KYTAROVE APARATY ROZDALL vase zkusenosti
Pravidla fóra
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec nemám tušení. Sry
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
ale ten hardcore od něho se mi docela líbil sem slyšel nahrávku a docela sem čumněl....podfuk píše:Rozdall nebrat! usetrite si spoustu problemu a mozna i penez a nervu, jedine snad nakej bazarovej kus za 3-4k, ale nechat si u nej stavet neco na zakazku za 20-30k je fakt velkej hazard...
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
ja netvrdim, ze vsechny jeho zesilovace hrajou blbe, ale mam s nim osobni spatnou zkusenost, neslo ani tak o spatnej zvuk, jako o nespolehlivost a jeho pristup k reseni problemu;) proste sem se toho zesilovace velice rad zbavil a uz nikdy vic...DirX píše:ale ten hardcore od něho se mi docela líbil sem slyšel nahrávku a docela sem čumněl....
na druhou sranu: ja osobne chci casem sehna nejakou rozdall hlavu z bazaru (co nejlevneji) abych se v tom moh hrabat. Takze pro milovniky elektroniky to je vyhodna vec 
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Digitech Bad Monkey ->
ýe by další výrobce do budoucna?eugeene píše:na druhou sranu: ja osobne chci casem sehna nejakou rozdall hlavu z bazaru (co nejlevneji) abych se v tom moh hrabat. Takze pro milovniky elektroniky to je vyhodna vec
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Taky si plánuju sehnat nějakého Rozdalla na pokusy... když je v pořádku šasi trafa a sokly na lampy tak z toho jdou určitě dělat dělat psí kusy...
Nevíte někdo, jak ty zesilovače vypadají zevnitř? (myslím šasi ze spodu) - jestli jsou tam plošňáky nebo je to normálně na očkách (prostě handwired) - kvůli úpravám (tipuju, že by tam měly byt očka (když to Rožďalovský upravuje na míru každému, tak by to ty plošné spoje nemusely vydržet))
Ideální by byla fotka.
Nevíte někdo, jak ty zesilovače vypadají zevnitř? (myslím šasi ze spodu) - jestli jsou tam plošňáky nebo je to normálně na očkách (prostě handwired) - kvůli úpravám (tipuju, že by tam měly byt očka (když to Rožďalovský upravuje na míru každému, tak by to ty plošné spoje nemusely vydržet))
Ideální by byla fotka.
DirX píše:ýe by další výrobce do budoucna?eugeene píše:na druhou sranu: ja osobne chci casem sehna nejakou rozdall hlavu z bazaru (co nejlevneji) abych se v tom moh hrabat. Takze pro milovniky elektroniky to je vyhodna vec
já uř toho navrh spousty, ale většinou to skončilo jen na pokusným stole... protože nejsem konsturktér, takže kdybych měl už hotovej zesilovač s konstrukcí, tak bych se v tom moc rád vrtal ^^
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Digitech Bad Monkey ->
Digitech Bad Monkey ->
v tom mym byly tistaky a byla to celkem prasacka prace, u tech novejsich to muze byt klidne jinakohryzek36 píše: Nevíte někdo, jak ty zesilovače vypadají zevnitř? (myslím šasi ze spodu) - jestli jsou tam plošňáky nebo je to normálně na očkách (prostě handwired) - kvůli úpravám (tipuju, že by tam měly byt očka (když to Rožďalovský upravuje na míru každému, tak by to ty plošné spoje nemusely vydržet))
Ideální by byla fotka.
- sentera
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sentera http://bandzone.cz
Re: KYTAROVE APARATY ROZDALL vase zkusenosti
Zdar.Koupil jsem hlavu Rozdal Atack Power 50w je to 2kanál je tam přepínaní mezi EQ1 EQ2 jak při
čistém tak při zkresleném zvuku.je tam i Jump.Můj problém tkví v tom,že nejde Jump a při přepínání
čistý -- zkreslený to strašně praská je to opravdu vcelku rána
Jina zvuk je OK pro mne dobrej.
Tak kdyby někdo poradil co stím.Nebo nějaký opravář či kutil z okolí Opavy dík.
čistém tak při zkresleném zvuku.je tam i Jump.Můj problém tkví v tom,že nejde Jump a při přepínání
čistý -- zkreslený to strašně praská je to opravdu vcelku rána
Tak kdyby někdo poradil co stím.Nebo nějaký opravář či kutil z okolí Opavy dík.
Schecter omen, EPIPHONE LP Standard,ENGL Thunder 50, Box Headway 2x12:Celestion Classic Lead, MESA BOOGIE 4x12 Rectifier, kabeláž Planet Waves.
http://bandzone.cz/defibe
Kluci co se v tom chtěj hrabat, nedoporučuju!
Je tam tišťák, to celkem ujde, ale ty vodiče jsou naprosto šílený. A ty trafa, no docela se s tím nesere, takže cesta k úrazu. Zkuste Hockeho, seženete ho za stejný prachy a dokonce se v tom dá i štourat. Mám jednoho Rozdalla na skříni, je to kopie JCM, a má přepálený vinutí na žhavení lamp. Kašlu na něj, je to jako se hrabat v prasečím korytu!
Jinak měl jsem ještě osobně od něj hlavu 2xEL34 a 2x6L6 + 2 kanály a zvuk byl fakt hustej, ale hučelo to na zkreslenej, jak ženichovi v kládě
Je tam tišťák, to celkem ujde, ale ty vodiče jsou naprosto šílený. A ty trafa, no docela se s tím nesere, takže cesta k úrazu. Zkuste Hockeho, seženete ho za stejný prachy a dokonce se v tom dá i štourat. Mám jednoho Rozdalla na skříni, je to kopie JCM, a má přepálený vinutí na žhavení lamp. Kašlu na něj, je to jako se hrabat v prasečím korytu!
Jinak měl jsem ještě osobně od něj hlavu 2xEL34 a 2x6L6 + 2 kanály a zvuk byl fakt hustej, ale hučelo to na zkreslenej, jak ženichovi v kládě
Učení páni zkušení, já rád bych vás se zeptal
Je lepší koupit Rožďála (kopie Marshall) z bazaru za 7000 (tolik mu za to nedam) nebo připlatit a koupit Laney GH? Co jsem hrál na Rožďály, tak jsem neměl moc času si s nima pohrát, ale zvuk nebyl špatnej. Na Laney jsem hrál jen na LC, ale GH posloucham skoro denně (Sabbati
) Každopádně to chci před koupí pořádně ozkoušet.
-
Johny_Hard
já nemám s roždalem zas takové zkušnosti ale co jsem viděl na netu ty roždaloviny a na jeho stránkach ty aparáty, tak bych do toho v životě nešel, ty vrabčí hnízda v šasi nebudu komentovat, znamy měl roždala a říkal že to hraje na h...o, nevim sice jak to hraje tedka ale ty staré modely nevim co tim chtěl dokázat, bere si za to velké prachy, a nezdá se mi to jako profi práce, určitě DorD, HOT atd jsou na tom stokrát lépe, určitě bych si radši připlatil za toho LANEY.
Rožďalu se vyhni širokym obloukem... Nevím jak hraje ten Laney o kterém mluvíš, ale myslím si že všechno bude lepší než ty hrůzy od Rožďálovského. BTW pamětníci jistě uroní slzu, při vzpomínce na jeho legendární podlahové přepínače kanálů, spočívající v nástěných vypínačích osvětlení, přišroubovaných ke kusu prkna...lukybraby píše:Učení páni zkušení, já rád bych vás se zeptalJe lepší koupit Rožďála (kopie Marshall) z bazaru za 7000 (tolik mu za to nedam) nebo připlatit a koupit Laney GH? Co jsem hrál na Rožďály, tak jsem neměl moc času si s nima pohrát, ale zvuk nebyl špatnej. Na Laney jsem hrál jen na LC, ale GH posloucham skoro denně (Sabbati
) Každopádně to chci před koupí pořádně ozkoušet.
U Rozdala je to asi kus od kusu. Kamos ma uz hodne let 2 kanal - 2xel34+2x6l6 a hraje mu to naprosto paradne (hraje black, death, atd.). Ja hraju par let na v podstate stejnou hlavu, ale hraje to celkem jinak. Zkreslenej se mi nelibi, ale cistej je super. Krmim to jeste lampovym preampem a pro moje ucely teda spokojenost. Kdyz jsem byl na koncerte ravelin7, tak tam byl taky jeden Rozdal a zvuk v pohode. Urcite to chce konkretni kus vyzkouset, jestli ti sedne. A je to samozrejme pak otazka ceny. Za 5 nebo 6K bych se toho celkem nebal, za vic bych se uz dneska rozmyslel.
Jestli me pamet neklame, tak Stanley06 predelaval nejakyho rozdala do neceho vice pouzitelnejsiho. Mozna nekde na rajceti ma i fotky puvodniho zesilovace. Bylo to myslim neco s 4xEL34
- sentera
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sentera http://bandzone.cz
Bude to určitě kus od kusu mě třeba vcelku sedí zkreslený,ale kolegovy se třeba vůbec nelíbí.Vnitřek je opravdu dost šílený a čistý kanál mě dost brumí.Za 7k bych do toho určitě nešel.
Já ho sehnal za 3k a bylo s tím dost práce aby se to rozjelo k nějakému obrazu
A komunikace s mistrem je opravdu super 
Já ho sehnal za 3k a bylo s tím dost práce aby se to rozjelo k nějakému obrazu
Schecter omen, EPIPHONE LP Standard,ENGL Thunder 50, Box Headway 2x12:Celestion Classic Lead, MESA BOOGIE 4x12 Rectifier, kabeláž Planet Waves.
Rozdall není tak špatný. Mám od něj hlavu má sice svoje mouchy. Komfort ovládání je trochu divočina ale zvláště zkreslený zvuk je hutný a silný. Je to poznat zvláště s kapelou.