hudba a ze DeLonge lifove zpiva falesne. Ale ta hudba náboj má, nejen pro holky ktery chtej rvat na svy idoly, ale i pro me a pro miliony jinejch, trosku uvedomelejsich lidi. Jasne je to popik s kytarou, basou, a bicima no a? A jak rikas, poblazneni na jedno léto? to těžko, blink se prodavali a koncertovali s furt narvanyma halama az nez se rozpadli. A treba i takovy sum 41,ktery poslouchas, i kdyz si dou dost svoji cestou, nemuzou poprit ze sou blinkama ovlivneny.
Takze jasne, nelibi se ti to, ale náboj to pro x milionu lidi ma obrovskej.

Na druhou stranu co naopak nestoji za nic jsou vsechny ty bandy co se vyrojili po uspechu blinku (MxPx apod.) ktery opravdu stoji za nic a jen kopirujou to co uz tu jednou bylo.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Ragnar píše:
KIWI píše:
Dost casto nadavas kdyz nekdo kritizuje kapely co poslouchas.
Pochybuju ze by kapela ktera nema silu vydrzela 11 nebo 13 let, vyprodala haly po celym svete, a mela nekolik platinovejch desek. Jasne, muzes rict ze to je jednoducha hudba a ze DeLonge lifove zpiva falesne. Ale ta hudba náboj má, nejen pro holky ktery chtej rvat na svy idoly, ale i pro me a pro miliony jinejch, trosku uvedomelejsich lidi. Jasne je to popik s kytarou, basou, a bicima no a? A jak rikas, poblazneni na jedno léto? to těžko, blink se prodavali a koncertovali s furt narvanyma halama az nez se rozpadli. A treba i takovy sum 41,ktery poslouchas, i kdyz si dou dost svoji cestou, nemuzou poprit ze sou blinkama ovlivneny.
Takze jasne, nelibi se ti to, ale náboj to pro x milionu lidi ma obrovskej.

Na druhou stranu co naopak nestoji za nic jsou vsechny ty bandy co se vyrojili po uspechu blinku (MxPx apod.) ktery opravdu stoji za nic a jen kopirujou to co uz tu jednou bylo.
Nemám rád když někdo napíše o mé kapele že je s****a a nedá důvod...pokud uvede rozumný duvody beru. O Blincích jsem nepsal že je to s****a, pokud někdy jo, tak v nerozvážnosti. Ale Blink na mě pusobi jinak, ale to by bylo OT...neřešme, repektujme se...
Jinak pokdu jde o Chinaki, tak si nemyslím že je to jednoduchá hudba, kluci jsou muzikanti dobří podle mě. Ale holt už teďka plodí takové..no..prapododivné texty a melodie...

Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

To je dost otrepana fraze a zdaleka vzdycky neni pravdiva... Zvlaste kdyz nekdo zamenuje pojem "jednoducha" s pojmama "hloupa" ci "primitivni" ;)
Mne osobne vadi, kdyz je hudba prvoplanova, takova ta typicky radiova hudba, jednoducha pisen s refrenem, kterej se vam vyzere do mozku a nepusti. Na druhou stranu nemam rad ani extramegaprogresivni uchylarny, ktery za 4 takty vystridaji 235 stupnic a vsecko hraji v 15/16 taktu v triolach...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Vypsaná Fixa je pro mě jediná česká "velká" kapela,která mně nevadí.Jak hudebně,tak texty.Dřív jsem chodil na jejich koncerty,v dobe,kdy se o nich jeste moc nevedelo.Ted uz je neposloucham,ale kdyz je nekde slysim,tak mne to nevadi.Zavzpominam pritom na stary casy:-)Kamos mne poustel asi 3 songy z ty novy desky a zni to dobre.Posunuli se trosku jinym smerem.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

KIWI, nemůžeš najít nějakou good českou kapelku? Zkus J.A.R. třeba ti to sedne (pokud jsi je už nezavrhnul).

MADE IN CHINAski mi nijak zvlášť nevadí, muzika je to pohodová, starší alba jsem dokonce poslouchal. Tabáček je teda hroznej, :roll: třeba je to dobrej song, ale nemám rád, když ho na mě média chrlí z rádia z televize i z novin a časopisů (ve formě notového zápisu) a když volám kámošovi a z telefonu se ozve ''pohoda klídek a tabáček'' tak to vždycky típnu a radši mu napíšu SMS :lol: MM (mediální masáž) nemám rád, to je tak jediné, co mi na nich vadí :)
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Stanley píše:KIWI, nemůžeš najít nějakou good českou kapelku? Zkus J.A.R. třeba ti to sedne (pokud jsi je už nezavrhnul).
Díky za doporučení, zkusím je.

Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

KIWI píše:
Stanley píše:KIWI, nemůžeš najít nějakou good českou kapelku? Zkus J.A.R. třeba ti to sedne (pokud jsi je už nezavrhnul).
Díky za doporučení, zkusím je.
Nemáš zač, pak dej vědět, jestli se ti to líbí :wink:
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Terez119

Příspěvek od Terez119 »

Chinasky...no jasně že supr 8) Tabáček je písnička, na kterou asi nikdy nezapomenu :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Terez119 píše:Chinasky...no jasně že supr 8) Tabáček je písnička, na kterou asi nikdy nezapomenu :D
to myslím nikdo

za sebe: dřívější alba jo, poslední tvorba rozhodně ne
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“