Blink 182
To je uplne uzasny!! .. Doufam ze udelaji celosvetovy turne a prijedou i k nam!! .. Dneska je uplne nejlepsi den
Tady je video z Grammy kde rikaji ze jsou zpet!
http://www.youtube.com/watch?v=OLo57PhdQY0

Tady je video z Grammy kde rikaji ze jsou zpet!
http://www.youtube.com/watch?v=OLo57PhdQY0

- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Prachy bych řek že nedošly... nebo máš nějaký info o tom že by došly?Smrťokvítek píše:Došly prachy tak je potřeba zase něco natočit. A co může být lepší reklama než obnovená kapela.
Myslim že už jenom ty značky oblíkání jim budou vydělávat dost peněz, produkce který se věnuje Hoppus, alba a koncerty jejich současnejch kapel taky, Barker je taky za vodou...
Jestli něco víš tak se omlouvám, jinak to je debilní pomluva...
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Né tak já vim, že jo. U sex pistols atd. prostě někde je to jasný, nebo to ty muzikanti přiznaj. Jen chci říct, že co vim tak ty kluci byli celkem úspěšný, nefetujou atd. tak v tomhle případě se o reunion z důvodu potřeby peněz imho nejedná. Ale nikdo nic neřekne určitě, to je jasný.Smrťokvítek píše:ale notak, svět je zlej.![]()
Nechtěl jsem se nikoho dotknout.Tohle mě vždycky napadne když někdo dělá reunion.
Imho to bylo spíš o tom, že si pět let hráli na uražený, a když se Barker skoro zabil v tom letadle a potkali se pak u něj, usmířili se a jedou dál...
Spíš mě zajímá co teď bude s AvA...
Doufám že se rozpadnou, aby ho nenapadlo se tam zas vrátit. Ruku na srdce, byla to strašná kapela.B.Mikey píše:VedlejšákSpíš mě zajímá co teď bude s AvA...?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
To ne, Mark po rozpadu Blink mel +44 (spolu s Travisem, ten ma vlastni obchod Famous Stars and Straps), taky ma firmu Atticus, je producent. Tom mel - ma skupinu AvA, firmu Macbeth. Taky maji internetovy obchod Loserkids.com...Smrťokvítek píše:Došly prachy tak je potřeba zase něco natočit. A co může být lepší reklama než obnovená kapela.
Takovej Mark, Tom & Travis show je výbornej živák. Nebo ňákej ten private koncert teďka nevim kde...ale je fakt, že většinou stáli za slušný h***oHanzbiker píše:Jediný co na Blink bylo a je dobrý je Travis..Jinak jejich živáky sou absolutní otřesnost...Proto si je nikdy nepouštím...Nechci si kazit dojem z vcelku dobrejch studiovejch nahrávek...
Ale né vždycky.
Re: Blink 182
miluju blink 182. jsou fakt super, mají veselé punkrockové songy.. no co říkám na ava a +44, myslím si, že se tím dost šoupli dolů, ale už se dali zas dohromady a to je fakt super 
Slyšeli ste jejich nový živáky? To sem nevěděl jesli mám brečet nebo blejt. Tom by potřeboval hrozně proplesknout. A i na tu jeho nejhnusnější kytaru na světě hraje hraje prostě blbě, to bych to zahrál líp já.
Nechápu jak se z největšího týpka stane největší buzíček
Nechápu jak se z největšího týpka stane největší buzíček
Co na říci? Blink 182, AvA, Plus 44 a dokonce i Sum 41, to jsou pohodoví skupiny. Hodně uklidňují a některé jsou docela i trochu smutnější víc na zavzpomínaní. Vice posloucham AvA těším se na jejích nové album LOVE. Není na nich nic spatného, proste nej skupiny .)
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
AVA maj dobrej náběch ikdyž mi v nich něco trochu vadí... Vkaždým případě sou nápadama o dost dál než blink182
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
http://www.youtube.com/watch?v=qv_d8ZSTjmU
Docela umí kreslit .) ...
Docela umí kreslit .) ...