WAH WAH: VOX vs. Dunlop

Pedály, multiefekty, procesory, ...

Ktere z techto WAH WAH?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

thomas19

Příspěvek od thomas19 »

ja som riesil cosi podobne tu
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... 801#122801
uz wahujem na Voxe a velka spokojnost :wink:
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

Taky mi dnes přišel ten Vox, supr, skoušel sem ten JH1 v Musiccenter a moc mě nezaujal :roll: , ale tak zase věc vkusu, ten poťák se mi zdál nějakej divnej, jako by to kváknutí šlo po kusech, prostě to nebylo plynulý, buh ví jak toho Dunlopa tam měli dlouho...
dankosmile

Příspěvek od dankosmile »

Ja mám Wah/Volume pedal od firmy Dunlop. Je to Mister Cry Baby Deluxe. Osobne som s nim bol spokojny, ale momentalne sa mi nehodi na tu hudbu ktoru hrame. Ak by ste niekto mali zaujem kludne mi dajte vediet cez Soukromu spravu, ale napiste sem :).
Ibanez Art Star 50, Danelectro 59 DANO, Squier Jazz Bass, VOX AC 30, MV3 (Bass Head), MikroKorg, Electro-Harmonix Worm, TC Electronics - Chorus/Flanger, Boss TU2, Cry Baby Deluxe, Boss Acoustic Simulator 2, Boss Line Selector, EH nanoMUFF...
Homerda

Příspěvek od Homerda »

dankosmile píše:Ja mám Wah/Volume pedal od firmy Dunlop. Je to Mister Cry Baby Deluxe. Osobne som s nim bol spokojny, ale momentalne sa mi nehodi na tu hudbu ktoru hrame. Ak by ste niekto mali zaujem kludne mi dajte vediet cez Soukromu spravu, ale napiste sem :).
Na to je tady trziste
Stop dreaming, start playing!
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“