Strap lock-zámky na řemen

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

lol to si emo nebo si to myslel vážně vážně?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

turbo_MaCk píše:lol to si emo nebo si to myslel vážně vážně?
Na koho teď reaguješ???
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Beztak na Saula :lol:

Dyk je to jak měnit struny :P
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Joey píše:Beztak na Saula :lol:

Dyk je to jak měnit struny :P
Hrabat se v BaChovi a třeba Schecterovi je dost velkej rozdíl, takže bych se mu nesmál...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

furt je to nástroj, ne model do bytrýny. Na kytaru se hraje, neutírá se z ní prach.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

To Nero: Kdyby v Schecterovi...ja se budu hrabat v ESP(japan)
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Saul píše:To Nero: Kdyby v Schecterovi...ja se budu hrabat v ESP(japan)
To je toho :?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

No, já si tim třeba podělal závit. Normální starej šroub co sem měl v kytaře byl o trošku větší a neprošel by tou kovovou částí tak sem tam musel použít ten co přišel s těma zámkama. No, a asi po tejdnu mi spadla kejtra nazem protože se ten šroub vyrval :/ Teď tam mám prostě jen obyčejnej velkej silnej šroub a dvě těsnění.... Snad to vydrží.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Je na hraní, ale pokud se někdo bojí, že by mohl uštípnout kus dřeva, strhnout závit, je logický, že na kytaře za X desítek tisíc se bude bát a bude opatrnější než na kytaře za X desítek stovek...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eclipse »

od te doby, co sem si na novou kytaru koupil popruh ORX (btw fakt skvelej ceskej popruh, a ani neni moc drahej!) tak nebyl problem s vypadavanim, driv muj strat s popruhem ibanez obcas vyklouzl, ale vzdycky sem ho zachytil vcas :lol:
ted nevim jestli mam na kytare vetsi knoby nebo orx delaj tak maly diry protoze "narvat" tam popruh dalo trochu zabrat, ale ted to drzi fakt skvele, spis se bojim ze az bude potreba tak ho nesundam a budu to muset odsroubovat :P
afektband

Příspěvek od afektband »

Ono se to časem zvětší ta díra a budeš rešit stejnej problém, jako s tvým starým pásem. Já jsem jednoznačně pro těsnění na německých lahváčích, mam to tam už nějakej pátek a kytara mi ještě nespadla. Navíc je to zadarmo a rychle se to sundavá.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

afektband píše:Ono se to časem zvětší ta díra a budeš rešit stejnej problém, jako s tvým starým pásem. Já jsem jednoznačně pro těsnění na německých lahváčích, mam to tam už nějakej pátek a kytara mi ještě nespadla. Navíc je to zadarmo a rychle se to sundavá.
konečně nějaký kolegáček :lol:

Jan Kaplický 1937 - 2009
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Joey píše:
Saul píše:když myslíš...třeba může být problém v šířce závitu, nebo já nevim. Prostě se v tom k***a nehrabu, toť vše.
Blbost nechápu proč se toho bojíš ten zámek je taká blbinka která má tvar jak strap butt. akorát je to větší ale uchycení na kytaru je furt stejné dokonce to tam můžeš přišroubovat původním šroubem. Posero :P /joke
Takže "mistře" p*** s medem. Šrouby jsou na různé závity a šroub který drží knoflík na uchycení má širší hlavičku, která neprojde straplockem a šroub straplocku je širší než otvor. Dle tvého váženého názoru bych to tam měl nacpat silou, viď?

Aivn86// malý edit slov
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Použij šroub co byl u straplocku. To že tam te šroub třeba nepůjde úplně nehce je u dřeva normální. A je to vlastně dobře aspoň víš, že tam pořádně drží. Pokud je tam ta dírka, ale moc malá a musel by jsi to tam cpát opravdu násilím tak si kup jiné šrouby nebo si převrtej díru na šroub...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

právě že už ten originální šroubek tam jde poměrně ztuha. A u straplocku(který jsem tam chtěl dát), který mám na Schecterovi je ten šroub ještě znatelně širší. Silou to do ESP rozhodně cpát nebudu. Budu testovat šroubky.
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

hele,nejlepsi a nejlevnejsi zpusob je tento...
kupte si 2x lahvová piva Bernard,prodavaji ho v takovejch tech starejch lahvich s mechanickym uzaverem.A ten uzaver ma ze spodu gumovy tesnici krouzek.Ten krouzek z uzaveru sundejte a nasadte ho za poruh.Ja uz to mam takhle nekolik let a kytara mne nikdy nespadla.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Pete27

Příspěvek od Pete27 »

jo zámky sou dobrá věc, hlavně na les paula...mám od dunlopu a super...lepší než z ničeho nic chytat kytaru :lol:
mY geAr:
Epiphone Les Paul standard plus
Stagg strat h-s-s
kombo Behringer Vampire Lx112
ruce:-D
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

Taky mám ty Dunlopy a jsou bezchybnatý :lol:
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Koxík píše:Taky mám ty Dunlopy a jsou bezchybnatý :lol:
Ale za ty prachy si mohl mít nový struny :P.

Jan Kaplický 1937 - 2009
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Joey píše:
Koxík píše:Taky mám ty Dunlopy a jsou bezchybnatý :lol:
Ale za ty prachy si mohl mít nový struny :P.
troje...nebo taky 20 piv, 2 litry Castrol oleje,triko s debilnim nápisem, 50 trsátek, klávesnici a myš, lyžařské brýle, 100 koblih, nebo hezkou termosku. a co...
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“