Zrovna ta co se mi nejvíc líbíRainmaker píše:kytara Adriana Smithe ukradena!
http://www.ironmaiden.com/index.php?cat ... icleid=978
je to neuvěřitelná prasárna.Navic tenhle signature strat od jacksona to je unikátní nástroj. má ještě jednoho s černým pickguardem.
no jsem zvědav. třeba vytahne toho sunburstovyho strata co použival při BNW turné a nebo zlatyho lespaula.
8. 8. 2008 stadion Slavie - koncert IRON MAIDEN
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
-
seblble
- Kontaktovat uživatele:
jak to může někdo vůbec ukradnout,já bych se hanbou propadRainmaker píše:kytara Adriana Smithe ukradena!
http://www.ironmaiden.com/index.php?cat ... icleid=978
je to neuvěřitelná prasárna.Navic tenhle signature strat od jacksona to je unikátní nástroj. má ještě jednoho s černým pickguardem.
no jsem zvědav. třeba vytahne toho sunburstovyho strata co použival při BNW turné a nebo zlatyho lespaula.
a co jak se těšíte ne večer
užasnej koncert neuvěřeitelný. ostrava byla překonána hned při prvním songu!!
Rime a Powerslave wasted years moonchold užasný užasný!!kdo tam byl mě jen potvrdí že to bylo fucking briliant. a to jak bruce před revelation vzpoměl na tu železniční havarii a jak věnoval song těm kteři možna na ten koncert jeli a nedostali se tam
něco nadhernýho.a Adrian Smith je démon!!Ty sola!!! omg už aby byl další rok a vydali novy album ktery Bruce slíbil a zase přijeli na nějakej fotbalovej stadion nejlip zase do edenu
45 tisic metalistu !
Rime a Powerslave wasted years moonchold užasný užasný!!kdo tam byl mě jen potvrdí že to bylo fucking briliant. a to jak bruce před revelation vzpoměl na tu železniční havarii a jak věnoval song těm kteři možna na ten koncert jeli a nedostali se tam
něco nadhernýho.a Adrian Smith je démon!!Ty sola!!! omg už aby byl další rok a vydali novy album ktery Bruce slíbil a zase přijeli na nějakej fotbalovej stadion nejlip zase do edenu
45 tisic metalistu !
Už nehraju, pouze poslouchám ...
jinak teda jedna věc mě zarazila. asi před dvouma dnama se Adrianovi ztratil bilej strat s bilim picguardem od jackosna a včera ho tam měl!!! tak nevim no
jestli to byl taky od jacksona nebo měl nějakyho fendera. ale spiš mu ji asi vratili nebo ji prostě někde zapoměl 
seru na nějaky superstraty lespauly! only stratocaster rules!!
seru na nějaky superstraty lespauly! only stratocaster rules!!
Už nehraju, pouze poslouchám ...