Blink 182

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět

Co se vám více líbí?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Paráda...to sem zvědavej. Akorát je mi jasný jak malý kluci a holky budou řvát, že na novym albu se nebudou mrdat psi a mámy a jak je to nahovno stejně jako jejich poslední album.
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Kur*a fix tak to je hukot! :lol: Kdyby k nám zavítali tak bych šel na 100%!
Milerinho

Příspěvek od Milerinho »

no tyvole já si du snad skočit:D:D:D sem radostí bez sebe .....pevně věřim že k nám zavítaj:-)
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

To je uplne uzasny!! .. Doufam ze udelaji celosvetovy turne a prijedou i k nam!! .. Dneska je uplne nejlepsi den :)

Tady je video z Grammy kde rikaji ze jsou zpet! :)

http://www.youtube.com/watch?v=OLo57PhdQY0

Obrázek
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

:lol: Došly prachy tak je potřeba zase něco natočit. A co může být lepší reklama než obnovená kapela. :D
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Smrťokvítek píše::lol: Došly prachy tak je potřeba zase něco natočit. A co může být lepší reklama než obnovená kapela. :D
Prachy bych řek že nedošly... nebo máš nějaký info o tom že by došly?

Myslim že už jenom ty značky oblíkání jim budou vydělávat dost peněz, produkce který se věnuje Hoppus, alba a koncerty jejich současnejch kapel taky, Barker je taky za vodou...

Jestli něco víš tak se omlouvám, jinak to je debilní pomluva...
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

ale notak, svět je zlej. :wink:
Nechtěl jsem se nikoho dotknout. :lol: Tohle mě vždycky napadne když někdo dělá reunion.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Smrťokvítek píše:ale notak, svět je zlej. :wink:
Nechtěl jsem se nikoho dotknout. :lol: Tohle mě vždycky napadne když někdo dělá reunion.
Né tak já vim, že jo. U sex pistols atd. prostě někde je to jasný, nebo to ty muzikanti přiznaj. Jen chci říct, že co vim tak ty kluci byli celkem úspěšný, nefetujou atd. tak v tomhle případě se o reunion z důvodu potřeby peněz imho nejedná. Ale nikdo nic neřekne určitě, to je jasný.

Imho to bylo spíš o tom, že si pět let hráli na uražený, a když se Barker skoro zabil v tom letadle a potkali se pak u něj, usmířili se a jedou dál...

Spíš mě zajímá co teď bude s AvA...
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Vedlejšák :? ?
afektband

Příspěvek od afektband »

B.Mikey píše:
Doufám že se rozpadnou, aby ho nenapadlo se tam zas vrátit. Ruku na srdce, byla to strašná kapela. :D
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

afektband píše:
B.Mikey píše:
Doufám že se rozpadnou, aby ho nenapadlo se tam zas vrátit. Ruku na srdce, byla to strašná kapela. :D
Já je mám moc rád, aspoň teda We Don't Need To Whisper poslouchám celkem často...
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

když si vezmeš co se kolem nich stalo v poslední době tak bych to na prachy neviděl... a poslední album bylo nejlepší, tak doufám že budou pokračovat v tomhle stylu
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

Smrťokvítek píše::lol: Došly prachy tak je potřeba zase něco natočit. A co může být lepší reklama než obnovená kapela. :D
To ne, Mark po rozpadu Blink mel +44 (spolu s Travisem, ten ma vlastni obchod Famous Stars and Straps), taky ma firmu Atticus, je producent. Tom mel - ma skupinu AvA, firmu Macbeth. Taky maji internetovy obchod Loserkids.com...
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

Jediný co na Blink bylo a je dobrý je Travis..Jinak jejich živáky sou absolutní otřesnost...Proto si je nikdy nepouštím...Nechci si kazit dojem z vcelku dobrejch studiovejch nahrávek...
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Hanzbiker píše:Jediný co na Blink bylo a je dobrý je Travis..Jinak jejich živáky sou absolutní otřesnost...Proto si je nikdy nepouštím...Nechci si kazit dojem z vcelku dobrejch studiovejch nahrávek...
Takovej Mark, Tom & Travis show je výbornej živák. Nebo ňákej ten private koncert teďka nevim kde...ale je fakt, že většinou stáli za slušný h***o :)

Ale né vždycky.
HotChick

Re: Blink 182

Příspěvek od HotChick »

miluju blink 182. jsou fakt super, mají veselé punkrockové songy.. no co říkám na ava a +44, myslím si, že se tím dost šoupli dolů, ale už se dali zas dohromady a to je fakt super :mrgreen:
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Slyšeli ste jejich nový živáky? To sem nevěděl jesli mám brečet nebo blejt. Tom by potřeboval hrozně proplesknout. A i na tu jeho nejhnusnější kytaru na světě hraje hraje prostě blbě, to bych to zahrál líp já.

Nechápu jak se z největšího týpka stane největší buzíček :?
Antares

Příspěvek od Antares »

Co na říci? Blink 182, AvA, Plus 44 a dokonce i Sum 41, to jsou pohodoví skupiny. Hodně uklidňují a některé jsou docela i trochu smutnější víc na zavzpomínaní. Vice posloucham AvA těším se na jejích nové album LOVE. Není na nich nic spatného, proste nej skupiny .)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

AVA maj dobrej náběch ikdyž mi v nich něco trochu vadí... Vkaždým případě sou nápadama o dost dál než blink182
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Antares

Příspěvek od Antares »

Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“