Arakain
Re: Arakain
Vam se to libi jako pisnicka?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ujde ale moje oblíbená je třeba ukolébavka z Black Jacka
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
Nářez jsem myslel jak šlape kapela a valí kytarista, jinak se ta skladba snad ani brát nedá.Wohma píše:Vam se to libi jako pisnicka?
OK, mne to prislo, jako byste chvalili Anonyma jako pisnicku, to by mi prislo temer zvrhly, je to proste hudebni exhibice.
Jinak kdyz uz sem pisu - Arakaini jsou pro me takovej zvlastni kockopes, nektery jejich pisnicky jsou pro me na urovni mistniho bigbitovyho preboru (ctete totalni sh*t) a nektery jsou naopak svetove znejici thrashovky, pripadne ruzny mezistupne. A nekde jinde jsem to uz psal, nejvic se mi libi s Touzimskym.
Jinak kdyz uz sem pisu - Arakaini jsou pro me takovej zvlastni kockopes, nektery jejich pisnicky jsou pro me na urovni mistniho bigbitovyho preboru (ctete totalni sh*t) a nektery jsou naopak svetove znejici thrashovky, pripadne ruzny mezistupne. A nekde jinde jsem to uz psal, nejvic se mi libi s Touzimskym.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Jo, Toužimský mi k nim taky sedí nejvíc, Brichta je na mě moc takovej uřvanej, ale zase texty psal výborný, což se o Toužimským zrovna říct nedá.
dyk ta skladba snad byla jen určená pro ten Jandův sampler Masters of czech rock guitars. Já nevim mě se Toužimský líbí spíš studiově než naživo. Na některý skladby prostě nemá. Nebo spíš to k němu nejde
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
Taky moje oblíbená 
Cort KX101=>Peavey Studio Pro 112 Transtube I (předěláno na zesík ) => 2x12 Box s G12T-75
Bandzone: http://bandzone.cz/calldeira
Bandzone: http://bandzone.cz/calldeira
Dříve jsem poslouchal ale teď už ani moc ne.
Všímáte si, jak mizí lístky na jejich turné? Chtěli jsme s kamošem jet na ně kouknout do Kardašovi řečice, ale už je to 5 tejdnů dopředu (asi víc) vyprodaný. Jedem do Strakonic, kde bylo posledních 16 lístků dneska. Otázka je, jak velký jsou ty sály, kde hrajou...
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX