Vaše zkreslení

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Ja spokojny som. V ramci moznosti. Samozrejme by som najradsej hral cez celolampu, ale to pride az casom (dufam :) ).
Momentalne by som chcel este nejake fuzzovite skreslenie a budem s celym svojim spektrom skreslenia este viac spokojny :)
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

kotyzji píše:Na voxíkovi, Amp Modern Gain na 12ti hodinách (občas trochu víc)
Bass 10
Middle 0
Treble 10
A koncák na plno vytavenej s výkonovou brzdou...úžasnej zvuk :wink:
mno to musi byt humus :-) sorry, ale tenhle zvuk musi byt... mno... jak to rict? ja bych si ho urcite nenastavil, hlavne krade base jeji frekvence. jenom by me zajimalo, jestli tak hrajes sam nebo aji s kapelou? proste ekvalizer do V nemam rad.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
kotyzji

Příspěvek od kotyzji »

framikoin píše:
Bass 10
Middle 0
Treble 10
mno to musi byt humus :-) sorry, ale tenhle zvuk musi byt... mno... jak to rict? ja bych si ho urcite nenastavil, hlavne krade base jeji frekvence. jenom by me zajimalo, jestli tak hrajes sam nebo aji s kapelou? proste ekvalizer do V nemam rad.
Každej máme ty uši jinak...s kapelou zatim ne, jen s basákem a frekvence mu opravdu nekradu.
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tak basa ma hrat do basu a kytara spis ty stredy, takze se to tam zbytecne bije. nehlede na to, ze tam pak ta basa musi strasne splynout s kytarou.
kotyzji

Příspěvek od kotyzji »

Ani ne, basák téměř pořád slapuje a navíc i když je ta kytara dost do basů neni to tak markantně že by to přebíjelo basu. Neslyšels to, tak nekritizuj. Já osobně zase nemám rád když má kytara moc středů, ten zvuk je pak hodně do vintage (taky mám rád hendrixe, ale na toho mám jinej zvuk) a tohle má bejt moderní zkreslení...poslechni si kytaru u the.switch, taky skoro chybí středy :wink: .
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

bassy 7/10
stredy 3/10
vejsky 7/10
presence7/10
gain 2/10

a kdo mi napíše že to neni zkreslenej zvuk tak mu dam facku , páč z toho leze hrozná brutalita, díky těm snímačům , takže o tom vytočit gain na max to fakt neni jak si tu pár lidi myslí a rčení "nemáš maxlej gain, tak nehraješ metal "je taky na kopanec, s kapelou hrajem thrash/death -deathcore a myslim že ten zvuk je tomu adekvátní 8)
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jen mensi odbocka:
Alexi_Laiho: Nenakresluji ti ty snimace i na clean channelu?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

ony jsou to aktivy a údajně zrovna tyhle snímače moc čistý zvuk nepodporujou :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

v ekv. zni dobre na domaci hrani. v kombinaci s ostatnima nastrojema je to nesmysl. clovek pozna ze i ty stredy maji cosi do sebe :)
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

Wohma píše:Jen mensi odbocka:
Alexi_Laiho: Nenakresluji ti ty snimace i na clean channelu?
ten kobylkovej decánko :D ,takovej lehkej crunch :) ,ale krkovej má krásnej zvuk (čistej)
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Wohma píše:
hardcore guitarist píše:ale ted nedávno sem nastavil zvuk skoro totožný se zvukem mesa boogie a to fakt nekecám!!!úplně čumím co z toho vylezlo z krabky za 2 a půl zkusím to nahrát a dát to sem....
Mno, to ses hodne malo narocnej :) ale nebudu ti brat iluze... Ono je to dost o tom, jak dlouho clovek hraje, pres co uz hral, co slysel a ceho si vsima. Tim nechci nikoho shazovat nebo urazet, ale to je fakt... Taky jsem si kdysi myslel, ze Jackhammer ma uplne stejnej zvuk jako drahy lampace :wink:
ale ne nemyslel sem že to má úpůně totožný zvuk jak mesa vím že je nemožné aby krabička za 2a půl kreslila jak mesa za pajcku ale je tam určitá totožnost.kdybys byl ze zlína tak klidně dojed a můžeš to porovnat ale nejsem první kdo říká o metalzone že ři určitém nastavení zní podobně jak mesa.
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Nero píše:
Dark Axel píše:a jste už se svým zvukem plně spokojení, nebo máte pocit, že by to chtělo něco trochu jiného? já teda spokojený jsem
Já jenom občas, někdy se mi zvuk líbí, někdy ne... :D Ale samozřejmě bych to kreslil místo krabičkou Mesou a byl bych spokojenější...
Tak to mám taky.
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

X - CORE někdo znáte?
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

pigdestroyer píše:v ekv. zni dobre na domaci hrani. v kombinaci s ostatnima nastrojema je to nesmysl. clovek pozna ze i ty stredy maji cosi do sebe :)
to se snazim rict :-) mimochodem zajdete na Instrumento a tam je docela velka skupina radikalnich odpurcu ekvalizeru do V (a jsou to metalisti) :)
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

framikoin píše:
Bass 10
Middle 0
Treble 10
Ty jo ale ono to zni opravdu hezky. .
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

lidi zkuste dat vysky naplno basy totalne dolu middle do pulky a drive dejte na 4ku .... jestli tam mate drive ... nadhera
kotyzji

Příspěvek od kotyzji »

framikoin píše:
pigdestroyer píše:v ekv. zni dobre na domaci hrani. v kombinaci s ostatnima nastrojema je to nesmysl. clovek pozna ze i ty stredy maji cosi do sebe :)
to se snazim rict :-) mimochodem zajdete na Instrumento a tam je docela velka skupina radikalnich odpurcu ekvalizeru do V (a jsou to metalisti) :)
Hele, já vám ten zvuk necpu, mě se prostě líbí a konec...třeba jsem dement a slyšim divně, ale tenhle zvuk se mi prostě líbí.
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

U EQ do V je problém v tom, že s absencí středovejch frekvencí se pak člověk v kapele docela ztrácí... Zní to dobře "tvrdě", když hraje člověk sám doma, ale s kapelou to je pak dost o ničem...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

hardcore guitarist píše:X - CORE někdo znáte?
To znam jjednou byli v madhousu na ocku
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Není špatné dát výšky basy a středy do trojúhelníku jestli víte jak to myslím...tak to používají švédské death metalové kapely....
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“