Strap lock-zámky na řemen
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
No, já si tim třeba podělal závit. Normální starej šroub co sem měl v kytaře byl o trošku větší a neprošel by tou kovovou částí tak sem tam musel použít ten co přišel s těma zámkama. No, a asi po tejdnu mi spadla kejtra nazem protože se ten šroub vyrval :/ Teď tam mám prostě jen obyčejnej velkej silnej šroub a dvě těsnění.... Snad to vydrží.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Je na hraní, ale pokud se někdo bojí, že by mohl uštípnout kus dřeva, strhnout závit, je logický, že na kytaře za X desítek tisíc se bude bát a bude opatrnější než na kytaře za X desítek stovek...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
od te doby, co sem si na novou kytaru koupil popruh ORX (btw fakt skvelej ceskej popruh, a ani neni moc drahej!) tak nebyl problem s vypadavanim, driv muj strat s popruhem ibanez obcas vyklouzl, ale vzdycky sem ho zachytil vcas
ted nevim jestli mam na kytare vetsi knoby nebo orx delaj tak maly diry protoze "narvat" tam popruh dalo trochu zabrat, ale ted to drzi fakt skvele, spis se bojim ze az bude potreba tak ho nesundam a budu to muset odsroubovat
ted nevim jestli mam na kytare vetsi knoby nebo orx delaj tak maly diry protoze "narvat" tam popruh dalo trochu zabrat, ale ted to drzi fakt skvele, spis se bojim ze az bude potreba tak ho nesundam a budu to muset odsroubovat
Ono se to časem zvětší ta díra a budeš rešit stejnej problém, jako s tvým starým pásem. Já jsem jednoznačně pro těsnění na německých lahváčích, mam to tam už nějakej pátek a kytara mi ještě nespadla. Navíc je to zadarmo a rychle se to sundavá.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
konečně nějaký kolegáčekafektband píše:Ono se to časem zvětší ta díra a budeš rešit stejnej problém, jako s tvým starým pásem. Já jsem jednoznačně pro těsnění na německých lahváčích, mam to tam už nějakej pátek a kytara mi ještě nespadla. Navíc je to zadarmo a rychle se to sundavá.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Takže "mistře" p*** s medem. Šrouby jsou na různé závity a šroub který drží knoflík na uchycení má širší hlavičku, která neprojde straplockem a šroub straplocku je širší než otvor. Dle tvého váženého názoru bych to tam měl nacpat silou, viď?Joey píše:Blbost nechápu proč se toho bojíš ten zámek je taká blbinka která má tvar jak strap butt. akorát je to větší ale uchycení na kytaru je furt stejné dokonce to tam můžeš přišroubovat původním šroubem. PoseroSaul píše:když myslíš...třeba může být problém v šířce závitu, nebo já nevim. Prostě se v tom k***a nehrabu, toť vše./joke
Aivn86// malý edit slov
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Použij šroub co byl u straplocku. To že tam te šroub třeba nepůjde úplně nehce je u dřeva normální. A je to vlastně dobře aspoň víš, že tam pořádně drží. Pokud je tam ta dírka, ale moc malá a musel by jsi to tam cpát opravdu násilím tak si kup jiné šrouby nebo si převrtej díru na šroub...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
právě že už ten originální šroubek tam jde poměrně ztuha. A u straplocku(který jsem tam chtěl dát), který mám na Schecterovi je ten šroub ještě znatelně širší. Silou to do ESP rozhodně cpát nebudu. Budu testovat šroubky.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
hele,nejlepsi a nejlevnejsi zpusob je tento...
kupte si 2x lahvová piva Bernard,prodavaji ho v takovejch tech starejch lahvich s mechanickym uzaverem.A ten uzaver ma ze spodu gumovy tesnici krouzek.Ten krouzek z uzaveru sundejte a nasadte ho za poruh.Ja uz to mam takhle nekolik let a kytara mne nikdy nespadla.
kupte si 2x lahvová piva Bernard,prodavaji ho v takovejch tech starejch lahvich s mechanickym uzaverem.A ten uzaver ma ze spodu gumovy tesnici krouzek.Ten krouzek z uzaveru sundejte a nasadte ho za poruh.Ja uz to mam takhle nekolik let a kytara mne nikdy nespadla.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
troje...nebo taky 20 piv, 2 litry Castrol oleje,triko s debilnim nápisem, 50 trsátek, klávesnici a myš, lyžařské brýle, 100 koblih, nebo hezkou termosku. a co...Joey píše:Ale za ty prachy si mohl mít nový strunyKoxík píše:Taky mám ty Dunlopy a jsou bezchybnatý.