heh:D - to sem psal schválne:D ( ještě velkým..)- třeba si to uvědomil..Adys301 píše:opravovad tu ňěkomu pravopys ....BUSTER píše:.. tam to nebyla otázka..mtmccox píše:Buster byla Hendrixova dětská přesdívka, a tomu bych i věřil, že je s marsu
V tomhle případě mám pochybnosti, jestli někdo může bejt tak blbej, spíš si s náma hraje.. a S marsu.. nejsem:D
Elektrikáři tedy Ej Sí Dí Sí. AC/DC
Re: Elektrikáři tedy Ej Sí Dí Sí. AC/DC
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
to uz to rovnou mohl mtmccox editnout poradne 
v tomhle videu
má angus 2 stříbrné pruhy na kytaře.
napadlo mě, že tam má být ta stříbrná destička nebo co to je, jako na obrázku

neurvalo se mu to přepravou ? napadlo mě, že je to stříbrná izolačka nebo zbytek z toho, poraďte prosím vás
má angus 2 stříbrné pruhy na kytaře.
napadlo mě, že tam má být ta stříbrná destička nebo co to je, jako na obrázku

neurvalo se mu to přepravou ? napadlo mě, že je to stříbrná izolačka nebo zbytek z toho, poraďte prosím vás

Stříbrná izolačka.
-
woro90-1
Ta "stříbrná destička nebo co to je" je dlouhá Vibrola, gibsonovský vibratový struník, který je uchycený vruty k okraji těla kytary. Doporučuji zjistit si, kde na SG drží struny a na co je ta páka.
Moc ne. Malcolm na ně hrál v počátcích, pak naši bratři přešli pod vlajku Jamese Marshalla. Vzpomínám si ale na nějakej novější koncert (Live at Donnigton?), kde má Malcolm dokonce Mesa/Boogie.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ano, bylo to z Donningtonu. Má tam tuším Marky.Kamahl píše: Vzpomínám si ale na nějakej novější koncert (Live at Donnigton?), kde má Malcolm dokonce Mesa/Boogie.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
já myslel že teď používaj ty marshaly s tím "retro" vzhledem

Používají. Neměli by?Adys301 píše:já myslel že teď používaj ty marshaly s tím "retro" vzhledem
teď jsem trochu mimoKamahl píše:Používají. Neměli by?Adys301 píše:já myslel že teď používaj ty marshaly s tím "retro" vzhledem

Naposledy upravil(a) Kamahl dne 5.08.2011 20:46, celkem upraveno 1 x.
Cliff má bezhlavou baskytaru ! já myslel že používá (myslím si, že to je) MusicMana

Používal/používá kdeco. Měl Music Many, Preclíky, Jazz bass, Thunderbirda... všechno. Prakticky na každym videu u něho můžeš vidět něco jinýho.Adys301 píše:Cliff má bezhlavou baskytaru ! já myslel že používá (myslím si, že to je) MusicMana
skoro všichni říkají, že mají raději can i sit next to you girl s bonem, ale mě se víc líbí tahle původní verze.
která verze se vám líbí víc ? nebo se vám tahle písnička nelíbí vůbec ?

- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
mě me teda víc líbí ta verze z prvního videa....minimálně hudebně, zpěv mi nepřijde moc jinej 
Teď jsem sehnal všechna jejich alba a rázem počet jejich písniček u mne narostl na 72. Akorát poslední album black ice se mi nějak nelíbilo. Ty kytary mi přišli takový nudný a pořád mi neseděl zpěv, nebo zase kytara. Co vám líbilo se Black Ice ?
Rock'n'roll dream, ostatní mě vůbec neberou, a vůbec se mi nelíbí rock'n'roll train182 píše:Teď jsem sehnal všechna jejich alba a rázem počet jejich písniček u mne narostl na 72. Akorát poslední album black ice se mi nějak nelíbilo. Ty kytary mi přišli takový nudný a pořád mi neseděl zpěv, nebo zase kytara. Co vám líbilo se Black Ice ?

přesněAdys301 píše:Rock'n'roll dream, ostatní mě vůbec neberou, a vůbec se mi nelíbí rock'n'roll train182 píše:Teď jsem sehnal všechna jejich alba a rázem počet jejich písniček u mne narostl na 72. Akorát poslední album black ice se mi nějak nelíbilo. Ty kytary mi přišli takový nudný a pořád mi neseděl zpěv, nebo zase kytara. Co vám líbilo se Black Ice ?